Herşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Dava açacağını pek sanmıyorum.Ancak bu şekilde de çok yalnız hissediyorum konusmuyoruz kendi de yanaşmıyo ben de.Nasıl çözebilirim bu durumu?
[/QUOT
Bir İnat yüzünden konu nerelere geliyor siz barışmak istiyorsunuz sanırım.Konusmayi.deneyin