• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi imza kokumu bulamıyorum kızlar :(

kataraktpenguen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
66
33
3
27
Selam kızçelerim
uzun süredir imza koku arayışındayım ama bir türlü bulamıyorum. Annemi bildim bileli burberry classic kullanır, insanlar yolda durdurur parfümünü sorar vs. burberry classic onun imza parfümüdür kısaca
27 yaşındayım henüz bir parfümüm kendime ait diyebileceğim bir kokum yok, çok fazla parfüm değiştirdim. Genel anlamda 2 tür parfüm seviyorum
1-Hafif şekerli kokular (üzgünüm kızlar gjjgjg)
2-Vanilyalı kokular

Bu şekilde önerisi olan, kullandım ve beğendim, kalıcılığı yüksek diyebileceğiniz parfüm var mıdır

bakıyım hayatım teşekkür ederim , genelde tatlı kokuları kimse sevmiyor ama bilmiyorum ben beğeniyorum gibi
YouTube’dan parfüm inceleme videoları izliyorum. Orada detaylı anlatıyorlar ve istediğin kategoride video izleyebiliyorsun, tatlı mı soft mu hafif kokular mı
mesela vanilyalı şekerli en beğenilen beş koku gibi birkaç video izlersin bunların küçük testerlarını alıp denersin.

Şuraya bi bakın konuşulmuştu
Merhaba güzel kadınlar ❤️
İmza parfümünü senelerdir bulamamış biri olarak neredeyse her kokuyu denedim fakat işte bu demedim çünkü önce beni etkilemeli.
Bazen hemcinslerimizden gelen kokuları sorduğumuzda çoğu söylemiyor üzücü bir durum tabi..
En son Black opium almıştım fakat beni rahatsız etti çokta sevmeme rağmen ilk başta..

Önerisi olanlar var mı artık güzel bir parfüm kullanmayı çok istiyorum 🥹

Ben ağır , şekerli kokuları sevmiyorum. Başımı ağrıtıyor. Cloe love story kullanıyorum. Çok hafif bi çiçek kokusu. Gün boyu kalıcı da oluyor. Soft koku sevenler deneyebilir ama şekerli sevdiğin için sana uygun değil gibi sanki şekerim.

Beni yolda durdurup kokumu soran olur daha bugün yaşadım sabah alışveriş yaparken satış danışmanı sordu apartman falan ben kokar hep 🤣 benim şuan favori parfümüm memo marfa, ysl supreme bouquet, zadig this is her, diptyque philosykos, Atelier Rebul pera ve amourose, Valentino born in roma, versace crystal noir, chole nomade naturelle ve intense, al rehap White musk ve soft,fakhar lattafa lattafa.MMuadil alacaksan marka önemli mad bargello loris bunlar iyi değiller sadece mad niş serisi güzel devils tricks marjorie ve invinting öneririm onun dışında muadil kullanıyorum çoğu parfğmğn hem orjinali hem muadili var bende. Atıyorum vanilya baskın istiyorsan vanilya esansı ve body mist kullan bugün bende memo marfa ve beliga argan vardı vanilya yağı da sürmüştüm kremim de vanilyalıydı

ben de tatlı ve vanilya kokuları seviyorum ama kışın kullanıma daha uygun. su zamanlarda chloe love story kullanıyorum. hem ağır değil hem beni tatmin ediyor.
kış aylarında kayali vanilla28 kullanıyorum.

bu aralar da bu çok övülüyor bana. kullanan bir kişiye rastladım henüz 🥲 yurt dısından biri gelse de getirtsek 🥲😂

Eklentiler

• IMG_5306.webp
    IMG_5306.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 33
YouTube’dan parfüm inceleme videoları izliyorum. Orada detaylı anlatıyorlar ve istediğin kategoride video izleyebiliyorsun, tatlı mı soft mu hafif kokular mı
mesela vanilyalı şekerli en beğenilen beş koku gibi birkaç video izlersin bunların küçük testerlarını alıp denersin.
Bakıyım bi aşkım teşekkür ederim😘💕

ben de tatlı ve vanilya kokuları seviyorum ama kışın kullanıma daha uygun. su zamanlarda chloe love story kullanıyorum. hem ağır değil hem beni tatmin ediyor.
kış aylarında kayali vanilla28 kullanıyorum.

bu aralar da bu çok övülüyor bana. kullanan bir kişiye rastladım henüz 🥲 yurt dısından biri gelse de getirtsek 🥲😂
Fiyatida iyiymiş 😅

Elimde bulunan tatlı kokulara baktım; VS Bare Vanilla, VS Amber Romance,BBW in the stars, Zara Deep Garden, Zara Fields At Ninghtfall, Avon Attraction

Back
X