• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ipimi çekmek pahasına... Avukatlar yardım lütfen

Alynnaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
209
365
33
Kötü zamanlar geçirdiğimi düşünüyordum düne kadar.. Nöbetimde bir bebek tamamen doktor ihlali yüzünden öldü. 2 hafta sonra finallerim bitip ilişiğim kesilince aileye ulaşıp herşeyi anlatacağım bu 2 hafta zor geçecek benim için.
5 gündür çocuğun kalsiyum değeri başta olmak üzere yerlerdeymiş bütün diğerlerini raporlarını okudum ve hiç bir girişim yok, çocuk afedersiniz artık barsakları çalışmadığı için ya da tıkalı kakasını kusuyor ve oral alımı stoplattırmıyor doktorlar, hocalarına bile söylemiyolar. Çocuk 1de ameliyata giriyor sonuç yok, Yoğun bakıma geçiyor entübe edemiyolar ve kalbi duruyor... Hastalığın seyri bu şekilde değil tamamen ihmal ve asistanların suçu tek derdim finallerimi atlatmak ve ailesine herşeyi anlatmak. Son raporlarına epilepsi yazıyorlar avukat olanlar sizden de bilgi istiyorum bu ailenin hakkını arayabileceğine inanıyorum ne yol izleyebilirler tvde bebek görsem ağlamaya başlıyorum. Hastalık seyri nedeniyle ölenlerimiz olmuştu ama buna göz yumamıyorum kapatmak için yalan yanlış raporlar yazılmış. Okul bitsin gerekirse TR de çalışamaz diye sicil vursunlar umrumda değil adalet istiyorum o aile adına ve yapabileceğim anlatabileceğim herşeyi anlatacağım şu an tek bildikleri 2 aylık bebek kustu öldü, sorgulanmasın diye açıklama yok. Yanlış anlaşılmasın ben genel bir kin gütmüyorum meslek grubuna ama o 5 gün boyunca o duruma göz yumanlar bir açıklama yapmalı... Anne 40 yaşlarında ilk çocuk ve tüp bebek eminim anne olanlar daha iyi anlarlar ben çocuğum olmadan bu hallere geldim... Moralinizi bozduysam affedin ama bişeyler yapmak istiyorum o aile için

Şu anda suç duyurusunda bulunmuş oluyorsunuz , yetkililer bu yazınızı okudukları anda sizi sorguya alırlar .
İpini koparan heveslenip doktor olursa daha çok çocuk ölür , ne yazık, Allah o bebeğin anasına sabır versin ..
2-3 hafta sonra hukuki yollara birebir başvuracağım ama burada da bilgi toplamak istiyorum. Mahremiyete dikkat etmek adına hastane bilgisi vs paylaşmadım ama burada kalmayacak zaten..

Diğerleri gibi örtbas etmediğiniz için Allah sizden razı olsun . Kimbilir kaç çocuk böyle ihmal kurbanı olup da öldü ve örtbas edildi ...
2-3 hafta sonra hukuki yollara birebir başvuracağım ama burada da bilgi toplamak istiyorum. Mahremiyete dikkat etmek adına hastane bilgisi vs paylaşmadım ama burada kalmayacak zaten..

Belki ellerine birşey geçmeyecek ailenin, ama hatası olanın gözü korkacak. Dediğim gibi son raporlar kılıfa uydurulmuş çoktan ama ailesinin bu çocuk neden öldü bilme hakkı var...

Delil topluyorsundur sanırım?

Ben de bir anne ve vatandaş olarak teşekkür ederim.
Bu kadarını tahmin edemeyecektir aile.
Ve dediğin gibi üstü örtülmemesi gerekiyor.

Delil topluyorsundur sanırım?

Ben de bir anne ve vatandaş olarak teşekkür ederim.
Bu kadarını tahmin edemeyecektir aile.
Ve dediğin gibi üstü örtülmemesi gerekiyor.
Delil toplayamıyorum son raporlar kılıf o an fotoğraf çekemezdim pcden anne ve baba ile ilgileniyordum yıkılmışlardı.. Işte bilen biri cevaplarsa otopsi isteyebilirlerse herşey açığa çıkar

Allah razı olsun sizden.
asla bu işin peşini bırakmayın.
yazık ya... 40 aşında tüp bebek ile çocuk sahibi olmuş ailesi, kim bilir ne kadar sevinmişlerdi :KK43:
bu sadece bir cinayet değil, ötesinde bişey.
yemin ederim eli silahlı katiller bu doktorların yanında masum kalır.

Nasıl pis bir şey bu. Resmen cinayet. Keşke o raporları bulsanız, Allah sizden razı olsun. Eğer elinizde raporlar olursa aile ile iletişime geçip gizliden o raporları onlara vererek, mahkemede de gizli şahit olarak bu işi yapabilirsiniz. Böylece kim olduğunuz da ortaya çıkmaz tabiki avukat arkadaşlar daha iyi bilir, gizli şahit durumu olabiliyor mu acaba?

Allah razı olsun sizden.
asla bu işin peşini bırakmayın.
yazık ya... 40 aşında tüp bebek ile çocuk sahibi olmuş ailesi, kim bilir ne kadar sevinmişlerdi :KK43:
bu sadece bir cinayet değil, ötesinde bişey.
yemin ederim eli silahlı katiller bu doktorların yanında masum kalır.
avukat ve olayı medyaya taşırlarsa çok yardımı dokunur. kanalların whatsapp ihbar hatları var hepsine yazsınlar.
Ben uyuyamıyorken bu işin suçluları nasıl uyuyabiliyor.. Kesinlikle genelleme yapmak istemiyorum belirttim onu da, ama bu kadar göz yumanlar o meslekten çıkarılsın boşa okumuş

Ben uyuyamıyorken bu işin suçluları nasıl uyuyabiliyor.. Kesinlikle genelleme yapmak istemiyorum belirttim onu da, ama bu kadar göz yumanlar o meslekten çıkarılsın boşa okumuş
elbette her doktor böyle değil, Allah yokluklarını göstermesin.
ama bunlar artık doktor olmaktan çıkmış katil caniler. bu yanlarına kalmamalı...

A
Kötü zamanlar geçirdiğimi düşünüyordum düne kadar.. Nöbetimde bir bebek tamamen doktor ihlali yüzünden öldü. 2 hafta sonra finallerim bitip ilişiğim kesilince aileye ulaşıp herşeyi anlatacağım bu 2 hafta zor geçecek benim için.
5 gündür çocuğun kalsiyum değeri başta olmak üzere yerlerdeymiş bütün diğerlerini raporlarını okudum ve hiç bir girişim yok, çocuk afedersiniz artık barsakları çalışmadığı için ya da tıkalı kakasını kusuyor ve oral alımı stoplattırmıyor doktorlar, hocalarına bile söylemiyolar. Çocuk 1de ameliyata giriyor sonuç yok, Yoğun bakıma geçiyor entübe edemiyolar ve kalbi duruyor... Hastalığın seyri bu şekilde değil tamamen ihmal ve asistanların suçu tek derdim finallerimi atlatmak ve ailesine herşeyi anlatmak. Son raporlarına epilepsi yazıyorlar avukat olanlar sizden de bilgi istiyorum bu ailenin hakkını arayabileceğine inanıyorum ne yol izleyebilirler tvde bebek görsem ağlamaya başlıyorum. Hastalık seyri nedeniyle ölenlerimiz olmuştu ama buna göz yumamıyorum kapatmak için yalan yanlış raporlar yazılmış. Okul bitsin gerekirse TR de çalışamaz diye sicil vursunlar umrumda değil adalet istiyorum o aile adına ve yapabileceğim anlatabileceğim herşeyi anlatacağım şu an tek bildikleri 2 aylık bebek kustu öldü, sorgulanmasın diye açıklama yok. Yanlış anlaşılmasın ben genel bir kin gütmüyorum meslek grubuna ama o 5 gün boyunca o duruma göz yumanlar bir açıklama yapmalı... Anne 40 yaşlarında ilk çocuk ve tüp bebek eminim anne olanlar daha iyi anlarlar ben çocuğum olmadan bu hallere geldim... Moralinizi bozduysam affedin ama bişeyler yapmak istiyorum o aile için
ameliyatta miydiniz merak ettim.

ALLAH yolunu bahtını güzel etsin, ne muradın varsa versin, yüreği, kalbi güzel insan, sana sarılıp ağlamak isterdim sadece. Çünkü anne olmak için uğraşan genç bir annenin sürekli masalarda gezmesine şahit oluyorum, akrabam kendisi. İçler acısı. Bir can, bir evlat, bu kadar önemsiz olmamalı. O doktor bu kadar kolay bir cana kıymamalı.

Back
X