ÇOK ŞÜKÜR AYRI EVE ÇIKIYORUM -başardık

Konularınızı takip ediyordum. Çok çok çok mutlu olmanızı diliyorum, her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. :KK200:

Vallaha heyecanınızı taa buradan hissettim inşallah daha güzel şeyler olur hayatınızda

evet arkadaşlar buraya defalarca konu açtım yazdım sordum danıştım sizlere.. bıkmadan usanmadan hep yol gösterdiniz cesaret verdiniz derdimi paylaştınız. eski konularımın linkini şuraya bırakıyorum zira ders niteliğinde bir geçmişe sahibim diyebiliriz:KK53:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-annenin-ayri-duzen-kurma-mucadelesi.1076231/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayri-eve-cikmak-ve-gecim-konusunda-yardim.1004719/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...onra-ayri-eve-cikmak-aile-ile-yasamak.858304/

valla o kadar çok konu açmaşım ki hepsini ekleyemedim :bicak:

gelelim konumuza ailemle aynı binadan günay cephe orta kat içi de yepyeni yapılı bir kiralık daire oldu ben de kararlı ve sağlam durup ailemle konuştum.. geçen bu zaman zarfında çocuklar büyüdü ve ben birikim yapabildim evin içine eşyayı atacak kadar.. nasıl bir hevesle aldım çeyiz gibi (tabi abartıya kaçmadan gerekli malzemeler tencere tava vb. gibi) görmeniz lazımdı ..

önce atandım özel sektörden kurtuldum sonra birikim yapıp bir yandan da mutfak eşyaları ve beyaz eşyaları almaya başladım. hani 2. el değilde böyle çeyiz gibi olsun istedim. çocuklar kreş ve özel anaokulundan devlet okuluna geçiş yaptılar büyüdükçe..

evet bir memur maaşı (nafaka alamıyorum sigortasız çalışıyor, ciddi bir konuşma yaptım vicdanı sızlarsa öder 450 tl, ödemezse de kendi bilir biriksin çocuklar büyüyünce illaki alırız) ile geçineceğiz tam da kış geliyorken tereddütlerim var tabi ama 2 gündür uyuyamıyorum heyecandan görseniz sanki basit bir ev ayırma mevzusu değil de gelin oluyormuşum gibi.

çocukların ayrı odası benim ayrı bir düzenim olacak sabahları 1 saat erken kalkıp çocuklarıma yemek yapacağım akşamları çekirdek ailemle sofraya oturacağım. eşyayı minimal tutup çocuklara bol oyun alanı bırakacağım.. düşündükçe kalbim çarpıyor.. en kısa zamanda evimi yerleştirip sizle fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. bu akşam temizleyeceğim haftasonu da beyaz eşyalarım gelecek. perde için ölçü vereceğiz..

hepsini nerden nasıl ucuza bulurum araştırmalardayım içim kıpır kıpır..

kimseyi kırmadan dökmeden hayır dualarını alarak ince ince planlayarak başardık :sampiyon:

sevgiler...:KK5:
Canım inş çok mutlu ol yapabileceğimiz bir şey varsa özelden ulaş senin adına çok sevindim

o kadar sevindim ki, inşallah hep mutlu olursunuz çocuklarınızla. piknik konunuzu açtım dağıldım resmen hüngür hüngür ağlıyorum, kendi çocukluğum geldi aklıma annemi gördüm yazdıklarınızda.

Çok , çok sevindim ve heyecanını sanki yaşadım.
Gerçekten de mümkün olan enaz eşya ile, ferah alanlı ve çok huzurlu günlerin olsun yavruların ile..
Sevgilerimle..

Ya ben sizin kpss çalışırkenki instagram sayfanızı hatırlıyorum aynı dönem ben de çalışıyordum mili kütüphaneye gidiyorsunuz falan yanlış hatırlamıyorum değil mi? Hakikaten mutlu olmayı hakettiniz çok sevindim sizin adınıza :)

aaa evet o zaman motivasyon olsun diye bi instagram hesabı acmıştım :) evet milli kütüphane ikinci evim olmuştu ve gizli gidiyordum ailemden beni işe gitti sanıyorlardı işten izin alıp gidiyordum :) ah ne günlerdiiiii... şu an çok güzel bir üst kuruldayım rabbim isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah kpss yıpratıcı bir süreç ama inanır mısınız hayatımda hiçbir şeyden bu kadar zevk almamıştım o mücadele ruhumu unutamıyorum...

kpss bitti ama dil kursu başladı
İngilizce öğreniyorum bir yandan aöf'ye devam ediyorum benimkisi de böyle bir mücadele işte :)

Çok mutlu oldum çok cesaretlendirmeye çalışmıştım sizi..
Bim markete çok iyi marka ürünler geliyor, hisar, tefal, kütahya porselen.
Halı bile geliyor
Trendyolda da black friday indirimleri olacak ve diğer sitelere de bakabilirsiniz.

bir türlü beceremedim fotoğraf yüklemeyi :)

işte bizim beyaz panjurlu evimiz.. dualarınızlaaa

Eklentiler

• 20181120_170911 (1).webp
    20181120_170911 (1).webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 451
  • 20181120_173102.webp
    20181120_173102.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 433
  • 20181120_172657 (1).webp
    20181120_172657 (1).webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 432
  • 20181120_225731 (1).webp
    20181120_225731 (1).webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 444
  • 20181120_174744.webp
    20181120_174744.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 434
  • 20181120_182214 (3).webp
    20181120_182214 (3).webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 430
MaşaAllah eviniz bana da çok huzurlu geldi.Az,öz eşya da olunca.Hayırlı olsun.Yüce Allah sağlık,huzurla oturmayı nasip etsin.

Back
X