- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
su bır ıkı ayda bırseyler duzelmezse bu ısın devamı yok zaten...
gecen ay gıttıgımde anneme cıtlattım bıraz. "annesını bosver sen esınle huzurlu ol onun senı nasıl sevdıgını hepımız bılıyoruz. köpek oldu su kapıda, onun sevgisini unutma" dedı.. e haklıydı da.. offffffffffffffffffff
sizce o kaç bin yıllık kültür içerisinde geline eziyet etmek hatta büyü yapmak da var mı? ha öyleyse sen doğu kökenlilere büyük hakaret ediyorsun. Öyle değilse de gene iftira etmiş oluyorsun.
Ayrıca bir kaynana için boşanın diyorsunuz. Siz ya bekarsınız (bekara "karı" boşamak kolay sözünden yola çıkarak) ya da yuvanızı çok kolay kurmuşsunuz.
Ki bence konu sahibi arkadaşım ve eşi saygı duyulacak bir sevgi yaşıyorlar.
sizce o kaç bin yıllık kültür içerisinde geline eziyet etmek hatta büyü yapmak da var mı? ha öyleyse sen doğu kökenlilere büyük hakaret ediyorsun. Öyle değilse de gene iftira etmiş oluyorsun.
Ayrıca bir kaynana için boşanın diyorsunuz. Siz ya bekarsınız (bekara "karı" boşamak kolay sözünden yola çıkarak) ya da yuvanızı çok kolay kurmuşsunuz.
Ki bence konu sahibi arkadaşım ve eşi saygı duyulacak bir sevgi yaşıyorlar.
annen gerçekten çok haklı. Bu sefer dinle anneni
evet antidepresanla çok mutlu !!!!
konusahibinin anlatmadığı çok şeyler var tabi anlatamıyor sahte polyanacılık oynununa kaptırmış kendini
konusahibinin anlatmadığı çok şeyler var tabi anlatamıyor sahte polyanacılık oynununa kaptırmış kendini
Kaygana ne yaa :) karadenizcemi :) aile rızası olmayınca hep sıkıntılı oluyor evlilikler kendi ailesine dönse biz sana yıllarca dedik diyecekler işin zor yaa iki ucu .. değnek Allah yardım etsin.
zaten diğerlerinide anlatsa içini dökse antidepresana gerek yok ruh kabul etmeyince ama yaşamak zorunda olunca dert hastalık yapıyor her şey eşinde bitiyor ,kaynanada değil , yanlış yönlendirmeyin kadını , yanlışa ,iyi teşhis koyun !
desinlar nasılsa 2 evliliğini yapar kendi yöresinden biriyle evlenir ne öyle antidepresan ?
zaten diğerlerinide anlatsa içini dökse antidepresana gerek yok ruh kabul etmeyince ama yaşamak zorunda olunca dert hastalık yapıyor her şey eşinde bitiyor ,kaynanada değil , yanlış yönlendirmeyin kadını , yanlışa ,iyi teşhis koyun !
desinlar nasılsa 2 evliliğini yapar kendi yöresinden biriyle evlenir ne öyle antidepresan ?
hanımefendi kırıcı oluyorsunuz milletin 2 ya da daha çok evlilik yapıp yapmayacağını nerden biliyorsunuz nedir bu yargısız infazlar? Burada biri içini dökmek istiyor sonra birileri çıkıp üzerine saldırıyor nedir bu yaa???
VİCDAN BİRAZ VİCDAN!!!
valla allah sabır versin biraz anlayışlı bi kadın olsa biraz bacısına abisine felan gider
ama biraaz rahatlığı bulmuş gitmesi zor sen biran önce kalp kırmadan göndermeye bak
işte o biraz zor kötü olma boşver sen yinede uufaktan uufaktan söyleyin ev ev üstüne olmaz diyeamin:)
kırmadan yapmaya calısıyorum aylardır ama sonuç:0
nasıl yapacagım bunu ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?