kendi derdimi dert zannedermişim.

Evet keşke herkes Joule gibi yazabilse !
Gelişigüzel veya yazmış olmak için yazmak yerine

Nekadar güzel yorumlar yapıyo değilmi?

Cecenn tesekkur ediyorum gerçekten.
Hem tecrübenin yasla alakası olduğuna katılmıyorum, 18 yaşındaki biri 30 yasındaki birinden daha olgun olabilir.
Neler bildiğim yasımla değil yasadıklarımla alakalı.
Yine mi felsefe yaptım ne

Karşınızdakinin adına üzülmenizi tercih ederdim... Şahsen haline şükretmekle başkasının acısına mutlu olmak arasında ince bir çizgi var...

konuyu ya tam okuyamamıssın yada anlıyamamıssın canım.laptopun karısında göbek atmıyorum bende sadece kendımı dertlı zannerderken baskasının dertlerıne gore benımkı dert bile degil dertcik cunku cozumu var ve halime binlerce şükrediyorum.

Sukretmekle yazının başlında yazdığınız mutlu olmak aynı anlama gelmiyor bence. Yanlış anlamaya itende bu olsa gerek değil mi?

Sukretmekle yazının başlında yazdığınız mutlu olmak aynı anlama gelmiyor bence. Yanlış anlamaya itende bu olsa gerek değil mi?

oruç vurdu sanırım seni.ergenliğine verıyorum bu tartışmayı nasıl anlıyorsan yada anlamak istıyorsan.
tabikide şükretmek ayrı sey mutlu olmak ayrı.baslıktan sonra konuyu oku sonra zaten neden sukredıpte mutlu oldugumu anlarsın.
.

Son mesajımda yanlıs anlamaya itenin ne olduğunu açıkladım.
Sahsınıza hakaret etmedim.
Eğer yorumumda hakaret olduğunu düşünürseniz lütfen "Kötü İçerik Bildir" e tıklayın. Şahsen ben öyle yapacağım.

Son düzenleme:
"Mutlu oluyorum" çok talihsiz bir başlık belki demek istediğiniz başka birşey ama başka şekilde anlaşılabilir. Yöneticiler bence başlığı değiştirsin, başlığı görünce "başkasının derdinden mutlu olan" birisi izlenimi uyandırdınız bende...

Son düzenleme:

Hadi anladık Joule ergen,

sizde yetişkinsiniz...

Konu başlıkları içeriği yansıtır ve hatta yansıtmak zorundadır.

Sizin konu başlığı apayrı içerik apayrı,

Kendinizi ifade edemeyen sizsiniz sonrada başkalarını suçluyorsunuz.

Evet keşke herkes Joule gibi yazabilse !
Gelişigüzel veya yazmış olmak için yazmak yerine

Nekadar güzel yorumlar yapıyo değilmi?

18 yaşında ama ben de yaptığı yorumu beğendim. 18 yaşında sonuçta çocuk değil artık...

aynen ben de öyle anladım başlığı okuyunca...demek ki genel olarak yanlış anlaşılmaya müsait bir başlık...

Arkadaslar konuyu acan arkadas basligi yanlis secmis,olabilir hepimize olabilir...

lütfen bir birinizle böyle seylere takilarak kirmayin...

zaten editörler kendiliginden degistirir basligi bildigim kadariyla.

bazen bi sorunum olduğunda ewt bende burdakileri okuyunca şükür ediyorum yani sevinmiyorum ama benimkiside dert mi dediğimde oluyo rçok şükür rabbim daha büyüğünü yaşatmasın cnm bende 24 yaşındayım çok erken bi yaş değil diye düşünüyorum evde kaldim diye düşünüyorum bazen

konu basliginda bi sorun var...zira mutlu olmak baska sükretmek baska...:97:

Konu başlığınız içeriğe uygun olarak tarafımdan düzenlenmiştir.

Lütfen konuda tartışma ortamı yaratmayalım

Son düzenleme:
talihsiz bir konu basligi secimi olmus

insan önce bi soka ugramiyo degil, ama sonrasinda yok canim kim baskasinin derdinle mutllu olurki , aslinda baska seyler anlatmak istemistir deyip konuya daliyorsun ve görüyorsunki aslinda sadece halime sükrediyorum demek istemis

24 yas hicte gec degil, seni seveni seni hak edeni mutlaka bulursun birgün, yalnizca sabir:98:

Vaay selam Kazen bey...aramizda görmek sizi ne hos

Sahsen ilk defa ben bir konuda görüyorumda suan sizi.

Son düzenleme:
Simdi oyle tipler varki forumda yaslari ufak gibi gozukse evlenmis veya evlenme cagina gelmis bu ablalar bazilarininda kil tuy sorunlari var bir kacida tup bebek bolumunde aktif. Aylarca guzelce paylasim yapip aradannnn aylar gunler gecince

- bazilari yeni uyelik almis
- bazilari kullanici isimlerini degistirmis
- bazilarida eski tas eski hamam konularina devam ediyor.

Oyle genis bir kitleden bahsettim ki simdi herkes acaba benden mi bahsediyor diye icinden geciriyor.

Evet senden bahsediyorum

- profilinde ucten fazla cezasi olan (1 tane olan bile olabilir)
- her konuda sagliksiz yorumlar yapan
- elestiren ama elestiriye acik olamayan
- elestiride zayif kaldiginda arkadaslarina msn uzerinden haber veren zavalliya ithafen yaziyorum....

Kizim bu forum sana 3 beden buyuk gelir ! Akilli ol, git entel dantel islerle ugras. Sorna biri gelir der ki "elalemin dergi seni mi gerginlestirdi" (bak ne kadar kibar yazdim)

Tutamassin kendini sonra kapisirsin. Zaten son ceza hakkin kalmis, yakarim uyeligini......

Ya bu deveyi guzelce gudelim ya bu diyardan gidelim !

Baydiniz, SIKTINIZ insanlari ! Siz saniyorsunuz ki her konuda yorum yazinca itibar tavan yapiyor ! Oysa ASiL uyeler size bakiyor ve diyorki ZAVALLI ! Cok agir oldu degil mi ? Ama bana boyle yazdilar bunlar onlarin sozleri. Nasilsa bana ceza verilemiyor, siz icinizdekileri soyleyin ben onlara iletirim dedim ..... Sadece yuzunuze soyleyemiyorlar ...

Simdi gelecek yorumlari okuyalim

- Bir yoneticiye yakismayan uslup, sokak agzi, hettore huttoro ! Yahu bana bakmadan once konusuna saygisizlik yapana hot desene ! Bu sebeple sakin bana laf soyleme beni elestirecek zan !

Bu konudan kac kisinin uyeligi biter sizce ? Ben 5 kisiyi belirledim bana kafa tutmalarini bekliyorum !

Not : konu sahibinden ozur dilerim boldum konusunu ama bak heriste bir hayir vardir !

Vaay selam Kazen bey...aramizda görmek sizi ne hos

Sahsen ilk defa ben bir konuda görüyorumda suan sizi.

Valla ablacim pek hayirli gelmedim : ) yazdiklarimi okuyunca sinirlenmek yok

heh yazimida begendim....

gelecek yorumlar (devami):

- Hani bu foruma erkek sinek giremiyordu kim bu Kazen bozuntusu
- ay kiz laf soyleme valla atar adam odun sagi solu belli degil kaba sey
- SEN KIMSIN ULEN BANA KOCAM BILE BUNLARI DEMEDI HODUKKKK (yazacak bunuda biri bakin gorun)

ama ablacim yazdirma o zaman bu kotu sozleri buraya ..... sizce ben manyakmiyim gelip boyle icimi dokup sizden azar isiteyim, boyle aci cekmekten hoslaniyormuyum ?

Iftarda yapilacak dua

Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…