Teşekkür ederimHayırlı olsun,güle güle oturun. Eski evinizin durumunu göz önüne alınca,bence gayet mantıklı karar vermişsiniz.
Tabiki gidip gördüm apartman olarak daha yeni sanki dedim yapım yılını bilmediğim için,daha geniş bir ev ama mesela mutfak dolapları benim evimde daha yeni, kendim yaptırdığım için.çocuğunuzun artık karanlık odada olmaması güzel olmuş
hayırlı olsun,
yalnız belki yenidir filan yazmışsınız, siz gidip görmediniz mi
Aslında ben de ev almak istiyordum ama bu dönemde ev alınmaz diye eşim vazgeçirdi,Çocuğun okulu bitene kadar en azından.Mantıklı olanı yapmışsınız.
Bizim evimiz de karanlık odalı, küçük ve kullanışsız. Seneye ev alınma konusu var, olmasaydı şuan kesinlikle kiradaydım.
mutfak dolabı mı çocuk odasının karanlık olması mı arasındaki seçimi çocuk odasından yana kullandığınız için çok iyi yapmışsınız yeni evinizde aydınlık günlerde oturun :)Tabiki gidip gördüm apartman olarak daha yeni sanki dedim yapım yılını bilmediğim için,daha geniş bir ev ama mesela mutfak dolapları benim evimde daha yeni, kendim yaptırdığım için.
Aslında ben de ev almak istiyordum ama bu dönemde ev alınmaz diye eşim vazgeçirdi,Çocuğun okulu bitene kadar en azından.
Bazen tek binmek durumunda kalacak 11 yaşında kendisiHayırlı olsun. Iyi günlerde oturun insallah. Asansöre kızınız tek başına binmezse sıkıntı yok. Benim 2 taneler. Bensiz onları bile bindirmiyorum. Çünkü cidden çok kötü oluyor kalmak
Teşekkür ederimEv insanın enerjisini çok etkiliyor.
Çok iyi yapmışsınız bence.
Çok mutlu olun inşallah.
Amin sağolun size de.Evet faizler çok yüksek..
Biz aileden biraz destek alıcaz yoksa bizim için de zordu.
Allah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?