Kendi hayatım

Esin 71626268

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
21
-5
1
19
Şimdi aslında tam olarak nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum ama ben daha 17
yaşındayım ve hayatım çok basit düz ve sıradan ben bundan çok sıkıldım mesela çevremdeki herkezin aşk hayatı ile ilgili konular ya da başka şeyler ile ilgili bir şeyleri var yasadiklarlari ben hep dinleyen taraf oldum hep bi arkadaşım bisi yasiyo anlatiyo konususyoruz sonra kendi hayatima bakıyorum bomboş mesela bir arkadaşıma erkek konusunda şans hep yüzüne guluyo ya da aile olarak ya da arkadaşlık olarak benim etrafimdamk bu kadar olayli insanlar mı var bilmiyorum ama mesela daha önce kimseyle öpusmedim hiç sevgilim olmadı bende bile temiz olan bir arkadaşım var mesela bu yaz ona şans güldü sevgilisi oldu sonra ayrildi mesela ama hayatında bisi oldu konu arkasını kıskanmak gibi bisi asla degil söz konusu olamaz mesela oluyo bazı olaylar keşke yaşamaydı keşke olmasaydı diye söyliyor olmaamasini tercih ederdim diyolar mesela ben kötü olsa bile aşk konusunda mesela bisi olsun en dogurusu biliyorum kariyerine odaklanmak olması gereken ana hayatımda biraz yenilik istiyorum bende aslında ben tam olarak ne istedigimide bilmiyorum

Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum

yat uyu annem, ilerde zaten zibilyon tane kaosun koşturmanın içinde cebelleşeceksin dertsiz başına dert arama guzum

E Esin 71626268 daha 17 yaşındasınız, bu yaşlarda hayatınızda heyecan olmasını istemeniz doğal ama yaşça sizden çok büyük bir kadın olarak naçizane bir tavsiyede bulunabilir miyim?

Öncelikle kendinizi doğru ifade edebilmeyi öğrenmelisiniz, konunuzda kurduğunuz cümlelerin başı sonu belli değil, kendinizi ifade edebilmeyi öğrenmeniz duygularınızı da ifade edebilmenizi sağlar, yanlış anlaşılmanızın da önüne geçer ve özgüven sorununuz vardı bildiğim kadarıyla, hayatınıza birini almadan önce özgüven sorununu da çözmelisiniz çünkü özgüvensiz bir kadının yanlış biriyle olma ihtimali yüksektir, aşk sandığı erkek sömürüsüne dönebilir, kendini ifade edememek de karşı cinsle ilişkilerde ve dahi arkadaşlık ilişkilerinde sürekli sorun yaşamasına neden olur, bence önce kendinizi geliştirin, kendinize bir şeyler katın, sonrası zaten gelecektir

Burdaki çoğu kadına sorsan seninle aynı şeyleri yaşamıştır ve hepimizin 17 yaşındaki sevgilisi saçma sapan biridir 17 yaşındayken keşke hayatım daha düz olsaydı veya kendini geliştirmeye yönelseydim hiç acele etme hiçbir şey kaybetmiyorsub şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…