Kendi çocuğunu benden kiskanan piskopat kuzen

Biz kıt değiliz durumu anladık, dediğimiz şu bu birine psikopat demek için yeterli değil, ha yeterli ise senin çocuğa artık yanaşmasam mı demen de gayet yeterli, aşırı ifadeler bunlar

Ama madem seni tek yorumcu anlamış,sen yorum değil destek istiyosun buyur devam et o kişiyle
Etcem zaten de. Senin yorumlar da nedense hep bana Zit gidiyor :)
Bence bu forumda annelere yanlı davraniliyor

Olayda kıskançlık ya da kötü bir duygu yok bence..Anne sadece yakınmış bu çocuk benden niye yemiyo diye..Yakınma var burada..Kıskansa aleni bir şekilde dile getirmez sanırım..Kaldı ki kıskanabilir de sonuçta çocuk onun ve kendi elinden değil de başkasının elinden yemesi kıskandırmış olabilir;kıskanmış derken sevdiğini paylaşamamadan bahsediyorum hasetlikten değil ve bu da gayet insani bir duygu..Olayı bu kadar vahim hale getirip bilip bilmeden kimseyi etiletlememek lazım...

Yapmayın lütfen. Ufacık çocuğa bile sormuş niye benden değil, ondan yiyorsun diye..

Yapmayın lütfen. Ufacık çocuğa bile sormuş niye benden değil, ondan yiyorsun diye..
Küçücük çocuğa atar yaptı diyorum hala savunanlar var.
Benim bildiğim tüm cümleler bitti hanimlar.
Buyrun sizde bildiginiz taraflı yoldan yürüyün. Pes..

Etcem zaten de. Senin yorumlar da nedense hep bana Zit gidiyor :)
Bence bu forumda annelere yanlı davraniliyor

Anlaşamadığımız için zıt gidiyor, kafa dengi olmadığımızdan, iddialı ifadelerin yüzünden,annelere yanlı davranılsa onca kayınvalideye sayılıp sövülmez

Anlaşamadığımız için zıt gidiyor, kafa dengi olmadığımızdan, iddialı ifadelerin yüzünden,annelere yanlı davranılsa onca kayınvalideye sayılıp sövülmez
Ya Allah bir desem ona Hayır diyecek durumdasin resmen.
Tamam canım sen haklısın .
Öpüyorum.

Ben o kadarına inanmadığım için yorum yapıyorum, konu sahibinin genel tavrı bu:beni kıskanıyolar, söylemek istediği şeyi hep en uç şekilde söylüyor, burda söylediği gibi mesela, psikopat ne demek, daha önce başka birine kilolu ve kendini beğenen bir hanım diye sen kendini beğeniyosan şizofrensin tarzı birsey söylemişti, kadınlıktan çıkmış demişti bir de, bilmem anlatabildim mi

Ben o kadarına inanmadığım için yorum yapıyorum, konu sahibinin genel tavrı bu:beni kıskanıyolar, söylemek istediği şeyi hep en uç şekilde söylüyor, burda söylediği gibi mesela, psikopat ne demek, daha önce başka birine kilolu ve kendini beğenen bir hanım diye sen kendini beğeniyosan şizofrensin tarzı birsey söylemişti, kadınlıktan çıkmış demişti bir de, bilmem anlatabildim mi

Ama kadında 90 kilo muydu neydi manken gibi olduğunu , sokakta tum erkeklerin donup donup buna bakmaktan yuruyemedigini falan söylüyordu .
E bende o kiloya hiç bi erkek dönüp bu derece deli divane olmaz demiştim.
Ya senin derdin başka ben anladım.
Sana küfür edilince de neden edildi diyorsun .
Senin sorunun da ne biliyor musun
Lafını gideceği yeri bilmemek.
Sen böyle olursan kocana da küfür edilir sana da yani.... densiz insan çok. . Ama kapı aralayan da sensin..
Kendin Her lafı edip , karşındaki ağzını açmasın istiyorsun. .

Karmakarışık diye bir üye vardı .Hem çalışıyor , hem de çocuk gelişimi okuyordu.Siz O musunuz?
Ya akıl var mantık var.
O olsam neden ayrıntı verip kendimi belli edeyim ki..
Çocuk Gelişimi okuyan herkes o mu yani???
Bıktım bu sorudan.
Bi daha da yazmicam

Ya o değilde sen şu sana küfür eden

Ama kadında 90 kilo muydu neydi manken gibi olduğunu , sokakta tum erkeklerin donup donup buna bakmaktan yuruyemedigini falan söylüyordu .
E bende o kiloya hiç bi erkek dönüp bu derece deli divane olmaz demiştim.
Ya senin derdin başka ben anladım.
Sana küfür edilince de neden edildi diyorsun .
Senin sorunun da ne biliyor musun
Lafını gideceği yeri bilmemek.
Sen böyle olursan kocana da küfür edilir sana da yani.... densiz insan çok. . Ama kapı aralayan da sensin..
Kendin Her lafı edip , karşındaki ağzını açmasın istiyorsun. .
Bi gün denk gelir canını biri çok fena yakarlar toplum böyle. .
Bence biraz psikolojine çeki düzen ver. ..

Neticede küfürü eden ben değilim değil mi, benim utanacak birşeyim yok, ayrıca o konuda dikkat edersen şahıs başkasının lafına karşı bana küfür etti iyi okumamışsın, o işi hallettim ben kendimce

Ayrıca bu bir tehdit mi,tepem atarsa küfür ederim mi diyosun

"Siz olsanız ne düşünürdunuz
Ben mi yanlış anladım"
Konu sahibi ilk mesajinda bu sekilde bitirmiş konusunu... Yani akıl danisiyor,fikir alıyor.. Bu yüzden de yanlış anladığını belirttim ben de.Düşündüğü şeyi onaylatmaksa amacı o başka onu bilemem. İnsanları tek taraflı anlatılan bir mevzuda etiketlemek,ya da dolduruşa getirmek basit önemli olan yapıcı olabilmek..

Neticede küfürü eden ben değilim değil mi, benim utanacak birşeyim yok, ayrıca o konuda dikkat edersen şahıs başkasının lafına karşı bana küfür etti iyi okumamışsın, o işi hallettim ben kendimce

Ya sana söyleyecek lafım kalmadı artık.
Yemin ederim sende herhalde is arıyorsun kendine..
Hadi canım işine hadi. . Benden sana ekmek çıkmaz. .

Aa bak burda ne varmış :)
GÖZ ardı et butonu :))
Elveda canimmmm

Screenshot_2016-01-10-11-16-00.webp

Bana söylenen sözler bunlardı, yorumu sildiler ama kadesa alıntı yapmış,ne alaka şimdi bu, sen ters yorum yaparsan böyle bir küfürü hakedersindemek mi, nedir, ha gerçi sen karmakarışık isen bundan 5 beterini etmiş birisin

Kuzeninin söylediğin kadar çocuğa atar yaptığını, eşine bu durumu yetiştirdiğini düşünmüyorum. Yalan söylemiyorsundur muhakkak ama laf arasında belki şakayla karısık eşine yakınmasını abartmışsındır gibi geliyor, nedense öyle bir goruntu canlandı gozumde. Genelde haklı cıkmak için konularda bazı abartılar olur. Bazı şeyler es geçilir falan fişman.

Şimdi.. okadar yedirdiğini gördü de nasıl yedirdiğini görmedi mi bu anne..Ben iki tarafı da hatalı gördüm, bazen anneler çocukları konusun da abartılı hassas oluyorlar, anlıyorum çünkü annelik ve evlat sevgisi zaten çok normal bir sevgi değil.. Konuşarak, eğlendirerek yedirmeyi anneannelerimiz bile yapıyor,yani annesi de denemiştir illa ki.. demek ki çocuk aslında annesinin onu sürekli zorlayarak yedirmesine tepki vermiş farketmeden.. O benim elimden yemiyorsun başkalarından yiyorsun diye uzattıkça sizin nazı size geçiyor vs gibi aslın da cevaptan çok uzak sözde yanıtlarınız da anneyi kızdırmış olabilir.. Açıkça ben birinin çocuguna yemek yedirirken bana tek bir kez (elbette kızar şekilde söylerse) benim elimden yemiyor senden yiyor dese direk tabagı annenin eline tutuşturur tepkimi gösteririm.. Son olarak da vah o çocugun bundan sonraki yemek yemelerine, anne sürekli aynı şeylerle çocugun üstüne gidecek, bu kesin.. Çocuk eğitimi almış birinin , psikopat sözlerini doğruluğunu zaten tartışmıyorum,ama annenin de bu fevri tavırlarını değişmesi lazım san ki

Son düzenleme:
Ya ama 3 4 defa sorulur mu. Bu.
Kafayı taktı resmen
Sorsa ne olur sormasa ne olur?? Üzülmüştür kızcağız ve dillendirmiştir, ne var bunda yani, o söylemiş ama sen şe kuzenini rahatlatacak hiçbir telkinde bulunmamışsın, oturmuşsun koltuğa o söyledikleri ayyyyy beni nasıl kıskanıyooooo diye kurup kurup kalktın demekki!!! Aksi olsaydı kuzeniniz üzüntüsünü dile getirdiğinde ona moral verirdiniz bu konuda kapanırdı. Dediğim gibi siz bu konuda kendinizi absürd bir şekilde çooooooookk önemsemişsiniiz, üzüldüm adınıza

Back
X