O da sizin esiniz gibi inatci, dedigim dedikti, kendi yapinca karisilmasin istiyordu, ben yapinca sorun oluyordu, bunu dile getirdigimde sen bilirsin benim kurallarim böyle diyordu. Ben de alttan almadim, sizinki gibi bir konudan 4 ay ayni evin icinde tek kelime etmedik, adim attigim da, konusalim dedigim de, haa yola geldin yani diyordu. O sekilde kendi kurallarini empoze etmeye calisiyordu. Zaten böyle bir evlilikten bir sey olmazdi, 4 ay ayni evin de küs olcaksak, evli olmanin ne mantigi vardi ki? Neyse yine onun sürekli yaptigi böyle olursa bosanalim blöfünü alttan almadim son olayda, avukata gitmis, bosanma davasi degilde, avukatin agzindan "bosanma tehdidi" gibi bir kagit yazdirmis, Adam inadi icin avukata bile gidebilmisti yani, ondan sonra ev tuttum ayrildim. Neyse size ayrilim demiyorm ama bunun bir yolunu bulun, o disari ciktiginda, siz de ciktiginizda gittiginiz yerde cok huzurlu oldugunuzu düsünmüyiorm, ben cok huzursuz oluyordum. Böyle gitmez, konusun amaci, istekleri neymis, siz de kendi beklentilerinizi söyleyin, ya orta yolu bulursunuz ya da ayrilirsiniz ama bu sekilde siz daha cok huzursuz olursunuz.