Kendi Kendime Gelin Güvey Mi Oluyorum Acaba?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Herkese merhaba. Ben bir kaç gün önce biriyle tanıştım. Daha doğrusu gelip o benimle tanıştı. Aynı alışveriş merkezinde farklı mağazalardayız. Ben bunun çalıştığı mağazaya bazen gidiyordum. Benimle tanışmak istiyormuş ama tanışamadan ben gidiyormuşum. Aslında benim de hoşuma gidiyordu onu görmek ama tabii o ilk adımı atmasa çekingen davranıp konuşamazdım sanırım. Neyse... Şimdi bu çocukla birlikteyken bana bakışlarından bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Sonra bugün görüştüğümüzde yüzümü çok özlediğini söyledi. Konuşma arasında sana sarılasım geldi gibi şeyler söyledi sonra beni çok beğendiğini vs. Daha önce yazdığım gibi bakışları da normal bir arkadaş bakışı gibi değil çok daha farklı. Ancak açık açık ben senden hoşlandım da demedi. Acaba sadece arkadaşça duygularla mı böyle şeyler söylüyor? Kendimi öyleymiş gibi sanıp üzmek istemiyorum.

yok değil..kendi kendine gelin güvey olmuyorsun canım...
hoşlanıyor senden belli ve arkadaşça değil konuşmalrınız..biraz sabret bakalım,konuştuğu gibi bence duygularını da açar sana....yüzünü özledim demek belirgin bir hoşlantı ifadesi bana göreboshayallersmile hemde arkadaşça olmayanından:)

Kur yapmış sana :))
Normal bi arkadaş gibi görse neden öyle desin ya.
En azından ben demem arkadaşça:)

ya arkadasca degil ama bariz yazis yapmis.. bence daha net adimlar atmasini bekle derim.. aceleye getirme..

yok canımmm ne arkadaşça duygusu.resmenn bişeyler war sana karşı.du daha bi kaç gün olmuşş.söler elbet

Eveett. Her şey açığa çıktı. Benden çok hoşlanıyormuş. Ancak bana şöyle bir şey söyledi "Sen bana karşı telefonda ve msnde daha samimisin, yan yanayken farklı biri gibi oluyorsun." Artık duygular da açığa çıktığına göre daha yakın davranmam gerek galiba.

Eveett. Her şey açığa çıktı. Benden çok hoşlanıyormuş. Ancak bana şöyle bir şey söyledi "Sen bana karşı telefonda ve msnde daha samimisin, yan yanayken farklı biri gibi oluyorsun." Artık duygular da açığa çıktığına göre daha yakın davranmam gerek galiba.

araya tutturmak lazım ilk etapta:delphin:

bence biraz ağırdan al,bu kadar az zamandır tanıdığı birine sana sarılasım geldi filan diyosa düşün biraz.Ben ilk etapta biraz mesafeli durulmasından yanayım,tanıdıkça samimiyet kurmak bence daha mantıklı

böyle söylemesi seni uzun zamandır beğendiğini takip ettiğini gösterir
içten içe seni büyütmüş içinde
kötü bi niyeti olduğunu sanmıyorum sadece patavatsız gibi geldi bana :)
yoksa bizim içimizden geçenleri bi sölesek topuklayarak kaçarlar hehe :)

Arkadaşca bakmıyor sana ama hemende pat diye açılamıyor. Hangi arkadaş yüzünü özledim sana sarılasım geldi der? En azından benim arkadaşlarım bana hiç demedi canım. Yeni aşk var ne güzel. Herşey istediğin gibi olur inşallah canım opuyorumnanaktan

türkiye şartlarında normal bi erkek arkadaş böyle cümleler kursa bu namus meselesi kapsamına girer.. kaydirigubbakcemile3
adam belli yol yapıyor.. boshayallersmile

Senden hoslanıyo da olabilir..
Ama her iki lafında yakın olalım, sarılmak istiyorum demesi falan da ayrı bir muamma.CADIARZU

Back
X