kendi doğum günümde anne oldum.Hoşgeldin oğlum!

srplzcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
4
0
86
İzmir
1 şubat doğum günüm ,o gün saat 16:30 da normal doğum ile oğlum dünyaya geldi. aramıza hoşgeldin Miral Kerem.....opuyorumnanaktan

ne güzel...rabbim uzun ömürler versin...hayırlı evlat olsun inşallah...

ne hoş bir hediye olmuş sana.Allah hayırlı ömürler versin.benim de 14 mart son tarihim doğum için.ben de bir umut 6 mart ta gelirmi acaba diyorum.6 martta gelirse annesine doğum günü hediyesi olacak benimki de.

en güzel hediyeyi almışsın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.bende 24 eylül de doğum yaptım.23 eylül evlilik yıldönümümüz..eşime hediye oldu oğlumuz :)

Gözünüzaydın olsunn..Dünyanın en güzel hediyesine kavuşmuşsunuz...

ne güzel bir hediye allah analı babalı büyütsün,ana oğul birlikte kutlarsınız artık doğumgünlerinizia.s.

dunyanın en guzel hedıyesını en anlamlı gunde vermıs Rabbım sana...
hayırlı evlat olsun ınsallah

Hayırlı olsun...............sağlıkla ve mutlulukla büyüsün.Sizinde bebeğinizinde doğum günü kutlu olsun........................

dünyanın en güzel hediyesini almışsın tam günnde kucağına allah bahtını açık etsin yavrunun ...

Ben de aynı gün doğum yaptım, tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömür versin inşallah. Bu arada doğum tarihi tersten de aynı. 01.02.2010. :) Şanslı bebecikler, inşallah hep böyle şanslı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…