Kendi içimde yaşadığım sıkıntılara şahit olmasinlar

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar, gercekten bu bir dert.
Hayatimda sorun olusturmaya basladi.
Acikcasi herkesin kendine göre bir sıkıntısı vardir.

Gecemedigimiz dersler, kayinvalideden çekenler, abisi kayirilanlar, hastalik, özlem, sevgisizlik, güvensizlik...

Arkadaslar soyut yada somut ne derdim olursa olsun paylaşmayı asla sevmiyorum. Özellikle ailemle paylaşmaktan nefret ediyorum.

Ailem cok elestiren bir yapıdadır. Kimi anne babalar çocuğu haksiz olsa bile elbette haklidir derler ya bizimkile de tam terai hakli olsak bile yükü bize atarlar. Siz cozeceksinz, sizin sucunuz yada değil bu sorumlulugu alacaksiniz derler.

Bende normalde cok sosyal bir insan olup evde olabildigince odamda telefonumla..
aileme hissettigim sıkıntıları hissetmeme karari aldim. Daha doğrusu almisim kendi kendime kapatmisim kendimi.

Ve sıkıntımla ilgili en ufak bir soruya dahi tahammül edemiyorum. Ya sesimi yükseltiyorum ya agliyorum. Bu sefer de kapatmak uste çıkmak için böyle yaptığımı söylüyorlar. Oysa bile bile degil..

Cozmuyormus gibi dursam da o sıkıntım icin çözüm yolu ararim denerim. Ama bir baskasinin söylemesi bana kendimi cok cok kotu hissettiriyor.

Bugün en son cok kötü patladim. Ben yeterince sıkışıp kaliyorum bir de siz söylemeyin. Agir geliyor dedim aglaya aglaya.. anlamak istemiyorlar sanirim..
Odaya gittim hic bir sey duymamak icin.. bir de üzerine babam gelip odada bir sürü laf söyledi. Kaldiramiyorum. Son 5-6 yıldır psikolojik olarak kaldirmakta zorlandigim seyler yasadim. Basit gibi görünen ama kalbime artik dayanilmayacak ağırlık veren..

Seni anlıyorum üniversiteden önce ailemle kaldığım zamanlar çok zordu... her şeyin suçlusuyduk çocuklar okarak. sonra üniversiteye gidince biraz rahat oldu. Evlenince kıymete bindim.

O çıkmazı anlayışsızlığı çok iyi anlıyorum. Resmen dolmayan çile.

Bende üniversitedeyken ayni sehirde olmama rağmen arkadaslarimla kaldim bir kac yıl.. o dönem gerçekten sıyrılmistım böyle şeylerden. Eve döndüm calismaya basladim cok muhatap olmadik tabi calisirken.. simdi çalışıyorum evdeyim, tüm cinlerim tepemde..

Çalışıyor musunuz? Evlenecektiniz galiba bir de?

Azıcık diş sıkmak gerekiyot... zor zamanlar,bizim de imtihanımız bu..

Ben de geçtim o dönemlerden çok iyi anlıyorum.

Çözüm ne dersen, ben spor yapmakta buldum çözümü. Evde az zaman geçirdim. Zaten sonra evlendim. Sen sağ ben selamet..

içten ağladığımızda biri gelip en içten şekilde sadece sarılsa hiçbirşey sormasa yagılamasa çok mu zor

içten ağladığımızda biri gelip en içten şekilde sadece sarılsa hiçbirşey sormasa yagılamasa çok mu zor

Onlara zor geliyor demek ki..Bugün moralim bozuktu bir duruma. Paylaşmadim sirf bir sürü soru sormasinlar diye.. sora sora öğrendiler, kahvaltidan beri ayni mevzu konusuluyor.
Sadece üzüntü paylaşmak mutlulul paylaşmayı ne cok isterdim

Ben de geçtim o dönemlerden çok iyi anlıyorum.

Çözüm ne dersen, ben spor yapmakta buldum çözümü. Evde az zaman geçirdim. Zaten sonra evlendim. Sen sağ ben selamet..

Cok teşekkür ederim. Umarim benim de carcabuk gecer vaktim.

geçici bir süreç.çok takılmayın böyle şeylere. ilerde daha büyük dertleriniz olacak zira

geçici bir süreç.çok takılmayın böyle şeylere. ilerde daha büyük dertleriniz olacak zira

Maalesef su an buraya dahi yazmadigim cok büyük iki derdim var onunla ugrasiyorum. Bunlarla kendim uğraşırken olusan bir sıkıntı benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…