Kendi çığlıklarımdan ben bile sağır oldum bide siz dinlermisniz

suskun123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
21
0
6
35
Konya
MERHABA ARKADAŞLAR

4 Yılık evliyim.1.5 yaşında bir kızım var.Evlendiğim ilk aylar güzeldi klasik cicim ayları tabiryle yaşadık.Severek evlendik.Çocuk nedeniyle kendi memleketimize taşınmak zorunda kaldık.7 senedir bir firmadayım tayinle memleketimdeki şubeye atandım.Buraya gelmemiz bir kabus dolu hayata merhabaydı sanki eşim sabit bir işte çalışamadı en çok çalıştığı yerde 1.5 sene çalışt oda sigortasız.Tabi benim haberim yok bu arada.Sonra araba alım satım işne girdi ve hep hüsran ilk başlarda önemsemediğim yalanları artık kocaman bir balon misali patlamaya başlamıştı.Bana evlendiğimizde hiç göremediğim arabaları hiç olamayan bireysel emeklilikleri.Yani olmamayan şeyleri hayatında yaşaması.Fakat bunları malesef çocuktan sonra öğrenmeye başladım.Benden önceki hayatında herşeyi batırmış yalanla dolanla bitmiş duruşu.Okadar çok şey varki sürekli paraya doymayan hali borçlar.Artık yalandan dolandan yoruldum senelerdi onu borcunu biirmeye çalışıyoruz.Kenara hiçbirşey atamıyorum.Onu geçtim evlilik zorluklarına eyvallah çeker insan fakat işe yalan girdimi o masumhane duygularım köreldiğini farkettim artık acımıyorum bile ona.İkna kabiliyeti yüksek bir insan ve asla yaptığını kabul etmez.Defalarca telde yakaladığım sosyal payaşım sitelerindeki görüşmeler kadınlar ve hep suçlusu başkaları.Bunca yalanın ardından tek doğru aramaya çalışan yine ben.Kaç kez bidaha olmayacak sözleri ama yine aynı.Geçenlerde yine aynı yalanlar artık yeter dedim yarın istifayı verip çıkıcam.Nekadar yalvardı nekadar ağladı anlatamam.Yalanın dönüşü yok biliyorum ama bukadar sert mizaçlı ben çıkıp gidemiyorum.Bazen onu görmek dahi istemiyorum önüne dünyayı serse ne çare artık bu gözlr eskisi gibi görmüyor onu.Çocuğum için sustumhep.Ama bu sefer ben bağırıyorum çocuk bile susturamıyor.Plan dahi kurmak istemiyorum onunla.Soğudum ve inancım kalmadı niye gitmedim diye soruyorum ama bulamıyorum.Sizce ne yapmayılıım??

Ben böyle nereye kadar diye düşündüm. Ömür boyu sen kızının ihtiyaçları yerine onun borçlarını ödemekle mi ömür tüketeceksin? Bence yürümez bu evlilik ama tabi karar senin.

Ah bide karar aşamasına gelebilsem tam bitti diyorum gene dönüyorum onu sevmiyorum bu kesin ama cesaret edemiyorum galiba hergün ağlamaktan düşünmekten sıkıldım ya ne iş ne güç hiçbişey kapatmıyor ben bukadarını haketmiyorum diyorum yalanı dolanı hakareti.ya sürekli doğru aramak okadar zorki adam hasta normal değil ya

Birisi size sizin bu yazdıklarınızı anlatsa ona ne tavsiye ederdiniz, bi düşünün bakalım. Güvenin olmadığı yerde huzurda olmaz. bu illaki evliliği bitirmek anlamına gelmemeli, ama üzerinde düşünülmeli. Çocuğunuzla olan diyalogu nasıl.

canım anlattıkların evlilikte ciddi sorunlar ama kim sana hemen boşan kendine yeni bir hayat kur diyebilirki sonuçta evliliğinizi artılarıyla eksileriyde değerlendirmek lazım her ne kadar artık sevmiyorum desende şuan ona kızgın vede kırgın olduğun için böyle hissediyorda olabilirsin şunuda söylim çocuk bir evliliği asla kurtarmaz zaten mutsuz bir yuvada olmanında ona ne faydası olabilir ki bi evlilik danışmanına gitseniz bir çözüm olabilir mi diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

Herşeyin kendinde farkındasın zaten, soğudum demişsin, plan bile kurmak istemiyorum onunla demişsin. Güven bi ilişki de en önemli şey, güven olmuyorsa sevgi de olmuyor, saygı da kalmıyor. Çocuğum bile çığlıklarımı susturamıyor artık demişsin, onu huzursuz bir yuva da yaşatma diyebilirim sadece.

şuan sen onun söylediği yalanları kabul etmek için kendine yalan söylüyorsun biliyor musun.. bir gün gelece ki kendine söyleyeceğin yalanın kalmayacak ve sen kendini kandırmaktan vazgeçtiğin an boşanmak için kararını tam anlamıyla vereceksin..

şuan seni çocuğun bile susturamıyor ve sen buraya konu açabilecek kadar yorulmuş hissediyorsan kendini inan bildiğin doğruları bizden duymak istediğin içindir...
güçlü ol her zaman, yavrun için en azından...

Burada sizinler birşeyleri payşmak güzel
Ama inanki anlattıklarım yaşadımlarım ve hissettiklerim yanında lafı dahi edilemez.Sadakat güven söylemesi basit ama uylaması güç onuiçin çok güç çok direndim geçicek diye ama hep aynı hüsran sokağa çıkarken bile binbir türlü yalan sanmayın ki ben ona kızıyorum küsüyorum ben çalışan bir anneyim ve 25 yaşındayım haliyle beraber zaman geçirmek isterim ama bize ne zaman nede vakit var hep başkalrı ve o başkaları için söylenen birçok yalan doğruyu size yemin ederim cımbızla topluyorum bu nekadar acı biliyorumunsuz.Yoruldum ağlamktan bazen boşver olacaksa olsun diyorum bezende sabret kelimesiyle kendimi toparlıyorumKeşke sonu olduğnu bilsemde sussam ama yok sonu yok kendi ablası dahi yalanarından dolayı hasta olduğunu düşünoyr ben daha ne diyim bazı kadınlar hayatlarına bakıyor umrularında diğil takıntıları yok benmi çok takıntılıyım ince eliyorum artık kendimi sorgular oldum ya taş olsa bukadar şeyden sonra kırılır ama adamda burnu düşse kaldırıp almaz değişik bir karakteri var.anlamıyorum değermi diyorum hayatı bitirmeye tüketmeye 30 yaşına gelipte keşkelerle dolmaya

çocuğuna çok düşkün inanılmaz bir baba budakar olabilir.Ya bak evet kıyafetime giyimime yememe içmeme gezmeme karışmaz.Naıl diyim evt onunla takıntısız bir insan olursan hayat devam eder.yalanlarına susarsan telefonuna karışmassan ha bide borçlarını ödersen skıntı yok güvensiz ve aşağılık bir evlilik sürersin işte buda benim tabiatıma ters evclilikmi oynuyoruz ben tek kişilik bir evlilik yaşıyorum bana kattığı eksi çok hatta artı ne varki diyoruö çocuğumdan başka eeee daha nemi ister insan sadece DÜRÜTLÜK

böyle adamlar o kadar güzel yalan söyler ki hangisi doğru hangisi yalan siz bile şaşırır kalırsınız hatta sizin bildiğiniz doğrulara bile şüphe içinde bakaya başlarsınız..
çocuğunuzla arası iyi demişsiniz fakat çocuğunuz babasını da örnek alacaktır, bu yalanlarıyla çocuğuna ne verebilir kendisi gibi yalancı biri olmasını sağlamaktan başka.
Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz...

hemde çok zor en küçük bir tartışmada dahi karşındakine olmadık şeyler söyleyen hatta kendini haklı çıkarabilmek için iftiralar bile atabilen ben böyle yazdıkça gaza geliyorm ya zaten dolyum işte kadınız çocuktu yuvaydı falan falan hayat geçiyor ya yüzümüze tokat gibi vurulan gerçekr için körüz ya başka bişEY DEĞİL

Son düzenleme:
İyi bir babaysa sansi hak ediyor bence. Kimi insanlar boyle iyi babalik olmaz zaten diycektir ancak kimse dort dortluk deil. Olur neden olmasin. Once kendi hatalarini kabul etmeli. İstemsiz yapiyorum diyorsa bir doktira gorunmeli. Bunlari kabul etmiyorsa evliligi bitireceginizi soyleyin. Yalan soylemek kronik bir rahatsizliktir. Kendi cabasiyla kurtulamaz

canim sen bu adamla severek evlenmissin ustelik.

Hicmi taniyamadin ki?

Sevmiyorum diyorsunuz...
Borcu harci bitmedi diyorsunuz...
Aldatiyor diyorsunuz...
Yalanlarin onu arkasi kesilmiyor diyorsunuz...
Daha neyin sorgulamasi bu...
Eminim cok zordur, fakat sevmiyorum dediginiz an, daha fazlasina gerek yok...
Eger gercekten ayrilmak istiyorsaniz, guvenin kendinize, her zaman soylerim, kadinlar cok gucludur, ve bir seyler kadinlar icin bitti mi biter...
Cok basit, iki yolunuz var, her gecen gunu bu fikirlerle yasayacaginiz, aldatildiginiz, guvenmediginiz ve sevmediginiz bir esle bir evlilik...
Ya da baslarda zor olsa da su an istediginiz, sey hakettiginiz yasam belki de...
Ikna etmeye calisir gibi gozukmek istemiyorum, sadece sevmedikten sonra neden durulur, cocuk icin desem, onun rizki olan paralar borca harca gidiyor ve bu huzursuzluk icinde buyuyor...
Karar sizin, umarim siz ve kiziniz icin iyi olan ne ise o olur...

aslında kör falan değilsiniz herşeyi çok iyi görebiliyorsunuz fakat çevre baskısı vs. gibi şeylerden dolayı gördüklerinizi görmezden geliyorsunuz..
eşinizi düzeltebileceğinize inanıyorsanız konuşmanız gerekiyor, yada psikoloğa falan gidin düzeltecek birşeyler bulunur elbet tabiiki eşinizde bunu isterse..

işinden çıkacagına eşinin hayatından çıkmalısın bence.başlarda okurkern iş güç para vs belki düzelir zamanla dedim ama sonlarda aldatma yalan dolan görünce.....gencecik bir insansın,eşin düzelir miii....................?sanmıyorum ki.
hayatını ziyan etmeye deger mi?evladın sürekli bu kavgaları görmeli mi?baba elbet önemli ama anne cocuklara yetebilir diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun

Cocuklar annelerini model alarak buyurler

Sence bu sartlarda kizinin ozguveni cesareti hayata bakisi nasil olur?

Burnunun dibinde nefret ettigi babasi olacagina uzakta ama ozledigi babasi olsun

Tabi once kizini dusunuyorsan insallah hakkinizda en hayirlisi olur

aah ah ben neler çektim yalan yüzünden. benim eşimde aynıdı. doğru düzgün çalışmazdı. bir konuda yalan söyler ortaya çıkarırdım. nasıl inkar ederdi. neler söylerdi. A planı olmadı b planına geçerdi. yemin ediyorum ben suçlu duruma düşerdim. o kadar yani.

yıllarım onun borçlarını ödemekle. yalanlarını dinlemekle geçti. hemde o kadar basit ve gereksiz yalanlar ki. yani doğruyu söylese ne olucak hiç. ama olmaz yalan söylemek bir hastalık resmen. değişmez. bende doğrucu bir insanım. ama alıştım artık

şu 10 yıllık evliyim. sigortalı bir işe girdi çalışıyor yaklaşık 20.000 TL borcunu ödettikten sonra. çoğu isteğine evet diyorum yalan söylememesi için. şimdi eskisi kadar değil ama var yinede. ailem çevrem herkes boşa bunu bundan adam olmaz dediler. ben sabrettim. şu an mutluyum birlikte çalışıp birlikte yiyoruz. ufak tefek yalanları var yine idare ediyorum

sana sabret diyemem zor çok zor. hastalık sahibi oldum o kadarını söyleyeyim. Allah yar ve yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum

Kiyafetinize, yemenize, icmenize zaten karisamaz ki cünkü evin erkegi neredeyse sizsiniz. Siz genc ve calisan bir anne olarak esinizin borclarini ödüyor, esinizin arkasini topluyorsunuz. Bu durumda bir de yemenize icmenize karismasi abes olurdu. Ayrica baska kadinlarla sosyal paylasim sitelerinde görüsmelerini yakaliyormussunuz, yanlis anlamadiysam. Bu durumda kiyafetine karismamasi da cok normal degil mi?

Evliligin temelidir bence dürüstlük. Siz de demissiniz, telefonuna karismazsaniz (yani o istedigi kadinlarla eglenmeye devam ederse), borclarini da öderseniz bir sorun yok. Zaten ne olsun? Adam istedigi hayati yasiyor, borclarini karisi ödüyor, e baska kadinlarla da konusmaya devam ediyor. Yasiyor yani.

Cok genc oldugunuz icin bosanmakta tereddüt ediyorsunuz anladigim kadariyla, elbette sizin tercihinizdir. Ama yaslandiginizda "kendinize", kendi hayatiniza, keske ikinci bir sans verseydim diyecek olabilir misiniz? Bunu iyi düsünün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…