- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Neden ayıp olsun,ne güzel hem baban hem de babaannen ev bırakmışlar sana,ikisinide kiraya ver hem gelir olur sana.Kizlar meraba, Perşembe gunu babam esi ve oglu bize geldiler ayri sehirlerdeyiz,pazartesi yurtdışına cikacaklar onun icin bugunde gittiler konuma geçeyim. Babamlar yurtdisinda yaşıyorlardi babaannem rahatsizlaninca grldilrr Ankarada yasiyorlar babaannem rahmetli olunca bi surr kaldilar simdi yine dönecekler . Babaannem öldüğünde bana bi ev birakti. Dundr babam Ankaradaki evin birini sana birakicam ustune yapayim dedi vekalet verdim. Sorun şu ki esim kiraya vermeye yanasmiyor ayip olur diyor . Babaannemin biraktigi ev aylardir bos duruyor oda Ankarada simdi bu evde bos kalacak. Nasil ikna etsem bilemedim
Niye ayip olsun ki? Babannenizin esyalari mi var evde?Kizlar meraba, Perşembe gunu babam esi ve oglu bize geldiler ayri sehirlerdeyiz,pazartesi yurtdışına cikacaklar onun icin bugunde gittiler konuma geçeyim. Babamlar yurtdisinda yaşıyorlardi babaannem rahatsizlaninca grldilrr Ankarada yasiyorlar babaannem rahmetli olunca bi surr kaldilar simdi yine dönecekler . Babaannem öldüğünde bana bi ev birakti. Dundr babam Ankaradaki evin birini sana birakicam ustune yapayim dedi vekalet verdim. Sorun şu ki esim kiraya vermeye yanasmiyor ayip olur diyor . Babaannemin biraktigi ev aylardir bos duruyor oda Ankarada simdi bu evde bos kalacak. Nasil ikna etsem bilemedim
Yok bos ev ikiside.Niye ayip olsun ki? Babannenizin esyalari mi var evde?
Esinin kafasinda baska bir sey var o zaman.Yok bos ev ikiside.
Madem ihtiyaciniz yok bekleyin ozaman bir sure daha sonra tekrar degerlendiriio karar verirsiniz ne yapicaginiza.Hayir eysa yok ikiside bos evlerin, babaannemin senesi olmadi ondan ayip dedi bugun bende dedim bunu kiraya verelim diye ayip olur biraz bekleyelim dedi. Ihtiyavimizda yok dedi . Hemen evi alir almaz ayip falan dedi iste
Babaannrmin.evi icin.hic israr etmefim zaten, Nisan ayinda vefat etti.. Ama bu evi babam zaten calismadigim ve 2. Uni. Okuma istegim icin verdi.Babaanneniz sanırım çok kısa bir zaman önce vefat etmiş. Eşiniz haklı bu kadar kısa bir zaman içinde kiraya vermek bencede ayıp hem madem ihtiyacınız yok nedir bu kiraya verme telaşınız? Biraz bekleyin zaman geçsin sonra ne yapacaksanız yaparsınız.
Haklisiniz. Ayrica bu sene uni. Sinavlarina.giricem olursa illa masraf olacak enazindan 2. Evi versem kiraya ihtiyaclarimi gorurum..kusura bakmayın ama anlaşılır şey değil !
eşinize söyleyin ihtiyacınız yoksa kiraya verip kira gelirini babaannenizin hayrına biryere yada birilerine bağışlayın ! 1 sene olmuş 1 senede ne bağışlar yapılabilirdi, yazık etmişsiniz çok yazık..!
Hayir kafasinda birsey yok, akrabalarimls pek samimi olmadigi icin laf soz edilmeesinden korkuyor. Ama ben kararliyim enazindan.babamin verdigi evi kiraya vericem 800-900 az para degil .Esinin kafasinda baska bir sey var o zaman.
Oyle sacma sey mi olur? Ya satacak, ya kiraya vereceksiniz sonucta. Kac yil bos duracak bu ev? Tum akrabalar bu dunyadan gocene kadar mi?
Simdi siz nerde oturuyorsunuz. Ne guzel masallah, bize de boyle cifter cifter evle birakilsaHayir kafasinda birsey yok, akrabalarimls pek samimi olmadigi icin laf soz edilmeesinden korkuyor. Ama ben kararliyim enazindan.babamin verdigi evi kiraya vericem 800-900 az para degil .
Biz Afyonda yasiyoruz kendi evimizde oturuyoruz . Babaannem vefat ettikten sonra halam, amcam, babam babaannen bu evi sana birakmak istiyordu dediler bana biraktilar. Eskiden aile aoartmaniydi mutahite verildi falan . Ordan bi evin tapusunu bana verdiler. Yani sorun cikaracak kimse yok. Babaannemden kalan evi satma gibi niyetim yok hic. Babamin biraktiginida suan satmayi dusunmuyotum.Simdi siz nerde oturuyorsunuz. Ne guzel masallah, bize de boyle cifter cifter evle birakilsa
Saka bir yana, esiniz aslinda gozu tok bir insanmis, o da guzel.
Galiba babannenin, baska cocuklari, baska torunlarda var. Esiniz onlarin huzursuzluk cikarmasindan cekiniyor. Size birakmis evi sonucta. Kimsenin lafina bakmayin. Ortada 3 ev varsa hic biride bos kalmasin bence. Olmadi ikisini satip, kendinizedaha guzel ya da daha iyi bir semtte ev alirsiniz.
Kizlar meraba, Perşembe gunu babam esi ve oglu bize geldiler ayri sehirlerdeyiz,pazartesi yurtdışına cikacaklar onun icin bugunde gittiler konuma geçeyim. Babamlar yurtdisinda yaşıyorlardi babaannem rahatsizlaninca grldilrr Ankarada yasiyorlar babaannem rahmetli olunca bi surr kaldilar simdi yine dönecekler . Babaannem öldüğünde bana bi ev birakti. Dundr babam Ankaradaki evin birini sana birakicam ustune yapayim dedi vekalet verdim. Sorun şu ki esim kiraya vermeye yanasmiyor ayip olur diyor . Babaannemin biraktigi ev aylardir bos duruyor oda Ankarada simdi bu evde bos kalacak. Nasil ikna etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?