Kendi çığlıklarımdan ben bile sağır oldum bide siz dinlermisniz

Kendinize neden ısrarla evli kaldığınızı sordunuz mu hiç?

Siz bir kere onun için değil kendi ekonomik özgürlüğünüz ve çocuğunuzun sorumluluğu ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalısınız... Bunu eşinize tehdit amaçlı söylemeniz yanlış onun yapmış olduğu hatalara karşı üstlenmeniz de... Belli ki eşiniz boş yatmaya yalan dünyasına o kadar alışmış ki bunu kendine meslek edinmiş hemen yalanlamak ve sizin gözünüzü boyamak gibi.. Yapmanız gereken tek şey onu o yalan dünyasında yalnız bırakıp çocuğunuzu alıp gitmek olmalı.. Birazda ateşe kendi alini soksun ki yaptıklarından kurtulmayı ve sorumluluk almayı öğrensin

Son düzenleme:

zor bi durum. . yalan kadar iğrenc bişey yok.arada cocuk oldumu insan ne diyecegini bilemior ama millet 60 yasından sonra bile kalkıp ayrılıor cünkü artık kimse dert cekmek istemior tasıyamıyor.hiç tanımadıgı kadınlarla sohbet etmesi bile bi aldatmadır.eger bi işiniz varsa ve cocugunuza bakacak bi imkanınız varsa yerinizde olsam ayrılmayı secerdim.bayagı sogumussunuz ama içinizdeki sevgi tükenmemiş.korkuosunuz bırakınca pişman olurum die.ama size yalan söleyen hayaatı bu kadar boş biri için neden acabamı die düşünesiniz.insan 7sinde neyse 70indede odur.belki düzelir die beklio olabilirsiniz ama asla düzelmez!

sadece allah yardımcın olsun demek geldi içimden arada çocuk olmasa çek kapıyı çık git derdim ama..

Adamin borcunu niye oduyorsun seni zorluyor mu bunun icin. Zorluyorsa bu cok kotu.

Adamin borcunu niye oduyorsun seni zorluyor mu bunun icin. Zorluyorsa bu cok kotu.

Cnım daha önce eline veriyordum maaşımı ben böyle şeyleri takıntı etmem karı koca ya ne fark eder ama sonra baktım ki benim üzerimden alınan krediler ödenmemiş benim üzerime olan faturalar binmiş te binmmiş şimdi kendi üstüme olanları ödüyorum istesede vercek bişey kalmadı zaten

ya evet ben de bunu söylüyorum sonra bir duraksıyorum çalışıyorum sağlıgım şimdilik yerinde yaparım diyorum bilmiyorum korku mu nedir anlamıyorum ya ilk kez hayatımd bukadar kararsız kaldım ya ne biçim bir durum ya

canım doktora gidelim dedim yok dei doktara gidicek bir durumu yokmuş ah bide kbul etse yalanları içinde şuan sıkıntıda olduğum için söylüyorum diyor nasıl bir cevap düşünsene

Kaybetme korkusunu yaşatın bence. Bilmiyorum yaşadığınız sıkıntıyı siz bilirsiniz evli değilim,daha önce evlilik yapmadım ama madem adamın az da olsa sizsizlik korkusu var ortada bir de çocuk var.Kaybetme korkusunu ciddi bir şekilde yaşattıktan sonra şartlarınızı kabul ettirin.
-Dönerim ama önce evlilik terapisti
-Dönerim ama tek bir yalan olmayacak
-Dönerim ama ...
Tabi bunları siz de kararsız olduğunuz için söylüyorum ama yaşınız henüz çok genç ben bu adamla hiçbir şekilde mutlu olamam diyorsanız boşanın.Ben bunu sadece ileride acaba biraz daha gayret etse miydim? sorusunu kendinize sormamanız için söylüyorum.En önemlisi çocuk olduğu için.Muhtemelen o da babasına düşkündür babalığını eleştiren bir şey yazmadınız çünkü.

valla arkadaşım ayrıl diyende oldu ayrılma diyende her ikisinede vereceğin cevabın var anlamadımki ne duymak istiyosun madem çalışan kendi ayaklarının üzerinde duran bir bayansın madem onu artık sevmiyorsun bu evliliğini devam ettirebileğin bi tarafıda kalmamış anlatmana göre ne bir evlilik terapistine git bunuda dene çünkü eşininde dinlenmesi lazım hiçbirşey tek taraflı olmaz kanısındayım bu terepi bakarsın işe yarar evliliğin düzelir ama baktın gördün olmuyo korkunun ecele faydası yok bu evliliği bitireceksin bu kadar net Allah hakkında hayırlısını versin

Son düzenleme:

sunu unutmayın ki en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir.ama iyice düşünün bi anlık kararla bitirilecek bişey deil evlilik ne yazık ki...sizde birazda korku var belki onsuzluk belki sevginizin bitmemiş olması.umarım hersey cok iyi olur sizin için.ama eğer ailenizden yanada desteginiz varsa bu cok iyi olur .inanın insan üzülerek sadece kendiine zarar verior cunku herkes hayatına devam edior bi şekilde üzülerek zararı kendiniz cekersiniz .kemdimden kıymetli kimse yok düşüncesiyle hareket edin.

Evet ya aynısı işte karakter bozukluğu imiş bu hastalık ya ben sanırım değmeyeğini düşünüyorum ya peki nasıl katlandın ailen ne düşünüyordu başka bir hayat düşünmü hiç

Yakin cevremden bildigim benzer bir örnek, ki bu insan neredeyse 80 yasinda, hala esine benzer seyler yasatiyor. Böyle durumlarda insan cocuk icin katlanma gibi bir düsünceye de kapilabiliyor fakat bu bahsettigim kisinin cocuklari (artik yetiskinler) su an annelerine neden zamaninda ayrilmadin diye sitem ediyorlar. Anneleri ise esine merhamet ettigini söylüyor. Merhamet ettigini zanneden kisi aslinda kurbanin ta kendisi...

Evet ya aynısı işte karakter bozukluğu imiş bu hastalık ya ben sanırım değmeyeğini düşünüyorum ya peki nasıl katlandın ailen ne düşünüyordu başka bir hayat düşünmü hiç

cnm ailem ayrıl diyordu. hatta birgün babam beni çekip ayrıl bundan koca olmaz demişti. ailemin durumu iyi. bana ayrı ev bile tutacaklardı. ben yapamadım

Ayrılmayı çok düşündüm ama deliler gibi severek evlendik biz. Allah olmasa eşime tapardım o derece yani. oda beni çok sever. ama yalan bir hastalık. değişmez asla. şimdi çok yok. ama ben biliyorumki gerektiğinde çok güzel yalan söyler

sana şu kadarını söyleyeyim. ondan başkasıyla mutlu olabileceğimi düşünmedim. hep ayrılınca ve başka biri ile evlenince o şöyleyse. eşimin öyle diğildi. karşılaştırma yani. eski eşim şöyle yenisi böyle :) boşanmadan bunları düşünürdüm. kabus gibi gelir korkardım. başka birinin karısı olmak bana dokunması ve çocuğuma karşı davranışı. ya ona kötü davranırsa. ya vurursa

Şu an katlandığım için pişman değilim. sevgim için katlandım ve kazandım. deliler gibi sevmesem bir dk yanında kalınacak gibi değil.
şimdi mutluyum şükür. ama çok kötü şeyler yaşadım

tamam bu konunun tek cümlesi bu..gerisi boş..sen eğer sevmiyorsan ki sevmiyorum diyorsun..bence acı hüsran yalan dolan içinde yaşayacagına bir kez dik dur kararlı ol cık git o evden..çocugunu da al tabi..hem zaten küçükmüş..calıs didin ama kızın için o yalancı sevmedigin adam için değil..huzurun olur en azından anlatabildim mi ?

Seni anlıyorum bundan 5-6 ay önce senin gibi düşünüyordum ondan kopamama asla sanki onsuz bomboş hissediyorum gerçekten dli gibi seviyordum ya çocuk gbi sürekli yanında olmak kalmak isterdim çok tutkundum anlican ama bak ne haldeyim sen demekki hala sevgi aşasında dönmüşsün yada seninki biraz silkinmiş ben o aşamayı aştım canım ya ona acıyordum inan o bile gelmiyor içimden resmen yalvarırdım dışarıya çıkma beraber oturalım diye ama herakşam bi başka yalan onun ailesi dışarısıydı biz diğildik şimdi de kaybetme korkusu olunca benim başkaldırışımdan sonra artık usturuplu alanlar başladı daha olurcu anlıcan diyorumki eğer sussaydım o bana acırmıydı hayır ben hala neyin nutkunu verip anlatıyorsam beni zamanında döven ağlatan şizofrenlikle suçlayan adam birden melek oldu niye gidicem diye bumu adalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…