MERHABA ARKADAŞLAR
4 Yılık evliyim.1.5 yaşında bir kızım var.Evlendiğim ilk aylar güzeldi klasik cicim ayları tabiryle yaşadık.Severek evlendik.Çocuk nedeniyle kendi memleketimize taşınmak zorunda kaldık.7 senedir bir firmadayım tayinle memleketimdeki şubeye atandım.Buraya gelmemiz bir kabus dolu hayata merhabaydı sanki eşim sabit bir işte çalışamadı en çok çalıştığı yerde 1.5 sene çalışt oda sigortasız.Tabi benim haberim yok bu arada.Sonra araba alım satım işne girdi ve hep hüsran ilk başlarda önemsemediğim yalanları artık kocaman bir balon misali patlamaya başlamıştı.Bana evlendiğimizde hiç göremediğim arabaları hiç olamayan bireysel emeklilikleri.Yani olmamayan şeyleri hayatında yaşaması.Fakat bunları malesef çocuktan sonra öğrenmeye başladım.Benden önceki hayatında herşeyi batırmış yalanla dolanla bitmiş duruşu.Okadar çok şey varki sürekli paraya doymayan hali borçlar.Artık yalandan dolandan yoruldum senelerdi onu borcunu biirmeye çalışıyoruz.Kenara hiçbirşey atamıyorum.Onu geçtim evlilik zorluklarına eyvallah çeker insan fakat işe yalan girdimi o masumhane duygularım köreldiğini farkettim artık acımıyorum bile ona.İkna kabiliyeti yüksek bir insan ve asla yaptığını kabul etmez.Defalarca telde yakaladığım sosyal payaşım sitelerindeki görüşmeler kadınlar ve hep suçlusu başkaları.Bunca yalanın ardından tek doğru aramaya çalışan yine ben.Kaç kez bidaha olmayacak sözleri ama yine aynı.Geçenlerde yine aynı yalanlar artık yeter dedim yarın istifayı verip çıkıcam.Nekadar yalvardı nekadar ağladı anlatamam.Yalanın dönüşü yok biliyorum ama bukadar sert mizaçlı ben çıkıp gidemiyorum.Bazen onu görmek dahi istemiyorum önüne dünyayı serse ne çare artık bu gözlr eskisi gibi görmüyor onu.Çocuğum için sustumhep.Ama bu sefer ben bağırıyorum çocuk bile susturamıyor.Plan dahi kurmak istemiyorum onunla.Soğudum ve inancım kalmadı niye gitmedim diye soruyorum ama bulamıyorum.Sizce ne yapmayılıım??
Birisi size sizin bu yazdıklarınızı anlatsa ona ne tavsiye ederdiniz, bi düşünün bakalım. Güvenin olmadığı yerde huzurda olmaz. bu illaki evliliği bitirmek anlamına gelmemeli, ama üzerinde düşünülmeli. Çocuğunuzla olan diyalogu nasıl.
Burada sizinler birşeyleri payşmak güzel
Ama inanki anlattıklarım yaşadımlarım ve hissettiklerim yanında lafı dahi edilemez.Sadakat güven söylemesi basit ama uylaması güç onuiçin çok güç çok direndim geçicek diye ama hep aynı hüsran sokağa çıkarken bile binbir türlü yalan sanmayın ki ben ona kızıyorum küsüyorum ben çalışan bir anneyim ve 25 yaşındayım haliyle beraber zaman geçirmek isterim ama bize ne zaman nede vakit var hep başkalrı ve o başkaları için söylenen birçok yalan doğruyu size yemin ederim cımbızla topluyorum bu nekadar acı biliyorumunsuz.Yoruldum ağlamktan bazen boşver olacaksa olsun diyorum bezende sabret kelimesiyle kendimi toparlıyorumKeşke sonu olduğnu bilsemde sussam ama yok sonu yok kendi ablası dahi yalanarından dolayı hasta olduğunu düşünoyr ben daha ne diyim bazı kadınlar hayatlarına bakıyor umrularında diğil takıntıları yok benmi çok takıntılıyım ince eliyorum artık kendimi sorgular oldum ya taş olsa bukadar şeyden sonra kırılır ama adamda burnu düşse kaldırıp almaz değişik bir karakteri var.anlamıyorum değermi diyorum hayatı bitirmeye tüketmeye 30 yaşına gelipte keşkelerle dolmaya
böyle adamlar o kadar güzel yalan söyler ki hangisi doğru hangisi yalan siz bile şaşırır kalırsınız hatta sizin bildiğiniz doğrulara bile şüphe içinde bakaya başlarsınız..
çocuğunuzla arası iyi demişsiniz fakat çocuğunuz babasını da örnek alacaktır, bu yalanlarıyla çocuğuna ne verebilir kendisi gibi yalancı biri olmasını sağlamaktan başka.
Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz...
Ah bide karar aşamasına gelebilsem tam bitti diyorum gene dönüyorum onu sevmiyorum bu kesin ama cesaret edemiyorum galiba hergün ağlamaktan düşünmekten sıkıldım ya ne iş ne güç hiçbişey kapatmıyor ben bukadarını haketmiyorum diyorum yalanı dolanı hakareti.ya sürekli doğru aramak okadar zorki adam hasta normal değil ya
hemde çok zor en küçük bir tartışmada dahi karşındakine olmadık şeyler söyleyen hatta kendini haklı çıkarabilmek için iftiralar bile atabilen ben böyle yazdıkça gaza geliyorm ya zaten dolyum işte kadınız çocuktu yuvaydı falan falan hayat geçiyor ya yüzümüze tokat gibi vurulan gerçekr için körüz ya başka bişEY DEĞİL
çocuğuna çok düşkün inanılmaz bir baba budakar olabilir.Ya bak evet kıyafetime giyimime yememe içmeme gezmeme karışmaz.Naıl diyim evt onunla takıntısız bir insan olursan hayat devam eder.yalanlarına susarsan telefonuna karışmassan ha bide borçlarını ödersen skıntı yok güvensiz ve aşağılık bir evlilik sürersin işte buda benim tabiatıma ters evclilikmi oynuyoruz ben tek kişilik bir evlilik yaşıyorum bana kattığı eksi çok hatta artı ne varki diyoruö çocuğumdan başka eeee daha nemi ister insan sadece DÜRÜTLÜK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?