Kendi çığlıklarımdan ben bile sağır oldum bide siz dinlermisniz

ayy gerçek mi bu yaa Allah başa vermesin. rabbim sana yardım etsin inş. dua ediyorum şuan da sana kardeşim .lütfen sevmiyorsan iyi düşün ve çocuğum var diye de katlanma buna yer bitirir ömrünü seni

allah yardımcn olsn senn yerıne dusnmeye bıle cesaret edemedım

Bir erkek para kazanmayı beceremiyorsa benim gözümde bitmiştir zaten , parasız adam gereksiz adam ,ip nezaman kopacak zaman meselesi

Etrafta bu tiplerden o kadar çok var ki ağzı iyi laf yapan birde bunların ortak özelliği iyi eğitim görmüş kızlara musallat olmaları,
bu geleceği parlak olan kızlarımızı aşkla meşkle kandırıyor olmaları, belli ileride kadın ona çocuk doğuracak,yemeğini pişirek, onun hizmetçisi olacak oda bütün yaptığın en fazla 1,5yıl veya 1 yıl sürekli bir iey bahane ederek iş değiştirecek olmaz , böyle bir erkek para kazanma insanları idaare etme becerisl olacak baktın bu nişanlıyken .çok sinirli bunun iş hayatıda iyi olmaz zaten , bu tür erkeğe saygım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…