- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Ya evet yani belki kendine gorr hakli ama yani babam kendi drdi kiraya ver ek gelirin olur diye. Esim hemen alir almaz ayip olur diyor ihtiyacimizmi var diyor. Aldigi maas 3000 bide yuksek lisansdan 600tl. Hic borcumuz yok evde bizim. Ama gozmu cikarir yani ordan gelen para birikim yapariz hic olmadi.. esim anlamiyor ama hemen evi vrrdiler kiraya vermek ayip falan diyor.Senin eşin ayıp görmemiş sanırım !
Ölüm hak, miras helal diye bir gerçek var ortada hatırlatırım.
Aramizda senin benim yok cunku, ev ikimizin ve yapilacak seye ortak karar vermek durumundayiz.Evler senin evin esin niye kira kararini veriyo anlamadim. Zaten calismiyomussun uni okumak istiyomussun. Ver ikisini de kiraya gelirin olsun. Niye ayip olsun bos durmasi sacma
Bende oyle dusunuyorum ortak hesabimiz var oraya yatirilir harcamak zorunda degiliz tabi ama birikim olsun diyorum. Bakalim ikna rdebilsem bisenin yerinde olsam evleri kiraya verir
kendi adıma hesap açar
hesaba kiraların yatmasını saglarım
sonrada ihtiyacın oldukça harcar
birikim yaparsın
Degilmi ama ikna edicem ama nasil?Bence olmaz. Size faydasi olsun diye miras kalmis ne guzel. Esyalari falan olsa belki seviyorsunuz vermek istemezdiniz hatiralar falan. Ama oyle birseyde yok.
Oyle tabide bu tokgozluluk fazla yani :).Bence de ayıp olmaz ama eşinin tavrı hoşuma gitti doğrusu.
Çoğu herif gibi aç gözlü davranmak yerine, yanlış anlaşılma gibi bir durumu hesaplıyor.
Helal olsun.
Pardon ben babaannenizin sanmıştım. O zaman tabiki verebilirsiniz bence boş kalmasındansa. Bu arada başınız sağ olsun.Babaannrmin.evi icin.hic israr etmefim zaten, Nisan ayinda vefat etti.. Ama bu evi babam zaten calismadigim ve 2. Uni. Okuma istegim icin verdi.
Sagolun dostlar sagolsun..Pardon ben babaannenizin sanmıştım. O zaman tabiki verebilirsiniz bence boş kalmasındansa. Bu arada başınız sağ olsun.
Yani bende bunu diyorum. Bos kalmasinin bir faydasi yokkiNe alakası var cnm..
İki evde de oturamayacaginiza göre işinize yarayacak şekilde degerlendirmeniz gerek..
Boş kalmasın canım ver ikisinide kiraya,bankada hesap açtır orada biriksin ileride lazım olur,ölüm hak miras helal diye boşa dememişler.Benim de bir tanıdığım evini kiraya vermedi yıllarca boş boş durdu,daha sonra satmak istedi bir ara satamadıda çünkü yıllarca boş boş durduğu için evin içinde ne varsa çürümüş alan kişide bir sürü bakım yapacak oda bir sürü para eder.O yüzden boş bırakmayın evi ver kiraya gitsin.Yani bende bunu diyorum. Bos kalmasinin bir faydasi yokki
Ben vermeyi istiyor, esim pek yanasmiyor. Nasil ikna edebilirim bilemiyorum?Boş kalmasın canım ver ikisinide kiraya,bankada hesap açtır orada biriksin ileride lazım olur,ölüm hak miras helal diye boşa dememişler.Benim de bir tanıdığım evini kiraya vermedi yıllarca boş boş durdu,daha sonra satmak istedi bir ara satamadıda çünkü yıllarca boş boş durduğu için evin içinde ne varsa çürümüş alan kişide bir sürü bakım yapacak oda bir sürü para eder.O yüzden boş bırakmayın evi ver kiraya gitsin.
Eğer ev boş durursa her sene bakım yapmak zorunda olacağınızı söyleyin,belki bıkar verir evi kiraya sonuçta her sene masraf yapmak var,cidden yıllarca boş duran evlerde ileride bakım şart oluyor Buda bir dünya para demek.Ben vermeyi istiyor, esim pek yanasmiyor. Nasil ikna edebilirim bilemiyorum?
Birde bunu deneyeyim bakalim, kararli oldugumu belirticem ama bakalim.Eğer ev boş durursa her sene bakım yapmak zorunda olacağınızı söyleyin,belki bıkar verir evi kiraya sonuçta her sene masraf yapmak var,cidden yıllarca boş duran evlerde ileride bakım şart oluyor Buda bir dünya para demek.
Babaannemi nisan ayinda kaybettik babaannemin evi bende hemen teklif etmedim. Ama babamin verdigi evi hemen verme taraftariyim. Buarada Allah sana daha guzellerini nasip etsin:)Şu k.çı kırık telefondan başka hiçbir şeyim yok. Allah'ım bana da böyle dertler ver. Ankara'da iki evim olsun, tek derdim kiraya verememek olsun. Bir eve de razıyım..eşiniz ölümün arkasından kısa bir zaman geçtiği için ayıp olur diyordur, biraz bekleyin siz de..
İnşallah düzgün kiracılar bulursunuz. Yoksa evi mahvediyorlar. Öğretmen maaşıyla ne uzarım ne de kısalırım. Bu halime şükürBabaannemi nisan ayinda kaybettik babaannemin evi bende hemen teklif etmedim. Ama babamin verdigi evi hemen verme taraftariyim. Buarada Allah sana daha guzellerini nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?