eski sevgilinize dönerseniz onun sizi yarı yolda bırakmayacağını, mutlu olacağınızı sanıyor musunuz peki... ayrılıp araya uzun zaman giren, o sürede görüşmeyen sonra o kişiye geri dönenlerden mutlu olana ben rastlayamadım da, sonu yine ayrılıkla bitti yani... eski sevgiliniz aramasaydı, bu kişiyle devam ediyor olacaktınız mutlu mesut bence...
evet onunla devam edicektim çünkü bi sorunum yoktu eski sevgilimle daha önce defalarca ayrılıp barıştık amailk defa araya birisi girdi
yaşınız kaç, biraz küçük sanki... eski sevgilinize dönerseniz onun sizi tekrar yarı yolda bırakmayacağından, onunla mutlu olacağınızdan emin misiniz peki... biraz sert konuşacağım ama dediğinize göre sizi sevmemiş zaten, o sürede görüşmeyince sizi uzaktan mı sevmeye başlamış yani, bence şu an boşlukta, ilgiye sevgiye muhtaç kaldı, onu da ona hak etmediği şekilde siz verdiğiniz için sizde tekrar şansını denemek istemiş... size sırtını dönüp giden adam şans hak etmiyor bence. ayrıldıktan sonra araya uzun zaman giren, o sürede görüşmeyip sonra o kişiye geri dönenlerden mutlu olana ben rastlamadım çevremde, sonu yine ayrılıkla bitti yani...
eski sevgiliniz aramasaydı, bu kişiyle devam ediyor olacaktınız mutlu mesut bence...
20 yaşındayım ama pek olgunlaştığım söylenemezbencede bi şansı haketmiyo ama seviyorum ve kendime engel olamıyorum
bence dönerseniz, hem şu anki kişiye haksızlık edip onu kaybedersiniz, hem de o eskisiyle sürdüremeyip ayrılırsınız... yaşınız gençmiş, daha önünüze niceleri çıkar. ama dediğim gibi eskisinden bir iş çıkacağını hiç sanmıyorum... defalarca denemişsiniz olmamış, şimdi olması için bir sebep var mı, ne değişti ki...
Bir dahaki terkedilişinizde yeni bir beyaz atlı prens bulamayabilirsiniz...
tek düşündüğüm şey segilimi üzmemek o hiç haketmiyo o sadece mutlu olmayı hakediyo en iyisi onu sevmeye çalışmak
sevmeye çalışmaktan bahsetmişsiniz,şu anki kişiyi hiç sevmiyorsanız,sırf ona ayıp olmasın diye devam etmek de olmaz,sevmeden bu işler olmaz.her şey sevilmek değil,sevilirken sevmek de lazım. ikincisinde sevilirken sevmiyorsunuz,ilkinde de severken sevilmiyorsunuz,ikisi de doğru değil bence...
ikisiylede olmakla hata yaptım
ikisiyle olmakla hata yapmadın
aslında sen şimdi cok seviyorum dediğin eski sevgilini
unutup unutmadığını bilmeden
başka birine ümit verdin
suanki sevgilin nolucakk hiç düşünmedin
bu ikilemi sonuna kadar yaşamayı hak ettin
kusura bakma hata yaptın ve sen eski sevgiline döneceksin sanıyorum
olan şimdiki zavallı seven adama olacak yazık
kendimi çok kötü hissediyorum ama ben böyle olsun istemedim ben kimseyi üzmek istemedim sadece mutlu olmak istedim onuda beceremedim
Senin veya sevgilinin mutluluğu diyemiycem.
Çünkü sen şimdikini sevmiyorsun, hala aklın eskisinde.
Ve şimdikine haksızlık ediyorsun.
Düşünsene sen sevgilini çok seviyorsun ama onun aklı eski sevgilisinde ama sen üzülme diye seninle birlikte.
Ne kadar kötü bir durum.
Lütfen tam anlamıyla sevmediğin biriyle devam etme.
Eski sevgiline dönersin dönmezsin o senin kararın.
Ama şimdikine bu haksızlığı yapma.
Sorduğun şey bu değildi ama yazmadan edemedim. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?