Kendi Kendine Acı Mı Çekiyor?

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Acaba ben bir mala mı aşık oldum,adam beni kendi öteledi şimdi kendi kendine acı çekiyor manalı manalı laflar,acı çekmeler ...bu nasıl iştir bir erkek böyle acı çeker mi n ?Niye aramıyor o zaman ?

Ayrılıktan az çok etkilenmiştir belki kendi şansına üzülüyordur yine olmadı gibisinden.

Yazma sen de sessiz kal habersiz kalsın senden. Neden ayrıldınız? Yani şartlar mı öyle gerektirdi?

Yazma sen de sessiz kal habersiz kalsın senden. Neden ayrıldınız? Yani şartlar mı öyle gerektirdi?

Yokişi dolayısıyla burdan gidecekmiş,yurt dışına çıkma işide varmış onları dert ediyordu sonra ben trip yaptım üst üste mesajlar attım artık mesaj atma dedi ve hala susuyor =(

Bende ona yazdım seni bu kadar seven bir kıza nasıl bunu yaparsın diye falan çıtı bile çıkmadı ....

arama dedıyse acı çekmesının nedenı yenı kız arkadaş bulamaması olabılır

arama dedıyse acı çekmesının nedenı yenı kız arkadaş bulamaması olabılır

Hayır yazıları genellikle biten ilişkilerle ilgili ..... O öylebirisi değildir gerçekten emin olun,eskiden yediği kazığı hala unutmadı eski nişanlısı ve aldatması =(

Hımm kafası karışık sanırım biraz senden ayrı kalsın kafasını toplasın seviyorsa döner zaten ama sen hiç iletişime geçme bence rahat bırakılmak istiyor sanki.

Hayır yazıları genellikle biten ilişkilerle ilgili ..... O öylebirisi değildir gerçekten emin olun,eskiden yediği kazığı hala unutmadı eski nişanlısı ve aldatması =(

arama gururlu ol hatta bekleme bıle gerı dönceğini böyleleıkle daha azacı çekersın beklentı hastalıklı yapıyor insanı

Hımm kafası karışık sanırım biraz senden ayrı kalsın kafasını toplasın seviyorsa döner zaten ama sen hiç iletişime geçme bence rahat bırakılmak istiyor sanki.

Söylemişti bana zaten ama ben dayanamadım çok seviyorum saniyesi saniyesine sesini duymak istiyorum =( Acaba yaşımdan dolayı mı ben 23 o 32,oda daha rahat duruyor bu ilişkide...hep işine saygı istedi =(

Belki de sevmemiştir, sen öyle sanmışsındır.. Belki de bir başkası girmiştir kalbine, hayatına, hayaline senide bırakmak istemiştir, bunu güle oynaya yapmak istememiştir, seni düşünüp üzülmeyesin diye daha fazla.. Belki de ayrılmak zorunda bırakılmıştır ailevi, maddi vs.. Böyle uzar gider. Sen daha fazla üstüne düşme, sevgini sessizce içinde yaşa, belli etme.. Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun lafını çok seviyorum, acı ama gerçek.. Zamana bırak bakalım, ama umudunu ona bağlama.. Bir erkek sessiz gidiyorsa bu bir kadına verilmiş en büyük cezadır, dönüşünde dilerim ki sen de aynı hataya düşmeyesin!.. Umarım anlatabilmişimdir..

Umarım uygulayabilirim =( Şu an sadece acı çekiyorum sesim bile çıkmıyor sadece onu hala sevdiğimi söyleyebildim =(

Umarım uygulayabilirim =( Şu an sadece acı çekiyorum sesim bile çıkmıyor sadece onu hala sevdiğimi söyleyebildim =(

Şuan böyle hissetmen çok normal çünkü acın taze.. Şimdi doya doya yaşa acını içinde, ağla haykır kendi kendine ama sonra toparlan ve kendine gel.. Zamana bırak o sana en doğru yolu göstericektir..

Bence sessiz kalmalisin eger dönecegi varsa ancak bu sekilde döndürebilirsin. Sessiz kalmak cok zor biliyorum ama kazanmak icin bunu yapmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…