- Konu Sahibi ironihayat
-
Evet keşke herkes Joule gibi yazabilse !
Gelişigüzel veya yazmış olmak için yazmak yerine
Nekadar güzel yorumlar yapıyo değilmi?
Yanlış hatırlamıyorsam eğer seninde yaşın küçük.
Sende çok şey biliyorsun bence.
Karşınızdakinin adına üzülmenizi tercih ederdim... Şahsen haline şükretmekle başkasının acısına mutlu olmak arasında ince bir çizgi var...
konuyu ya tam okuyamamıssın yada anlıyamamıssın canım.laptopun karısında göbek atmıyorum bende sadece kendımı dertlı zannerderken baskasının dertlerıne gore benımkı dert bile degil dertcik cunku cozumu var ve halime binlerce şükrediyorum.
Sukretmekle yazının başlında yazdığınız mutlu olmak aynı anlama gelmiyor bence. Yanlış anlamaya itende bu olsa gerek değil mi?
oruç vurdu sanırım seni.ergenliğine verıyorum bu tartışmayı nasıl anlıyorsan yada anlamak istıyorsan.
tabikide şükretmek ayrı sey mutlu olmak ayrı.baslıktan sonra konuyu oku sonra zaten neden sukredıpte mutlu oldugumu anlarsın..
oruç vurdu sanırım seni.ergenliğine verıyorum bu tartışmayı nasıl anlıyorsan yada anlamak istıyorsan.
tabikide şükretmek ayrı sey mutlu olmak ayrı.baslıktan sonra konuyu oku sonra zaten neden sukredıpte mutlu oldugumu anlarsın..
Evet keşke herkes Joule gibi yazabilse !
Gelişigüzel veya yazmış olmak için yazmak yerine
Nekadar güzel yorumlar yapıyo değilmi?
"Mutlu oluyorum" çok talihsiz bir başlık belki demek istediğiniz başka birşey ama başka şekilde anlaşılabilir. Yöneticiler bence başlığı değiştirsin, başlığı görünce "başkasının derdinden mutlu olan" birisi izlenimi uyandırdınız bende...
Vaay selam Kazen bey...aramizda görmek sizi ne hos
Sahsen ilk defa ben bir konuda görüyorumda suan sizi.
Valla ablacim pek hayirli gelmedim : ) yazdiklarimi okuyunca sinirlenmek yok
heh yazimida begendim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?