Kendi hayatinini kabulleneme

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm arkadaşlar uzun zaman oldu konu acmayali o gunlerde iyimiydin diye soracak olursaniz iyi değildim ama alismistim yaralarim kabuk bağlamıştı bu benim hayatım deyip az cok mutlu olmaya çalışıp devam ediyordum ama dünden bu yana yine yaralarim kanamaya başladı nefes alamiyorum sanki surekli aklimdan olmek düşünceleri geçiyor ağlayıp duruyorum yada kizimi alip kaçmak istiyorum ama cesaretim yok hic bir şeye sanki kalbim vücudum ruhum hepsi birbirine bağlanmış azicik özgür olsam ölecek misim gibi bir turlu mutlu olamiyorum kendi kendime sorun yaratiyorum elimdekilerin kıymetini bilmiyorum yaralarima gelecek olursak eşimin önceden bana siddet uygulamasi yapma dedigim şeyleri yapmasi faceden surekli birilerini aratmasi sadece bu degil cocuklugumu bile kabullenemiyorum ya neden mutsuz oldum neden ailem farkli kişiler olmadi neden istediklerim olmadı neden hala arkamda degiller neden mutsuz sun kizim demiyorlar arkandayiz demiyorlar anlayacağınız ne bosana biliyorum nede bu evliliğe devam edebiliyorum hayati zehir ediyorum kendime önüme bakamiyorum surekli geçmişte takilip kalıyorum ve artik bu bana cok ağır geliyor

İstesen yapabilirsin samire ailen yoksa kızın var,eğer gerçekten boşanmak istiyorsan kızınla beraber kadın sığınma evine gidersin sana iş bulurlar kızın kreşe gider,nafaka tazminat alırsın kızının velayetini zaten sana verirler yaşı küçük.

Ailen neden destek olmuyor,merak ettim..

Günaydın Samire tmv cim.
Hoşgeldin.
Yaşadıklarını anlıyorum,çok zor dönemler geçirdin belki hala sıkıntıların var.
Çözüm bulamıyorsun.
Boşanamıyorsun.
Boşansan da sığınabileceğin yer yok.
Hiç bir yerde mutlu değilsin.
Terapi almaya da gücün yok sanırım ki depresyona girmişsin.
Ama arkadaşım bu şekilde kapana kısılı olman sadece kızına ve kendine zarar verir.
Kendini toparlamak zorundasın.
Silkelenip ayağa kalkmalısın.
Allaha sığınıp boş bol dua et.
Eşin gündüz işteyken yavrunla oyunlar oyna,şarkılar söyle,çizgi film izle.
Yazık günah ona da sana da.
Hayat devam ediyor Samire,bu yükü üzerinden hafifletmek zorundasın.

Evet ama cesaretim yok bu cesaretsizlik beni daha cok öldürüyor

Evet ama cesaretim yok bu cesaretsizlik beni daha cok öldürüyor

Maalesef ailemizi biz seçemiyoruz sana destek olmayan ilk aile olmadığı gibi çocuğuna destek olmayan son ailede değil hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz tek başimiza ayakta durmayi öğrenmeliyiz...geçmiş demişsin eşin şu an sana nasıl davraniyor..iyiyse geçmişi unut zor da olsa eğer devam ediyorsa boşan..

Suan iyiyiz gibi ama iste yapamıyorum zor geliyor gecmiste yaşadıklarım

Suan iyiyiz gibi ama iste yapamıyorum zor geliyor gecmiste yaşadıklarım
Geçmişte her gün şiddet mi uygulardı yani..öyle olsa değişmezdi diye düşünüyorum sinirden bi tokat atmışsa ve şu an pişman ve aranizi düzeltmeye uğraşiyorsa bence bi şans daha verilebilir çocuğun için..ha devam eden bi şiddet varsa o ayrı..

Önce kendini affetmelisin bütün bu duyduğun olumsuzluklar için.
Beni affet.
Özür dilerim.
Seni seviyorum.
Teşekkür ediyorum.
‘Ho’oponopono’ tekniğini araştırmalısın.

Suan pisman gibi ben kendimi geri çektim o uzerime düşüyor bu defa ama triplerde iste ilgilenmiyon yanina yaklastirmiyon sorunun ne benmiyim sorun deyip duruyor budefa daha cok boguluyorum

"Hayatta, başımıza ne gelirse gelsin, sorumlusu biziz. Her şey bunu kabul etmekle başlıyor. Yok öyle bahane bulmak, mazeret üretmek, topu başkasına atıp kaçmak, suçlamak, yargılamak... Biriyle mi tartışıyorsunuz, bir sorun mu yaşıyorsunuz, bir çıkmazda mısınız, önce sorumlunun kendiniz olduğunu kabul edeceksiniz. “Şu an yaşadığım neyse, sorumlusu yüzde 100 benim” diyeceksiniz."...

Doğru diyorsun ben yapamadım güçlü olamadım her zaman birilerine muhtaç oldum hala da öyle kendi dusuncelerimde bile başkalarına muhtac yaşadım

Doğru diyorsun ben yapamadım güçlü olamadım her zaman birilerine muhtaç oldum hala da öyle kendi dusuncelerimde bile başkalarına muhtac yaşadım
Düşüncelerini değiştirmelisin.
Başkalarına muhtaç değilsin ki...
Bak açlıktan ölen hiç bir kuş var mı?
Bir kuş kadar tevekkül edemiyoruz değil mi? Her türlü canlıya çeşitli vesilelerle yiyeceği ayağına geliyor.
Bir şeyler yapıp (Yaradanın rızası için), sonucunu Ona bırakamıyoruz.
Ve en önemlisi sahip olduklarımıza şükür ediyor muyuz? Ne kadar ediyoruz?

Nasil üzülüyorum böyle konulara.

Canim calişiyormusun? Firsatin varmi kendi parani kazanmaya?

Piskolojik yardim veya destek aldinmi?

Boşan demiyorum cünkü sen kendin ruhunu dinc tutmadigin sürüce mutsuzluk senin gölgen kalicak.

Insanlara olan manevi bagimliligina üstünden atman lazim. Atmadigin sürece boşansanda mutlu olamazsin

Kendi kendini iyileştirmek zorundasın. Hayata daha sıkı tutunabilmek için çok büyük bi sebebin var evladın..
Geçmişte yaşadıklarından şimdi kendine ders çıkar artık birinin elinden tutmasını bekleme.
Kızın senin elinden tutucak ve siz birlikte aşıcaksınız sorunlarınızı.
Ezik durumundan çıkın lütfen. Güçlü olun.
Herkesin bir imtihanı vardır sizin de bu şekilde sınandığınızı unutmadan bu sınavı geçin..

Ben ne zaman böyle aciz,kötü,pişman vs hissetsem dua ederim.
Her dakika.
Geçen ay sürekli böyleydim.dua ettim,başka da rahatlatan hiçbir şey yok beni.
Biliyorum ama inanirmisin dua dan bile vazgectim sanki hiçbir çıkış yolu yokmus gibi bıraktım herseyi o kadar gucsuz aciz hissediyorum ki kendimi

Kirginsin...
Yasadiklarina yasayamadiklarina...
Belki tek basina olsan bir anne olmasan daha kolay asabilirdin ruhundaki yaralari.daha guclu durabilirdin yasadiklarina karsi.yapmak isteyip yapamadiklarinin icinde yorulup gitmiasin.hayat herkese balli lokma sunmuyor ne yazik ki. Aciyida sindire sindire yediriyor.samire belki gucsuz destege ihtiyaci olan bir kadin....ama Anne Samire nasil bir kadin....kizinizdan guc almalisiniz.enerjinizi ondan alin. Baslamazsaniz böyle gider.bir yerden baslamalisiniz. Ben annemin mutsuz yilgin gucsuz bir kadin olmasini istemezdim.hicbir kiz istemez. Gecmisteki yaralari kasiyip kasiyip kanatip sonra sargi aramak tdv beklemek sadece sizi yorar. insan ayni yerden 2 yara almaz.dolayisyla siz baska yerlerinizde yara acip kaniyorsunuz..yapmayin bunu kendinize. Kizinizin guclu mutlu annesi olmaya odaklanin. """"Kadinlarin hayatlarini inanclarini kendi ihtiraslari zevkleri egolari icin harcayan bu erkeklerin yatacak yerleri yok obur tarafta"""""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…