- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.921
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
Bozmayarak cozersiniz. Dik durusunuzdan taviz vermeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıktıgımda bile çıkma diyen adam evdeyken çıksam olay daha büyür kapıyı kilitler açmaz falan olayları büyütürüm o zamanO çıkmadığı akşam çıkın.
Ben olsam öyle yapardım sanırım.
Tamam diyelim ki adam çıkmadı, evde oturdu gönülsüz bir şekilde. Yani mutlu olacak mısınız?Evet aynen öyle ben ona bir gün arayla ikinci kez izin vermedim diye başladı olay. Ben çıkarım sen karışamazsın yaptı önce ben de çıkmaya başlayınca sen çıkamazsına döndü olay. İşte bıraksaydm bunlar olmayacaktı belki.
Öyle yapıyorum ama devam edecek gibi. O çıktı ben de çıktım. Grldiğinde çıktıgımı da bilsin diye giyinik oturuyorum. Arabanın yerini değiştirdim. Açacaksa açsın dava modundayımBozmayarak cozersiniz. Dik durusunuzdan taviz vermeyin.
Evet başa dönsek öyle yapmazdım ama şu an içinde bulunduğum durum için çözüm lazımTamam diyelim ki adam çıkmadı, evde oturdu gönülsüz bir şekilde. Yani mutlu olacak mısınız?
Hadi diyelim ki üç kere çıkması çok, onu tartışabilirsiniz. Ki zaten hep yaptığı bir şey de değilmiş, yeni yeni çıkıyormuş.
Sizin de özel alanınız olabilir, onun da. Arkadaşlarıyla görüşmesine karışmanız doğru değil. Bu kısıtlamak olur. Hani erkekler yapıyor ya, onu giyme, oraya gitme vs. diye. Hiçbir farkı yok. Yani diyeceğim o ki kısıtlamadan konuşarak orta yolu bulun bence.
Bosanacak bi durum olmadigi icin ikiniz de boşuna bosanma lafini kullanmayin...Herşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Dava açacağını pek sanmıyorum.Ancak bu şekilde de çok yalnız hissediyorum konusmuyoruz kendi de yanaşmıyo ben de.Nasıl çözebilirim bu durumu?
Bana göre de bundan dava açamaz ama bu kelimeyi kullandıktan sonra geri adım atamam benBosanacak bi durum olmadigi icin ikiniz de boşuna bosanma lafini kullanmayin...
İşte aynı şeyi o bize yapsa üzerimizde hakimiyet kurmaya çalışıyor biz bir bireyiz deyip kızarız. İki taraf da birbirinin üzerinde üstünlük ve hakimiyet kurmaya çalışmamalı. Ha bu kadar saçma sebepten boşanma kelimesini kullanması konusunda da o hatalıÇocuk yok evet işte bir gün arayla olunca bırakmadım o gün çıkmadı ama sonra patladı
Altını dolduramayacağınız blöflerin arkasına geçmemenizi öneririm öncelikle. Yani sonuçlarına katlamayacağınız restleri çekmeyin bence. Sonucu boşanma olursa mesela, tamam mısınız bu sonuca? Olayın sıcağında bitsin demek kolay da gerçekten yaşamak çok başka. Onu iyi bir tartın derim.Evet başa dönsek öyle yapmazdım ama şu an içinde bulunduğum durum için çözüm lazım
Yok daha nelerBana göre de bundan dava açamaz ama bu kelimeyi kullandıktan sonra geri adım atamam ben
Oturup uzlasin. Uzamasin. Bosanma davasina yazilacak bi sey yok.Bana göre de bundan dava açamaz ama bu kelimeyi kullandıktan sonra geri adım atamam ben
Bence çok iyi yapmışsın. Pipisi var diye kendini üstün sanıyor.Herşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Dava açacağını pek sanmıyorum.Ancak bu şekilde de çok yalnız hissediyorum konusmuyoruz kendi de yanaşmıyo ben de.Nasıl çözebilirim bu durumu?
Bu benim takıldığım konu o benim izin almamı istiyor o çıkma deyince çıkmıyorum o yüzden kendi de izin alacak. Evliliğin başından beri böyle giden durum bu. Ben tüm gün evde sıkılıyorum işten eve uğramadan arkadaşlarıyla görüşüp gece 11 de gelmesini kabul etmiyorum. Eve gelip yemek yeyip falan çıksa yine sorun yok. Şimdi boşanma kelimesinden sonra çıkmadan beklesem korktu geri adım attı deyip her konuda boşanma diyecek o yüzden evde de duramam. Ne yapmalı bilmiyorum
Kendi çıkarken ben de çıkıyorum diye dava açacak olursa tabi ki boşanırım. Böyle bişeyden dava açacak adamla ömür geçirmem tabi ki. Misillememi durdurup tüm gün evde boş boş oturup kendi de arkaşlarıyla görüşsün durumunu da kabul edemiyorum. Gidip konuşmak da boşanmak da korkuyor onun için geri adım attı diye düşünülüp her sorunda bunun gündeme gelmesini istemediğimden mantıklı gelmiyor.Altını dolduramayacağınız blöflerin arkasına geçmemenizi öneririm öncelikle. Yani sonuçlarına katlamayacağınız restleri çekmeyin bence. Sonucu boşanma olursa mesela, tamam mısınız bu sonuca? Olayın sıcağında bitsin demek kolay da gerçekten yaşamak çok başka. Onu iyi bir tartın derim.
Eğer sorunu çözmek istiyorsanız o yönde hareket edin. Tamam adım atmayacaksanız da misillemelerinizi durdurun bari. Yani o da sakinleşsin, onun gelip konuşmasını bekleyin en azından. Ben olsam gider konuşurum ama siz doğru bir hamle gibi görmüyorsunuz.
Ben çalışıyorum,şu an tatildeyim. Hayatım kocamın üzerine kurulu değil. Ama onunla vakit geçirmek istiyorum akşamları doğal olarak. Evlilik öncesi 2 yıl beraberdik 3 yıl da evlilik 5 yıl. Ta basından beri bu şekilde giden durum izin olayı evet böyle olmasa iyi olurmş ama böyle.Siz en başta hatayı eşinize ipleri vererek yapmışsınız. Ne demek o çıkma dediğinde çıkmıyorum. Eşiniz mi, veliniz mi? Eşinizin yaptığı zaten yanlış siz bu yanlışa madem öyle sen de izin al diyerek yanlışla karşılık vermişsiniz. Zaten bütün sorunun ana sebebi sizin bütün gün evde eşinizi bekliyor olmanız. Hayatınızı kocanızın üstüne kurmuşsunuz
Ay sonunda benim düşüncemde biri. Üst üste çıkmayı ben doğru bulmuyorum evlilik bu yaAdamın neyine anlayışlı olacağız anlamadım, 2 güne bir arkadaşlarıyla buluşacaksa evlenmeseydi beyefendi böyle saçmalık mı olur? (kocasını zorla arkadaşlarına gönderen bir kadın olarak söylüyorum bunu ama adam çok abartmış)
Kesinlikle geri adım atmayın konu sahibi, bu sebepten boşanma kelimesini ağzına alıyorsa ve siz adım atarsanız geçmiş olsun her halta boşanma lafı eder.
Bu durum o geri adım atmadan çözülmez çünkü bence haksız değilsiniz. Ben çıkarım sen çıkamazsın diyemez. Ben de dedirtmem ki zamanında buna benzer sebeplerden çok ağır kavgalar ettik. Ben kazandımHerşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
O zaman diyecek bir şey kalmıyor ki. Beklemekten başka ne yapacaksınız?Kendi çıkarken ben de çıkıyorum diye dava açacak olursa tabi ki boşanırım. Böyle bişeyden dava açacak adamla ömür geçirmem tabi ki. Misillememi durdurup tüm gün evde boş boş oturup kendi de arkaşlarıyla görüşsün durumunu da kabul edemiyorum. Gidip konuşmak da boşanmak da korkuyor onun için geri adım attı diye düşünülüp her sorunda bunun gündeme gelmesini istemediğimden mantıklı gelmiyor.
Ben çalışıyorum,şu an tatildeyim. Hayatım kocamın üzerine kurulu değil. Ama onunla vakit geçirmek istiyorum akşamları doğal olarak. Evlilik öncesi 2 yıl beraberdik 3 yıl da evlilik 5 yıl. Ta basından beri bu şekilde giden durum izin olayı evet böyle olmasa iyi olurmş ama böyle.