Kendi fikrim yetmiyor yardim :((

sebebineydiki10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
489
491
103
Hanimlar uzun zamandir takipteyim ilk konum.. Hukuk fakultesini bu sene bitirdim bes yillik da bi iliskim var. Arkadasim ozel sektorde insaat muhendisi ve ben hakimlik savcilik istyorm. Evlenmemiz o durumda imkansiz kaliyor. Sizde hayalimden mi sevdigimden mi vazgecmeliyim. Sevdigim insan dort dortluk degil bana cok bagiriyor sinirli bi insan ama denedim vazgecemedim. Kafayi yiyecgm mutsuz olmaktan korkuyorm yol gosterin ablalarim

Anlayamadım niçin vazgeçmek zorundasınız.?

Illa olabileceksin diye bir garantisi yok maalesef.Bende hukuk mezunuyum savcılık için uğraşsamda yazılıdan çok yüksek puan aldığım halde olmadı artık torpile bakıyor o biraz..

Ama Aranızda sevgi yoksa,anlaşamıyorsanız fikirler,görüşler çok zıtsa yürütemiyoruz deyin bitirin.
Hele size sürekli bağırıp hırpalıyorsa!
Önce kendini ve kendi haklarını savun mutlaka sen onun çocuğu değilsin!

Hakimlik savcılık benim de tek hedefim bu yolda önume kim çıksa ezer geçerim sense sana bağıran bir adamla olmalı miyim diye soruyorsun
Hedefinden asla vazgeçme hele değmez bir insan için hiç..

1. Tavsiyem asla sinirlerine hakim olamayan bir insanla evlenme cok yipranirsin.
2. Tavsiyem evliligin bir acelesi yok kariyerinle ilgilen
3. Tavsiyem illa bu adamla evlenecegim diyorsan evlendiktsn sonra da kariyerinle ilgilenebilirsin.
Bunlari bu kadar sıkıntı etme kendine. Senin hayal ve isteklerin konusunda arkanda durmayan desteklemeyen bir insanla da evliligi düşünme. Sevgiyle baslayabilir evlilikler ama inan saygi ve ilgiyle devam ediyor. O yuzden sevdigin insani bir daha degerlendir.

Bence hayalini gerçekleştir seven insan hertürlü destek olur sana hatta senden çok ister di

Bir derdim var sevdiği icin ailesinden, isinden, okulundan vazgecenlerin pek cogunun pismanligi ile dolu.

Kendin icin, hayallerin icin bir seyler yap.

Once sen... Senin istediklerin...

Adaleti, hakki savunmak icin seçtiğin meslek ilk kendi hakkini savunarak baslasin.

Vazgecilmez erkek yok bunu unutma.

Istedigin isi yapamadığın icin mutsuz oldugun zaman, esinin asabi halleri mutsuzlugunu katladigi zaman keske dememek icin.. cok iyi dusun..

Hanimlar hepinize cok tesekkur ederim..kariyer cok muhim evet bu konuda hemfikiriz idealisttim asik olmadan once. Pisman olmaktan cok korkuyorum. En İyisi zamana birakmak hele bi mulakati geceyim de ondan sonrasina zaman karar verecek.. Cok tesekkurler ilginize

Neden vazgeçmen gerekiyor ki?

Eğitim olsun olmasın, sana saygı duymayan biriyle işin olmasın.
Tayin durumu soz konusu degil ben her iki uc seneye sehir degistirecegim o ise sirket basinda olacak.. Denedim vazgecemedim elim kolum bagli ona karsi beynim hayir izin verme buna dese de gonlum kan agliyor

En etkileyicisi bu oldu cok tesekkur ederim

Sana durduk yere sorun çıkarıp bağıran adamla sınavı kazanamasanda olma.
Zor bir süreç insan alışkanlıktan vazgeçemiyor ama yapacağın şey belli yok sayıp kendine uğraş bulacaksın.
Üniversiteye ilk geçtiğimde benimde vardı sevdiğim biri (21 yaşında girdim üniversiteye)
Bildiğin 15 imden beri körkütük aşıktım bıraksalar o zaman evlencektim daha aşk ya,sonra bana üniversite bitmesini beklemek zor uzun dedi,gözümü karartıp bitsin dedim.
Ağla sızla derken cidden ağlamadan günüm geçmedi o ise 6 yılı silip hemen görücü usulü evlendi.(4ayda)
Ben kitap okumaya vermiştim epey kendimi sayesinde kitap kurdu olmuştum.Sonrasında alıştım 2yıl geçti tekrar aşık falan oldum..
Okul bitti.
Geçiyor yani..

Benim suanki yasimdaymissiniz .. Genclik atesiyle yanlis karar verip omur boyu mutsuz olmak istemiyorm. Bir de karsima cikacak insanda ondaki ozellikleri arar miyim. Goremezsem mutsuz olurmuyum korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…