Kendi Kendine Acı Mı Çekiyor?

Tam düşündüklerimi yazmış yoncam. Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
Zaman her şeyin ilacı. Belki biraz nefes almak istiyordur adam, belki söyleyemediği bir şeyler olduğu için bu yola başvurmuştur.
"Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" gerçekten %100 eminim ben bu lafın doğruluğundan..

Uzun zamandır böyle yerinde bir yorum okumamıştım.
Beğenip yazmamak olmazdı.

Ben biraz düz mantıklıyım canlarım acımdan bişiy anlamıyorum =( "Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" bunu nasıl yapıcam =(

kesınlıkle dayan ve sakın ona yazma yada arama
ille içini dökmek ıstıyorsan ona mail atıyormuş gibi yap,yaz içindekı herşeyı ona yollama ama yada karala bıyerlere işte
inan içini döker rahatlarsın,yoksa ona adım atıp karşılığını alamazsan acın ve pişmanlığın katlanır,döneceği varsa da dönmez
muhakkak merak edecektır senı emın ol,tecrubeyle sabit..ama tut kendını,terkedilmişliğine bir de pişmanlık,onun bakış açısıyla gurursuzluk ekleme
biz her zaman yanındayız bunu da unutma:))

Teşekkür ederim yesilpapyon, acı tecrübeyle doğruluğundan emin oluyoruz işte o lafın ne yazık ki..

Uzun zamandır böyle yerinde bir yorum okumamıştım.
Beğenip yazmamak olmazdı.

Çok teşekkür ederim MedceziR..

Ben biraz düz mantıklıyım canlarım acımdan bişiy anlamıyorum =( "Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" bunu nasıl yapıcam =(

Özellikle birşey yapmıycaksın canım, zamana bırakıp unutmaya çalışırken, içinde yavaş yavaş onu öldürmeye başlamışken ondan zamanla vazgeçiyorsun demek olucak bu.. Sen gün tutup bunu anlayamazsın, kendiliğinden, sen fark etmeden kopacaksın ondan.. Es keza birgün dönmek isterse sen de ondan çoktan vazgeçmiş, kurtulmuş, içinde soğutmuş olacaksın.. Malesef bu hep böyle oluyor, istediğin yada beklediğin birşey tamda ondan vazgeçtiğin an geliyor, ama iş işten geçmiş oluyor.. Dönen döndüğüyle ve koca bir pişmanlıkla kalıyor.. Hayatın dönene de, bekleyene de oynadığı bir oyun işte..

biraz gaddarca olacak belkı ama, belkı o sözleri başka birisine yhazıyor unutamadıgı bır askına.. olamaz mı?

Çok teşekkür ederim canım =)

tilda;Onu aldatan bir nişanlısı vardı 2 yıl önce terketmiş onu, sadece bunu biliyorum....ayrıca bu zamana kadar sosyal ağlara takılmazdı......

Bitanem nereye yazıyo acılı yazıları?face'e fılan mı?oyleyse baska bırıne de gonderme yapıyo olabılır...ya da uzgunmus gıbı davranıp senın beklentı ıcınde olmaya devam edıp yedekte tutmaya calısıyo olabılır.cunku yazdıklarını okuduktan sonra bende bıraz dejavu oldu ;-)

Nasıl bir dejavu anlayamadım ?

Ya yapmasın ben bu çocuğu köppek gibi seviyorum =(

Nasıl bir dejavu anlayamadım ?

Ya yapmasın ben bu çocuğu köppek gibi seviyorum =(

ben de benzer bır durumu yasamıstım yanı.cok da uzerıme alındım ama sonuc facıa oldu ve artık %100 emınım kı seven ve sevıldıgını bılen erkek asla vazgecmez.vazgecıyosa umudu kesmek daha az yara bereyle kurtulmak ıcın bırebır

canım allah yardımcın olsun konunu okudum. önceki yazılarından da az çok tanıyorum seni doktor sevgilindi dimi senin. zor bir durum. unutmaya çalış farklı şeylere yönel arkadaşlar da anlatmış zaten

Unutmak istemiyorum yaaaa =(((

sana o zaman da çok olumlu konuşamamıştım ilişkinle ilgili diye hatırlıyorum. elbette hayatına karışmak haddim değil. ama şu an yaşadıklarımı da göz önüne alınca doktorlara hala güvenmiyorum, üzgünüm..

Güven problemim yok ama kişilik problemi vr kesin............

kişilik problemi derken ?

Ya bak şöyle kendi kendine kuruyor,bişiy diyorum onu yazıyor sonra başka şeyle birleştiriyor kırılıyor, zaman istiyor,yaklaşıyor birden uzaklaşıyor, sanki diyor,kesinlikle diyor ....anlayamadım bu kadar karmaşanın içinde ben salak gibi seviyorum bunu, heralde acıdan zevk alan bir yapımız var =(

kararsızlık göstergesi bu. bende psikoloji okuyorum ya az çok anlıyorum tavır ve davranışlardan işte. canım valla umarım sonunuz iyi olur diyorum ne diyim

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…