- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
24 yaşıma girmek üzereyim. Okuyorum ve sanırım 3-4 yıl daha bu devam edecek. Eski ilişkimden kaynaklı olarak evlilikten fazlasıyla soğumuştum. Yaklaşık 6 aydır devam eden bir ilişkim var. Uzak şehirlerdeyiz. Arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık. Çok defa görüştük, birlikte kaldık. Her şey çok güzel. Muhabbetimiz, birlikte geçirdiğimiz vakit, hepsi çok keyifli. Fikir olarak da uyuşuyoruz. Zaman geçtikte birbirimize daha çok bağlanmaya başladık. Sevgisini dile getirebilen birisi değil ama bunu hareketleriyle, bakışıyla, davranışıyla belli ediyor. Daha önce nişanlanıp ayrılmış ve bu yüzden evlilik odaklı düşünmüyor şu anda hiçbir şeyi. Olacaksa bunun zamanla kendiliğinden şekilleneceğini söylüyor. Evet bedava plan yapmamak lazım, henüz her şey için çok erken ama ben ister istemez onunla ciddi bir şeyler olsun istiyorum. Bunu dile getirmiyorum, hata mı yapıyorum bilmiyorum ama sanırım daha duygusal yaklaşıyorum. Biraz da güven problemim var daha önce ki ilişkimden kaynaklı ve kıskanç da bir yapıya sahibim. Ona tam anlamıyla güvenemesem de (onunla alakalı değil, benimle alakalı bu güven konusu) yine de bana çok anlayışlı ve sabırlı birisi olduğumu söylüyor. Her ne ise; nedense onunla bir yuva kurmayı o kadar çok istemeye başladım ki son zamanlarda. Bakışı, az olsa da yerinde ve hiç beklemediğim zamanlarda söylediği güzel sözler, benim için bir şeyler yapmaya çabalaması, değer verişi ve bunun gibi bir sürü şey ona kendimi daha yakın hissetmeme ve evlenmek gibi bir düşüncem olmamasına rağmen içimde böyle bir şeyin filizlenmesine sebep oldu. Evine, ailesine sahip çıkabilecek, çalışkan birisi. Elbette her şey daha çok yeni. Birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz. Bunu zaten ona söyleyemem ama böyle bir şeye heveslenmeye başlamam kötü bir şey mi? Saçma mı?