Kendi evladına kötü gözle bakan bi baba!!

ben bu tiplere ömür boyu verilen suya yemeğe yapılan masrafa bile acıyorum.

ee kadının kıyafetine laf serbeST taciz serbest olunca tabi çoğalır cnm

Allahın bize verdiği emanetlerı koruyup kollamak zorundayiz. Elbette paranoyak gibi gezmemeli ama her zaman gözlem yapmalıyız.
Ablamin çocukları can yeğenlerim 3 karde . İlerde psikolojileri bozulmasın diye oynarlarken her zaman kapı açık olur sık sık gözlemlenir. Asla farkettirmeden tabiki.çocuk çocuğa bile gözlem yaparken tabiki herkese karşı yapmalıyız.
Bende çocuğuma böyle her daim onu korkutmadan hissettirmeden gözlem yapıcam buna ebebeyn olarak mecburuz gözümüzden sakınalım Allahın izniyle.

Iyiki daha kotu bisey olmadan fark etmisler.allah islah etsin oz cocuguna bakan bir yaratik toplum icin buyuk tehlikedir

Ben bu toplumun erkeklerine önce bir insan sonra da bir kadın olarak o kadar üzülüyorum ki. Toplum onları kendilerini cinsellik üstünden var etsinler diye ta çocuk yaşlarda travmatik bazı şeylere mahkum ediyor. Penisini göster diyor. Paşamız büyüsün kaç kadının canını yakacak. Kaç bakireyi yatağa atacak gibi düşüncelerin içinde büyüyorlar. Toplum cinsellik ve para dışında bir şeyle ilgilenildiği zaman bu insanları dışlıyor. Yaşamın dışına itiyor. Entel olmakla, yumuşak olmakla itham ediyor. Tüm yaşamını dürtülerinin kıskacında yaşayan adamlardan böyle insanlar böyle sapkınlıklar çıkması şaşırtıcı değil. Çünkü evvela zihniyet bozuk...Zihniyet düzeltilmedikçe de bu toplum hiç bir konuda iflah olmaz.

Genelleme olarak hastalıkli bir kişiliğe sahipse erkek (baba) demeye dilim varmıyor konu için yapılabilicek hiçbişey yok.
ama çocuklar babalarından korunmaz her baba böyle değil sonuç olarak. Zaman çok kötü sapkınlık,sapıklık çok yaygın akrabalar konusunda katılıyorum

hadi dayı neyse de eşi hakkında da bu şekilde düşünemez kimse... abartmayalım.

Abartmayalım diye bir şey yok. Bu ülkede bu zamanda binlerce kız ve erkek çocuğu öz babalarının taciz ve tecavüzüne uğruyor. Haberlere çıkanlar ve haber bile olamayanlar... Artık "abartmayın" diye bir şey yok.

napalım ? kocalar karıladına, kadınlar kocalarına mı güvenmesin?

paranoyak olun mümkünse olun ki bu tarz olaylar yaşanmasın artık. Çocuğunuza bazı şeyleri anlatacak kadar da geniş olsun görüşleriniz. Cinselliği tabu olarak görmeywl

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…