Yazma sen de sessiz kal habersiz kalsın senden. Neden ayrıldınız? Yani şartlar mı öyle gerektirdi?
arama dedıyse acı çekmesının nedenı yenı kız arkadaş bulamaması olabılır
Yokişi dolayısıyla burdan gidecekmiş,yurt dışına çıkma işide varmış onları dert ediyordu sonra ben trip yaptım üst üste mesajlar attım artık mesaj atma dedi ve hala susuyor =(
Bende ona yazdım seni bu kadar seven bir kıza nasıl bunu yaparsın diye falan çıtı bile çıkmadı ....
Hayır yazıları genellikle biten ilişkilerle ilgili ..... O öylebirisi değildir gerçekten emin olun,eskiden yediği kazığı hala unutmadı eski nişanlısı ve aldatması =(
Hımm kafası karışık sanırım biraz senden ayrı kalsın kafasını toplasın seviyorsa döner zaten ama sen hiç iletişime geçme bence rahat bırakılmak istiyor sanki.
arama gururlu ol hatta bekleme bıle gerı dönceğini böyleleıkle daha azacı çekersın beklentı hastalıklı yapıyor insanı
Belki de sevmemiştir, sen öyle sanmışsındır.. Belki de bir başkası girmiştir kalbine, hayatına, hayaline senide bırakmak istemiştir, bunu güle oynaya yapmak istememiştir, seni düşünüp üzülmeyesin diye daha fazla.. Belki de ayrılmak zorunda bırakılmıştır ailevi, maddi vs.. Böyle uzar gider. Sen daha fazla üstüne düşme, sevgini sessizce içinde yaşa, belli etme.. Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun lafını çok seviyorum, acı ama gerçek.. Zamana bırak bakalım, ama umudunu ona bağlama.. Bir erkek sessiz gidiyorsa bu bir kadına verilmiş en büyük cezadır, dönüşünde dilerim ki sen de aynı hataya düşmeyesin!.. Umarım anlatabilmişimdir..
Umarım uygulayabilirim =( Şu an sadece acı çekiyorum sesim bile çıkmıyor sadece onu hala sevdiğimi söyleyebildim =(
Bence sessiz kalmalisin eger dönecegi varsa ancak bu sekilde döndürebilirsin. Sessiz kalmak cok zor biliyorum ama kazanmak icin bunu yapmalisin.
Inan cok iyi biliyorum ne kadar zor oldugunu. Dayan lütfen. Zorla kendini.
Aslında yapıcakta pek bişiy yok gibi ne dersiniz, ?
Sen sanki onu hic umursamiyomus gibi davran. Yani sessiz kal. Mutlaka merak edicektir neden böyle yaptigini ve o iletisim kurmaya calisacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?