Kendi fikrim yetmiyor yardim :((

Hayalden vazgeçilmez. Sevgili de koca da zamanı gelince olur. Sen hayallerinin peşinden koş. Seninle olmak isteyen senin peşinden koşar zaten. Kaldı ki bağırıp çağıran adamla evlenip ne yapacaksın? Mahkemelik olacaksınız boşu boşuna

Cok haklisiniz beynim mantigim bunlari soyluyor ama gonlume soz geciremiyorum insallah ona da soz geciririm zamanla. Cok tesekkurler

hayalinin pesinden kos. sakin vazgecme... senin vazgecemedigin o adam degil 5 yillik aliskanlik. sigara gibi dusun tiryakisin sen hepsi bu ve o adama degil iliskiye... en fazla 1 sene aglarsin ama hayalinden vazgecersen bir omur aglarsin. inan yuregini temiz tutarsan gercekten seni hakeden ve seven biri karsina cikar ve sen de iyi ki hayalimden vazgecmemisim dersin.

Cok tesekkur ederim insAllah oyle olur zamana biraktim belki sinavi kazanamam. Mantikli dusununce benim sevgime zerre değmiyor belki de dediginz gbi aliskanlik

Cok haklisiniz beynim mantigim bunlari soyluyor ama gonlume soz geciremiyorum insallah ona da soz geciririm zamanla. Cok tesekkurler
İnsanlar ölene kadar aşık olabiliyor :) Kimse vazgeçilmez değil. Ve neden daha iyisi varken sen kötüsüyle yetinesin ki? Seni sevip okşayacak adamı bulmak yerine niye bağıranla çağıranla uğraşıp bir de hayallerinden olasın? Bir kez geliyoruz şu hayata. Tadını çıkararak yaşa, istediğin gibi, başkalarının istediği gibi değil.

Benim suanki yasimdaymissiniz .. Genclik atesiyle yanlis karar verip omur boyu mutsuz olmak istemiyorm. Bir de karsima cikacak insanda ondaki ozellikleri arar miyim. Goremezsem mutsuz olurmuyum korkusu var

Niye arayasın ki kimse mükemmel bulunmaz değil.Sadece seviyoruz dediğimiz için aslında seni gıcık edecek davranışlarını farketmiyorsun
Severek evlendim mükemmel biri geldi bana ama evlenince her hareketi batar oldu mesela.
Ayrılıp acısı soğuyunca da o adamdaki kötü yönleri farkedip zaten şu huyu kötüydü diyorsun

Ben simdiden farkindayim kotu huylarini. Sogudum 25 gun uzak durdum ama yine dayanamadim dondum yapamadim sadik durust comert efendi ama asiri kiskanc ve cok sinirli

Ben simdiden farkindayim kotu huylarini. Sogudum 25 gun uzak durdum ama yine dayanamadim dondum yapamadim sadik durust comert efendi ama asiri kiskanc ve cok sinirli

Keşke az daha sabretseydin hangi şehirdesin? Zaten avukatlık stajına da yoğunlaşınca zamanın kalmaz.ama büyükbir şehirdeysen sosyalleş biraz en iyi çözüm o ben herkese ağlanır olmuştum :)

Ben de o sınava hazırlanıyorum
bana karşı çıkan herkesin karşısında dururum
sevgili de neymiş
ayrıca böyle mutsuz halinizle o siinava hazırlanması zor olur
kafanızı hiçbir şeye takmamaniz lazım o yüzden ayrılın

Tayin durumu soz konusu degil ben her iki uc seneye sehir degistirecegim o ise sirket basinda olacak.. Denedim vazgecemedim elim kolum bagli ona karsi beynim hayir izin verme buna dese de gonlum kan agliyor

Hımm anladım şimdi.

Size yaşattıkları ne boyutta bilemiyorum. Yine de körü körüne aşık olmayın derim. Haketmediğiniz şeyler yaşadığınıza inanıyorsanız, eğitiminizi seçin. Bu belki de bir şanstır sizin için...

Sinir ve kıskançlık demişsiniz. İkisi de çok yıpratıcı olur ilerde, hele ki evlilik hayatında sinir, yaşamınızı kabusa çevirebilir.

Simdiden ceviriyor zaten nefret ettiriyo kendinden insAllah tez vakitte hayirli yolu bulurum. Cok tesekkurler ilginiz icin

Bir adam için hakim olmasam mı diye yazıcaksan ablacım zaten hiç olma, bu ülkedeki b.ktan adalet sistemini daha da batırma.

Sana bağıran adamla cidden evlenmeyi düşünecek kadar pasif ve zavallısın sen nereye mazlumların hakkını savunacaksın?? Tecavüze uğramış, eziyete uğramış, kolu kanadı kırılmış kadınlar adalet aramaya gelecekler, sen onlara adalet verecek kadar güçlü müsün mesela?
Burdan bakınca hiç öyle durmuyorsun. Bu adam olmazsa başkasıyla evlen, 2 çocuk da doğur evinde otur. Hukuk alanı sana göre değil.

İnsanların evleneceği insanlar ve öleceği an değişmezmiş. Ben buna inanırım. Sen kariyerine bak. Eğer yazıldıysa 1 sene sonra da 10 sene sonra da bulursunuz birbirinizi.

Buna sen karar veremezsin! Haddini bil hakaret et diye konu acmadim ben. Fikrini saygi cercevesinde yap yapmayacaksan da uzaklas isine bak.

Buna sen karar veremezsin! Haddini bil hakaret et diye konu acmadim ben. Fikrini saygi cercevesinde yap yapmayacaksan da uzaklas isine bak.

İyi, en azından kendi hakkını savunma konusunda sandığım kadar pasif değilmişsin, bir ışık gördüm.

Ezen, bağıran çağıran adama da böyle diklenebilseydiniz küçük hanım.

Kötü bir şey demedim ki, bu adam düzgün bir adam olsaydı zaten evde oturmicak mıydınız??? Konuyu da bunun için açmadınız mı??? Mesleğinizi zaten bir kalemde harcamaya razı değil miydiniz?? Ben yazınca mı kıymete bindi?

Hayir avukatlik yapmak durumunda olacagim onunla evlenirsem evde oturma soz konusu degil. Henuz karar veremedigim icin fikir istedim sadece. Adaleti saglamak vicdan meselesidir. Olayla bi ilgisini goremedim. Benim ozel hayatimla mesleki hayatimin baglantisi yok ,olmayacakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…