Belki de sevmemiştir, sen öyle sanmışsındır.. Belki de bir başkası girmiştir kalbine, hayatına, hayaline senide bırakmak istemiştir, bunu güle oynaya yapmak istememiştir, seni düşünüp üzülmeyesin diye daha fazla.. Belki de ayrılmak zorunda bırakılmıştır ailevi, maddi vs.. Böyle uzar gider. Sen daha fazla üstüne düşme, sevgini sessizce içinde yaşa, belli etme.. Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun lafını çok seviyorum, acı ama gerçek.. Zamana bırak bakalım, ama umudunu ona bağlama.. Bir erkek sessiz gidiyorsa bu bir kadına verilmiş en büyük cezadır, dönüşünde dilerim ki sen de aynı hataya düşmeyesin!.. Umarım anlatabilmişimdir..
Belki de sevmemiştir, sen öyle sanmışsındır.. Belki de bir başkası girmiştir kalbine, hayatına, hayaline senide bırakmak istemiştir, bunu güle oynaya yapmak istememiştir, seni düşünüp üzülmeyesin diye daha fazla.. Belki de ayrılmak zorunda bırakılmıştır ailevi, maddi vs.. Böyle uzar gider. Sen daha fazla üstüne düşme, sevgini sessizce içinde yaşa, belli etme.. Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun lafını çok seviyorum, acı ama gerçek.. Zamana bırak bakalım, ama umudunu ona bağlama.. Bir erkek sessiz gidiyorsa bu bir kadına verilmiş en büyük cezadır, dönüşünde dilerim ki sen de aynı hataya düşmeyesin!.. Umarım anlatabilmişimdir..
Tam düşündüklerimi yazmış yoncam. Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
Zaman her şeyin ilacı. Belki biraz nefes almak istiyordur adam, belki söyleyemediği bir şeyler olduğu için bu yola başvurmuştur.
"Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" gerçekten %100 eminim ben bu lafın doğruluğundan..
Tam düşündüklerimi yazmış yoncam. Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
Zaman her şeyin ilacı. Belki biraz nefes almak istiyordur adam, belki söyleyemediği bir şeyler olduğu için bu yola başvurmuştur.
"Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" gerçekten %100 eminim ben bu lafın doğruluğundan..
Uzun zamandır böyle yerinde bir yorum okumamıştım.
Beğenip yazmamak olmazdı.
Ben biraz düz mantıklıyım canlarım acımdan bişiy anlamıyorum =( "Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun" bunu nasıl yapıcam =(
kesınlıkle dayan ve sakın ona yazma yada arama
ille içini dökmek ıstıyorsan ona mail atıyormuş gibi yap,yaz içindekı herşeyı ona yollama ama yada karala bıyerlere işte
inan içini döker rahatlarsın,yoksa ona adım atıp karşılığını alamazsan acın ve pişmanlığın katlanır,döneceği varsa da dönmez
muhakkak merak edecektır senı emın ol,tecrubeyle sabit..ama tut kendını,terkedilmişliğine bir de pişmanlık,onun bakış açısıyla gurursuzluk ekleme
biz her zaman yanındayız bunu da unutma:))
Bitanem nereye yazıyo acılı yazıları?face'e fılan mı?oyleyse baska bırıne de gonderme yapıyo olabılır...ya da uzgunmus gıbı davranıp senın beklentı ıcınde olmaya devam edıp yedekte tutmaya calısıyo olabılır.cunku yazdıklarını okuduktan sonra bende bıraz dejavu oldu ;-)
Nasıl bir dejavu anlayamadım ?
Ya yapmasın ben bu çocuğu köppek gibi seviyorum =(
canım allah yardımcın olsun konunu okudum. önceki yazılarından da az çok tanıyorum seni doktor sevgilindi dimi senin. zor bir durum. unutmaya çalış farklı şeylere yönel arkadaşlar da anlatmış zaten
Unutmak istemiyorum yaaaa =(((
sana o zaman da çok olumlu konuşamamıştım ilişkinle ilgili diye hatırlıyorum. elbette hayatına karışmak haddim değil. ama şu an yaşadıklarımı da göz önüne alınca doktorlara hala güvenmiyorum, üzgünüm..
Güven problemim yok ama kişilik problemi vr kesin............
kişilik problemi derken ?
Ya bak şöyle kendi kendine kuruyor,bişiy diyorum onu yazıyor sonra başka şeyle birleştiriyor kırılıyor, zaman istiyor,yaklaşıyor birden uzaklaşıyor, sanki diyor,kesinlikle diyor ....anlayamadım bu kadar karmaşanın içinde ben salak gibi seviyorum bunu, heralde acıdan zevk alan bir yapımız var =(
kararsızlık göstergesi bu. bende psikoloji okuyorum ya az çok anlıyorum tavır ve davranışlardan işte. canım valla umarım sonunuz iyi olur diyorum ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?