• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ipimi çekmek pahasına... Avukatlar yardım lütfen

Kötü zamanlar geçirdiğimi düşünüyordum düne kadar.. Nöbetimde bir bebek tamamen doktor ihlali yüzünden öldü. 2 hafta sonra finallerim bitip ilişiğim kesilince aileye ulaşıp herşeyi anlatacağım bu 2 hafta zor geçecek benim için.
5 gündür çocuğun kalsiyum değeri başta olmak üzere yerlerdeymiş bütün diğerlerini raporlarını okudum ve hiç bir girişim yok, çocuk afedersiniz artık barsakları çalışmadığı için ya da tıkalı kakasını kusuyor ve oral alımı stoplattırmıyor doktorlar, hocalarına bile söylemiyolar. Çocuk 1de ameliyata giriyor sonuç yok, Yoğun bakıma geçiyor entübe edemiyolar ve kalbi duruyor... Hastalığın seyri bu şekilde değil tamamen ihmal ve asistanların suçu tek derdim finallerimi atlatmak ve ailesine herşeyi anlatmak. Son raporlarına epilepsi yazıyorlar avukat olanlar sizden de bilgi istiyorum bu ailenin hakkını arayabileceğine inanıyorum ne yol izleyebilirler tvde bebek görsem ağlamaya başlıyorum. Hastalık seyri nedeniyle ölenlerimiz olmuştu ama buna göz yumamıyorum kapatmak için yalan yanlış raporlar yazılmış. Okul bitsin gerekirse TR de çalışamaz diye sicil vursunlar umrumda değil adalet istiyorum o aile adına ve yapabileceğim anlatabileceğim herşeyi anlatacağım şu an tek bildikleri 2 aylık bebek kustu öldü, sorgulanmasın diye açıklama yok. Yanlış anlaşılmasın ben genel bir kin gütmüyorum meslek grubuna ama o 5 gün boyunca o duruma göz yumanlar bir açıklama yapmalı... Anne 40 yaşlarında ilk çocuk ve tüp bebek eminim anne olanlar daha iyi anlarlar ben çocuğum olmadan bu hallere geldim... Moralinizi bozduysam affedin ama bişeyler yapmak istiyorum o aile için
Gerçekten insanın içi acıyor böyle şeyler duyunca,görünce insan sağliği bu kadar ucuz mu...yaptıgi işten utanıyor insan bende sağlikçıyım ve bir anneyim Allah herkesi işinin ehli insanlarla karşılaştirsin..

siz hemsire misiniz doktor mu?
yani ben anlayamadim o an mudahale edemediniz mi sonradan.mi sahit oldunuz?
bu yazdiklariniz cok agir ithamlar
resmen ortada kasti olmadan olume sebebiyet var ve olen bir bebek
2 hafta niye bekleyeceksiniz?
gidin savciliga suc duyurusunda bulunun
Öğrenci hemşireyim, benim elim kolum bağlı diğer çalışan hemşirelerinde olduğu gibi. Sınavlarımı verip dilekçemi yazacağım o süreçte buradan da avukatlardan yardım istiyorum izlenebilecek yollar için

Tam olarak dr hatasi dediginiz ameliyatta mi yoksa sonrasinda ki takipte mi gerceklesti? Ciddi bir konu o yuzden anlamaya çalışıyorum.
Hastanın durumu 5 gün önceden kötüye gidiyor uyarılara rağmen doktorlar girişim uygulatmıyor, son gün de artık yapılanlar sonuç vermiyor. Göz yumma, kararsızlık, hocalarına haber vermemeleri buna etken

Lutfen hemen iddialarinizi ispat edecek delillerle birlikte en yakin savciliga gidip suc duyurusunda bulunun.

Eğer iddialariniz ciddiyse hemen soruşturma başlatılir ve ihmali olan kişiler ihmal suretiyle insan öldürme suçundan yargılanır ve ceza alırlar.

Mune Mune konuya bakabilir misiniz lütfen? gerçekse bu yazılanlarla suç duyurusunda bulunulsun.sizler ip den kişiye ulaşabiliyorsunuz.
Dalga mı geçiyorsunuz ya? Kız zaten suç duyurusunda bulunacağını söylüyor. Ama kendi geleceğini de düşünmesi lazım. Ne yani tamam hadi şimdi hepimiz şikayet edelim işi herkes için çıkamaza mı koyalım?
Kızcağız zaten vicdanen çok rahatsız, konu açmış, her açıdan düşünmeye ve mantıklı hareket etmeye çalışıyor, biz çomak mı sokalım?
Sırf bu tarz fevriliklerden dolayı insanlar gördükleri şeyleri bile söylemiyorlar. Yapmayın lütfen, kız sanki demeyeceğim demiş gibi davranmayın!

Hastanın durumu 5 gün önceden kötüye gidiyor uyarılara rağmen doktorlar girişim uygulatmıyor, son gün de artık yapılanlar sonuç vermiyor. Göz yumma, kararsızlık, hocalarına haber vermemeleri buna etken
Simdi ozel bir hastane mi devlet mi?
Neden sordum genelde devlette hastayi takip eden dr 1 degil. E bunlarin raporlari var. Komple ihmal var o zaman. Korkuyorsun hakli olarak. Sunu unutma 2 hafta sonra deliller ortada kalmaya bilir. Hicbir sey ispat edilemeye bilir.

Lutfen hemen iddialarinizi ispat edecek delillerle birlikte en yakin savciliga gidip suc duyurusunda bulunun.

Eğer iddialariniz ciddiyse hemen soruşturma başlatılir ve ihmali olan kişiler ihmal suretiyle insan öldürme suçundan yargılanır ve ceza alırlar.
Delilim şu an yok yeterli bilgi toplamaya çalışıyorum raporlar kılıflanmış bile 2-3 haftaya dilekçe yazacağım

Lütfen aileye durumu vakit geçmeden anlatın ve onlara savcılığa şikayet dilekçesi vermelerini söyleyin. Tanık olarak yer alabilirsiniz. Aile sizi tanık yazar dilekçede. Ancak şöyle bir durum var ihmal sonucu öldüğüne emin misiniz? Savcı soruşturma açar gereken deliller toplanır. Ancak lütfen ailenin hemen haberi olsun.

Lütfen aileye durumu vakit geçmeden anlatın ve onlara savcılığa şikayet dilekçesi vermelerini söyleyin. Tanık olarak yer alabilirsiniz. Aile sizi tanık yazar dilekçede. Ancak şöyle bir durum var ihmal sonucu öldüğüne emin misiniz? Savcı soruşturma açar gereken deliller toplanır. Ancak lütfen ailenin hemen haberi olsun.
Raporlar kılıflı şu an gitsem iftiradan beni içeri atarlar işte bu da herkesin aklına gelmiyor. O yüzden bir mesajımda sordum aile otopsi isteyebilir mi ne yapması gerek diye bir avukat denk gelseydi...

Mune Mune konuya bakabilir misiniz lütfen? gerçekse bu yazılanlarla suç duyurusunda bulunulsun.sizler ip den kişiye ulaşabiliyorsunuz.
Ya bi dursun şu eliniz kolunuz ! Kiz bulunacağım bilgi toplamaya çalışıyorum sınavlarımı verdikten sonra diyor. Hayir amaç nedir ? Konu sahibini vazgeçirmek mi? Iki jafta takip edersiniz sorarsiniz konu sahibine hala yapmadiysa o zaman bildirirsin admine . Ne kadar değişik insanlar varya.

Back
X