Kendi ellerimle başkasının kucağına mı atarım?

Ben olsam söylerdim ve kararı ona bırakırdım. Ama fikrimi de açıklardım.

Böyle bir durumun tam tersi olmuştu, ofiste patron ve ben olacaktık sadece. Sevgilim güvenliğim açısından tedirgin olduğunu söylemişti sadece. Sonuç olarak ben o işe girmedim. Giresim yoktu ve rahat edemeyeceğimi düşündüm.
4-5 erkeğin olduğu ofiste tek kadın olarak çalıştığım da oldu, o zaman sorun etmemişti.

2 kişi olmaları evet rahat edici olabilir, ama ben olsam söylerdim yine de.

Bence bu guven meselesi degil. Ben bu iste calismasini istemezdim.

Belki sevgiliniz birşey yapmaz ama siz bu konuyu açtığınıza göre hayatı kendinize dar edeceksiniz gibi görünüyor.
Oyüzden hiç bahsetmeyin kafanız rahat olsun bari

Ben bahsederdim. Belki bu iş olacak kimsenin rızkını engelleyemem. Bir de ilişkimiz sınavdan geçer. Beni aldatacak bir bayana bakacaksa evlenmeden önce yapsin ki ilişkimi ve onu erkenden taniyayım.

Ben bahsederdim de hatta işe girmesi için ısrar bile ederdim.. Bunlar nasıl kafalar anlayamıyorum gerçekten ben.. Ne sevgilinize ne de kendinize güvenininz yok bence.. işsiz bi adamla da 2 güzel kız görünce beni aldatacağını düşündüğüm bi adamla da zerre kadar işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…