Kendi çocuğunu benden kiskanan piskopat kuzen

Yazmayayım diyorum duramıyorum..:KK76: Yahu kim niye taraflı yorum yapsın? Kuzeni tanıyor muyuz? Konu sahibini tanıyor muyuz? Tanımadığımız kişiler hakkında nasıl taraflı yorum yapılabilir... İnsanlar sadece fikirlerini söylüyor, e madem fikirleri değerlendirmeyip atarlanacaksın ne diye konu açtın ki..Valla komedi filmi gibi tipler yaa..:KK70::-)

Yorumlardan anladım ki genelde anne olan kadın in psikolojisi bozuliyor çocukla
İnş ben böyle olmam.
Mune konumu kapatirmisjn
Şurda okuduğum bazı abartılı yorumlar bende de aynı hissi uyandırdı .. Kızlar kusura bakmayın ama dönün bi yazdıklarınızı okuyun.
Yok bilmek zorunda değilmiş öğretseymiş.. 100 kere hayıflanan birine siz öğretir misiniz?

Kaldı ki oyun yöntemi ile yemek yedirmeyi bir anne Nasıl bilmez ya sene olmuş 2015.

Bilgiye erişim artık çok kolay..

Annelerin herkesten çok okuması gerekiyor bence .. İnsan yetiştiriyor onlar, en bilirkişi olması gereken güruhtur anneler. Cahillik mazeret olmamalı , üstelik doktor bir hanım için hiç olmamalı ..

Ayy ne değişik insanlar var ya.
Kadın nasıl kiskaniyo du ki seni
Çocuk benden bişey isteyınce annene soralım ızın verırse vwrırım dıyordum,gidip dikrini soruyordum,sen verme,ben ısıtır verırım,bılmeme ne,falan arkadaşın versın,mesai arkadaşlarım uyardı benı,hepsi anne ve anlıyordu,bende çektım kendımı,ama çocuk işte kıyamıuroum,gelirsi kucağına oturur kalkmazdı,almaya gelıyordu,işi var,bu odaya gırme derdı,daha bı ton şey,çocuk oyun yapardı bana,kucağıma öle bır sığınırdıki,mazlum,mahsun,hiç indirmek istemeDım,kıyamazdın,annesi görcek dıye çekınırıdm,yavrum biraz işim var derdım,fılan fılan

Şurda okuduğum bazı abartılı yorumlar bende de aynı hissi uyandırdı .. Kızlar kusura bakmayın ama dönün bi yazdıklarınızı okuyun.
Yok bilmek zorunda değilmiş öğretseymiş.. 100 kere hayıflanan birine siz öğretir misiniz?

Kaldı ki oyun yöntemi ile yemek yedirmeyi bir anne Nasıl bilmez ya sene olmuş 2015.

Bilgiye erişim artık çok kolay..

Annelerin herkesten çok okuması gerekiyor bence .. İnsan yetiştiriyor onlar, en bilirkişi olması gereken güruhtur anneler. Cahillik mazeret olmamalı , üstelik doktor bir hanım için hiç olmamalı ..
Aynen anne ve baba isen mecbursun,öğreneceksın,araştırcaksın,zorunlusun,bızım zamanımızda ailemıze böle yapamazdık fılan,evet yapmazdık,ama o bızım zamanımızdı,artık yıl 2016,

Halamin kızı yani kuzenim in çoook tatlı bi kizi var 4 yaşlarında filan..
Çok seviyorum onu. Çok Şirin bi cocuk.
Ben evliyim ve henüz bebeğim yok.
Düşünmüyorum da bi süre. Neyse okul öncesi eğitimi aldığım için çocukla iyi anlasiyorum. Mesela annesi bişey verince yemedi geçen. Bende derste öğrendiğim bi taktiği denedim animizm diye bişey var hani çocuk cansız şeylerin de konusabilecegini saniyor. Bende elma dilimini ağzının önüne getirip aaa kapıda kaldım .. berencim beni içeri almayacak mişin dışarda Üşüyorum filan dedim . Çocuk oyun sanıp yedi haliyle. Bende annesine yardimci oluyorum diye yedirdim meyve ceviz filan . Neyse bu sefer kuzen başladı "kizimm , sen neden ben verince yemiyorsun da o verince yiyorsun " çocuk bişey demedi . Bende sana alışmış ya abla beni arada bi görüyor ondan dedim.
Neyse aradan 1 saat geçti kiz uykuya yattı. Bu sefer başladı bu çocuk neden senin elinden yiyor da benden yemiyor diye. Abla dedim sen hep yanindasin Nazi sana geçiyordur. Neyse kocası geldi bu sefer ona soruyor. Benim elimden yemiyor neden onun elinden yiyor bu Kiz, neden anlamıyorum dedi...
pişman oldim isim var dedim kaçtım. .
Keşke yedirmeseydim..
Siz olsanız ne düşünürdunuz
Ben mi yanlış anladım bi daha çocuğa yaklasmasammi

Bozulmustur belki, birazda cocuk gelisimi egitimi falan o tarz seylerden haberi yoksa benim cocugum ben bakarim diye dusunerek zoruna gitmis olabilir. Ben olsam sevinir size akil danisirdim ama bilincsiz bir anne bunu kendi anneligine yonelik bir saldiri olarak gorebilir. Anlayis meselesi, kuzenin anlasiyi baskaysa pek karismazdim ben sahsen.

ben olsam ilk önce animizmin ne olduğunu anlatırdım... sinirleri bozulmuş olabilir anneler çocuklarına yemek yediremeyince öyle oluyor...

benım konu sahıbıyle ılgılı bı tespıtım var nacızane :)
acmıs oldugu tum konu ıcerıklerı su sekılde...
esımın ailesı benım kulturume uygun degıl, kültur farkı var, esım bana baskın cıkmaya calısıyor, sozunu gecırmeye calısıyor, esım ve aılesı ıle anlasamıyorum, esım kadınları kucuk goruyor, esım benı ezmeye calısıyor....

bu konuyu okuyunca hanımın yanı konu sahıbının herkesı yanlıs anladıgını dusunuyorum sımdıde kuzenıne gıydırmıs cunku :D
yanı konu sahıbı; anne olanlar taraflı yorum yapıyor ,sınırlerı bozuluyor heralde ınsallah ben boyle anne olmam demıs de... bı yorumunda... ben anne degılım kı ben de sızın herseyı fazlasıyla abarttıgınızı soyledım. sureklı bırılerının sızı kıskanmadıgını, ezmeye calısmadıgını kendınızı bukadar fazla onemsememenız gerektıgını dusunuyorum...

hayatı kendınıze zorlastırıyorsunuz bukadar stresle :) ıyılıgınız ıcın dıyorum yanlıs anlamayın...

benım konu sahıbıyle ılgılı bı tespıtım var nacızane :)
acmıs oldugu tum konu ıcerıklerı su sekılde...
esımın ailesı benım kulturume uygun degıl, kültur farkı var, esım bana baskın cıkmaya calısıyor, sozunu gecırmeye calısıyor, esım ve aılesı ıle anlasamıyorum, esım kadınları kucuk goruyor, esım benı ezmeye calısıyor....

bu konuyu okuyunca hanımın yanı konu sahıbının herkesı yanlıs anladıgını dusunuyorum sımdıde kuzenıne gıydırmıs cunku :KK70:
yanı konu sahıbı; anne olanlar taraflı yorum yapıyor ,sınırlerı bozuluyor heralde ınsallah ben boyle anne olmam demıs de... bı yorumunda... ben anne degılım kı ben de sızın herseyı fazlasıyla abarttıgınızı soyledım. sureklı bırılerının sızı kıskanmadıgını, ezmeye calısmadıgını kendınızı bukadar fazla onemsememenız gerektıgını dusunuyorum...

hayatı kendınıze zorlastırıyorsunuz bukadar stresle :) ıyılıgınız ıcın dıyorum yanlıs anlamayın...
Alkisliyorum bu yorumu.konunun nokta yorumu bu bence

Halamin kızı yani kuzenim in çoook tatlı bi kizi var 4 yaşlarında filan..
Çok seviyorum onu. Çok Şirin bi cocuk.
Ben evliyim ve henüz bebeğim yok.
Düşünmüyorum da bi süre. Neyse okul öncesi eğitimi aldığım için çocukla iyi anlasiyorum. Mesela annesi bişey verince yemedi geçen. Bende derste öğrendiğim bi taktiği denedim animizm diye bişey var hani çocuk cansız şeylerin de konusabilecegini saniyor. Bende elma dilimini ağzının önüne getirip aaa kapıda kaldım .. berencim beni içeri almayacak mişin dışarda Üşüyorum filan dedim . Çocuk oyun sanıp yedi haliyle. Bende annesine yardimci oluyorum diye yedirdim meyve ceviz filan . Neyse bu sefer kuzen başladı "kizimm , sen neden ben verince yemiyorsun da o verince yiyorsun " çocuk bişey demedi . Bende sana alışmış ya abla beni arada bi görüyor ondan dedim.
Neyse aradan 1 saat geçti kiz uykuya yattı. Bu sefer başladı bu çocuk neden senin elinden yiyor da benden yemiyor diye. Abla dedim sen hep yanindasin Nazi sana geçiyordur. Neyse kocası geldi bu sefer ona soruyor. Benim elimden yemiyor neden onun elinden yiyor bu Kiz, neden anlamıyorum dedi...
pişman oldim isim var dedim kaçtım. .
Keşke yedirmeseydim..
Siz olsanız ne düşünürdunuz
Ben mi yanlış anladım bi daha çocuğa yaklasmasammi
siz hep çocuk örneği vermişsiniz :) değişik bir örnek vereyim :D
bizim bir beagle cinsi bir köpeğimiz var. eşim calıştıgtı için en cok ben ilgileniyorum. aynı çocuk gibi sabah gezmesi maması çişi kakası ilacı oyun sevilmesi taranmazsı yıkanması vs.vs.vs.vs.vs
ben ikaz ettiğimde dur hayır vs. gibi köpek laflarımı ikeletir, dinlemez nazı bana geçer işimiz bırakır onunla oynarım çünkü durmaz sonrada tepem atar bağırır çağırırım anlar ki sabrım bitti dediğimi bir kere yapar oturur.
akşam eşim gelir. sabahki köpek gitniş ful itiatkar sakin köpek gelmiş.
bir gun patladım. kıskançlık filan değil insanın bir parça da olsa zoruna gidiyor.
yahu tum angarya pis işlerini ben yapıyorum bana yapöadıogın caz naz kalmıyor bu adam hiç bir şey yapmıyor peşimden ayrılmıyorsun.
yani buna takma. emek verdiğin bir şey seni dinlemediğin de iğster istemez hele ki psiko bozulmuşsa birine patlıyorsun
:D

Hersey tamam da sadece bunun bir taktik olduğunu söylemek yerine sana nazı geçiyor ondan diye yalan söyleme gereği duydunuz ki ???

Back
X