Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizde kayınvalidemlere ait bir evde oturuyoruz,eşimde bende 2 kardesiz,ikimizede ailelerimizden birer tane ev düşüyor,ben bizimkilere ait evde oturmak istedim ama eşim kabul etmedi .......
a.sbizde kirada oturuyoruz 7 aylık evliyiz.umarım herkes ve biz de en kısa zamanda ev sahibi olabiliriz.ama şimdilik bizim için imkansızdan da öte..Allah herkese bir yol açar inş..
Kendi evimiz. Eşim evlenmeden önce çalıştığı işden iyi para kazandığı için bu evi kendi parasıyla aldırmış. Evin olumsuz çok yönü var bikere çok karanlık gündüz sürekli ışık yakmanız gerekiyor. Satıp yenisinide alamıyoruz çünkü üstüne para eklememiz gerekiyor onuda yapamıyoruz. En iyi çare burayı kiraya verip bizde kiraya çıkıcaz ama kısmet olursa ne zaman bilemiyorum.
Bu zamanda ev almak çok çok zor. Krediyle alıyo çoğu kişi ama bi o kadarda faiz ödemek durumunda kalıyor. Eşim zamanında bu evi almamış olsaydı heralde ömür boyuda alamazdık diye düşünüyorum fisfisfis
allah razı olsunn rahmetli kayınpederimin aldığı bir evde oturuyoruz...
Gerçekten bu zamanda kira ödemek zor..
Allah herkesin gönlüne göre versinn en kısa zamanda inş..