• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ipimi çekmek pahasına... Avukatlar yardım lütfen

Ben inandırıcı bulmadım yani neden bu kadar şeyi ihmal etsinler ki göz göre göre anlamadım yani bu kadar da olacağına inanmıyorum ben ne olursa olsun bağrsağı çalışmaya bebeği neden beslenmeye zorlasınlar ne kasıtları olabilir sizin raporlarda rahatça gördüğünüz şeyi görüp neden müdahale etmesinler ki.

Ayrıca bağırsağı çalışmayan bebek kakasını kusmaz iç organlara yayılır ve enfeksiyon gelişir zaten bu durumdaki çocuğu asistankar değil doktorlar ele alır mümkün değil doktora sevketmemeleri aynı durum kuzenimin çocuğunda oldu 6-7 ay bağırsakları dışarıda yaşadı ameliyatlar geçirdi doktorlar çok umut yok dediler ama ellerinden geleni yaptılar bu rahatsızlığı biliyorum yani şimdi çok sağıklı oğlu.

Raporları neden şüphelenip inceleme gereği duydunuz? ihmal olsa size onları inceleme imkanı da vermezlerdi diye düşünüyorum. Çok büyük bir ithamda bulunuyorsunuz şikayet edecekseniz şimdi de edebilirsiniz ki bu da suç duyurusuna girer zaten.

2-3 hafta sonra hukuki yollara birebir başvuracağım ama burada da bilgi toplamak istiyorum. Mahremiyete dikkat etmek adına hastane bilgisi vs paylaşmadım ama burada kalmayacak zaten..
Ozel bir hastane mi ben de bunu merak ettim.insan ozellerden soguyor artik..

Keşke herkes sizin gibi bu tür olaylara sessiz kalmasa. İyi ki sizin gibi vicdan sahibi insanlar var.

Kadın zaten suç duyurusunda bulunacakmış. Neyi şikayet ettiniz ki anlamadım? Benim de bir bebeğim var, bazen burada verilen tepkiler, olayın kendisinin üzücülüğünü daha da vahim hale getiriyor. Gerçekten bir şey yapmak istiyorsanız, ekran görüntüsünü alıp, bimer e yazın. Ya da ne bileyim savcılığa bildirin dilekçe ile. Burası devlet kurumu değil ki işlem başlatılsın. En fazla bildirilir gerekli kurumlara. Ama burada onlarca konu açılıyor şiddet, istismar içerikli. Kamuda infial yaratmadıkça bir şey yapılacağını sanmıyorum.

Şikayet girişimlerini siz de yapabilirsiniz, böylece daha hızlı sonuç alınır.
konu sahibi hakkında şikayette bulunduğumu nereden çıkardınız ,yazılanı madem anlamadınız yorum yapmayın ..site yönetiicisini ekledik o duyarlılığı ile gerekeni yapar ,rahat olun siz.

Bu kadar emin olmak...
Cevap vermediğiniz sorulara bakınca çok büyük bir yanlış yaptığınız izlemine kapıldım.
En basitinden mesela bebekte gerçekten epilepsi olmadığına emin misiniz? Emin olma sebebiniz nedir?

Çocuğa otopsi yapılmıstır mutlaka .Ailemde bisürü doktor var .Hepsi hayatından fedekarlık edip canla başla hizmet ediyor .Sizden başka bunu farkeden olmadımı ki .Hepsi birolup ihmali örtsün.Koca bir hastane zan altında başhekimden başlayarak.Siz bekledikçe tekrar otopsi yapılma şansı azalıyor o ne olacak.

Evet ben de otopsiyi dusundum. Bebek defnedilecek 2 3 hafta sonra suc duyurusunda bulunacaksiniz da Allah bilir ne zaman bebegin bedeni geri cikarilip otopsi yapilacak, ki 1 ay toprakta kalan bedenden de ne derece delil toplanir benim bilgim yok. Hakli oldugunuz surece size zarar gelmezdi. Deliller curumeden is isten gecmeden yapilmaliydi suc duyurusu.

Yanlış anlamayın ama henüz öğrencisin, çocuğun sağlık durumu ile ilgili senin bilmediğin bir sürü ayrıntıyı biliyordur takip eden doktorları. Bunları söylemeden, dillendirmeden önce bir hata var mı yok mu emin olmak lazım. Eğer gerçekten bir hata, bir ihmal yoksa bu suçlamaları yapman, aileyi ve buradaki bir sürü kadını, anneyi dolduruşa getirmen çok yanlış bir hareket. Zaten medya yeteri kadar sağlık çalışanına karşı haberler yapıyor, bari siz işin içinde olarak emin olmadan suçlayıcı ithamlarda bulunmayın. Eğer haksızsanız vicdanınız sızlar.

Yok eğer eminseniz bu yapılanlardan durmayın sınavlarınızı beklemeyin, ne istiyorsanız onu yapın

Sabah erken saatte bu durumu bimere yazdım inceleme yapılması gerektiğini belirttim, üstüme düşeni yaptım. Mahremiyet ve ifşa olmaması adına her bildiğim detayı yazmadım. Sorgulamanız inanmamanız en doğal hakkınız, ama bazı yorumlar bu durumu kendime dert etmemi pişman hale getirdi offline olduğum süre boyunca, hepsini de okudum kimseyi üzmek ya da karalamak değil niyetim en başta da belirttim ama ben ne anlarım ki değil mi? Göz yummamam ya da bilenlerden fikir aramam hata yaptığımı düşünüyorum, vicdan azabım o kadar büyükki sinirlenemiyorum bile. Mune Mune Kazen Kazen lütfen konuyu kapatır mısın yorumlara? Yapmam gereken 2 şeyi yaptım, artık daha fazla üstüme gelinsin istemiyorum...

Otopsi yapilir mi bilmem ama hakem baska bir hastane secilir.Uygulamalar incelenir.O bolumdeki alakasi olmus herkesin Ifadeleri alinir.Bir trafik kazasinin olumuyle ilgili benim ifademe de basvuruldi.Ihmal cikmadi.Yoktu gercekten.

Sabah erken saatte bu durumu bimere yazdım inceleme yapılması gerektiğini belirttim, üstüme düşeni yaptım. Mahremiyet ve ifşa olmaması adına her bildiğim detayı yazmadım. Sorgulamanız inanmamanız en doğal hakkınız, ama bazı yorumlar bu durumu kendime dert etmemi pişman hale getirdi offline olduğum süre boyunca, hepsini de okudum kimseyi üzmek ya da karalamak değil niyetim en başta da belirttim ama ben ne anlarım ki değil mi? Göz yummamam ya da bilenlerden fikir aramam hata yaptığımı düşünüyorum, vicdan azabım o kadar büyükki sinirlenemiyorum bile. Mune Mune Kazen Kazen lütfen konuyu kapatır mısın yorumlara? Yapmam gereken 2 şeyi yaptım, artık daha fazla üstüme gelinsin istemiyorum...

ben ne anlarım ki değil mi filan diye lütfen olayı şimdi kendinize çevirmeyin. çocuğun ölüm sebebi hakkında net olarak yargıda bulunuyorsunuz ama 2 haftada otopsinin zorluğa gireceğini,delillerin karartılacağını bilmiyor musunuz? hastanenin başhekimini de siz tanırsınız bu olayın üzerini kapatabilecek gücü var mı siz bilirsiniz. olay doğruysa zaten gerekeni yapmışsınız ama buradan baskı gelmese 2 hafta bekleyecektiniz bir bakıma burası iyi oldu.

Öğrenci hemşire hanım;hemşirelik bölüm başkanınız veya o sırada hastanede sorumlu hocanız yok muydu onlarla paylaşmalısınız bir olayla karşılaştıgınızda

Anlattıgınız gibi bir durum olsaydı kolostomi açılırdı diye düşünüyorum bir şeyleri atlamadıgına emin misin?

Öğrenci hemşire hanım;hemşirelik bölüm başkanınız veya o sırada hastanede sorumlu hocanız yok muydu onlarla paylaşmalısınız bir olayla karşılaştıgınızda

Anlattıgınız gibi bir durum olsaydı kolostomi açılırdı diye düşünüyorum bir şeyleri atlamadıgına emin misin?
Kaka niye agizdan gelsin.Gelmez bence.Kan kusulur safra kusulur ama kaka kusulur mu bilemedim .

Kaka niye agizdan gelsin.Gelmez bence.Kan kusulur safra kusulur ama kaka kusulur mu bilemedim .
Yıllar önce sağlık meslek mezunu atanamamış bir hemşireyim maalesef
Bende hiç böyle bir olaya rastlamadım böyle durumdaki birine kolostomi açılabilirdi göz göre göre doktor tedavisini neden uygulamasın ki?
Görümcem de yenidoğan yoğumbakımda görüşünce okutucam ne düşünüyor bu konuda olabilir mi?

Back
X