kendi mutluluğummu sevgilimin mutluluğumu ?

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
Öncelikle bu hesabı 2 kişi kullanıyoruz hani önceki yazıları okuyanlar hani senin sevgilin şöyleydi böyleydi demesin diye dedim :)
Kızlar benim 1 yıllık bi ilişkim oldu onu gerçekten çok sevdim herşeyden çok sevdim ama o beni hiç sevmedi beni umursamadı konuşmak bile istemedi ve ayrıldık ayrıldıktan uzun bi süre sonra kendimi toparlamaya başladım ve karşıma birisi çıktı bu kişi hani kızların beklediği beyaz atlı prens vardır ya öyle bişey mükemmel bi erkek benimle aşırı ilgilendi sürekli aradı sordu günde en az 50 defa seni seviyorum der benden haber almadan 10 dakika bile duramaz sürekli benimle hayaller kurar yani işte her kızın istiyceği şeyler benimde hoşuma gidiyo tabi şimdi onunla bi haftalık bi ilşkimiz var tabi aylardır konuşuyoruz görüşüyoruz ama ilişkimiz yeni ama dün eski sevgilim beni aradı ve özlediğini söyledi herşey altüst oldu ne yapıcağımı şaşırdım ben anladımki eski sevgilimi hala çok seviyorum unutamamışım diğerini sevmemişim sadece kendimi kandırmışım eski sevgilim ona geri dönmemi istiyo ama dedim ya benim bi ilişkim var o nolucak onu üzmek istemiyorum çünkü o hiç haketmiyo o sadece masumca beni seviyo nasıl bitirebilirim herşeyi ayrıca eski sevgilimede güvenemiyorum ama tek bildiğim onu çok ama çok seviyorum başkasıyla olmakla hata yaptım çok büyük bi hata bana yardım edin şimdi ben napıyım bu hatayı nasıl düzeltiyim kendi mutluluğummu sevgilimin mutluluğumu ?

yaşınız kaç, biraz küçük sanki... eski sevgilinize dönerseniz onun sizi tekrar yarı yolda bırakmayacağından, onunla mutlu olacağınızdan emin misiniz peki... biraz sert konuşacağım ama dediğinize göre sizi sevmemiş zaten, o sürede görüşmeyince sizi uzaktan mı sevmeye başlamış yani, bence şu an boşlukta, ilgiye sevgiye muhtaç kaldı, onu da ona hak etmediği şekilde siz verdiğiniz için sizde tekrar şansını denemek istemiş... size sırtını dönüp giden adam şans hak etmiyor bence. ayrıldıktan sonra araya uzun zaman giren, o sürede görüşmeyip sonra o kişiye geri dönenlerden mutlu olana ben rastlamadım çevremde, sonu yine ayrılıkla bitti yani...
eski sevgiliniz aramasaydı, bu kişiyle devam ediyor olacaktınız mutlu mesut bence...

Son düzenleme:

evet onunla devam edicektim çünkü bi sorunum yoktu eski sevgilimle daha önce defalarca ayrılıp barıştık amailk defa araya birisi girdi

20 yaşındayım ama pek olgunlaştığım söylenemez bencede bi şansı haketmiyo ama seviyorum ve kendime engel olamıyorum

20 yaşındayım ama pek olgunlaştığım söylenemez bencede bi şansı haketmiyo ama seviyorum ve kendime engel olamıyorum

bence dönerseniz, hem şu anki kişiye haksızlık edip onu kaybedersiniz, hem de o eskisiyle sürdüremeyip ayrılırsınız... yaşınız gençmiş, daha önünüze niceleri çıkar. ama dediğim gibi eskisinden bir iş çıkacağını hiç sanmıyorum... defalarca denemişsiniz olmamış, şimdi olması için bir sebep var mı, ne değişti ki...

Bir dahaki terkedilişinizde yeni bir beyaz atlı prens bulamayabilirsiniz...

tek düşündüğüm şey segilimi üzmemek o hiç haketmiyo o sadece mutlu olmayı hakediyo en iyisi onu sevmeye çalışmak

tek düşündüğüm şey segilimi üzmemek o hiç haketmiyo o sadece mutlu olmayı hakediyo en iyisi onu sevmeye çalışmak

sevmeye çalışmaktan bahsetmişsiniz,şu anki kişiyi hiç sevmiyorsanız,sırf ona ayıp olmasın diye devam etmek de olmaz,sevmeden bu işler olmaz.her şey sevilmek değil,sevilirken sevmek de lazım. ikincisinde sevilirken sevmiyorsunuz,ilkinde de severken sevilmiyorsunuz,ikisi de doğru değil bence...

Son düzenleme:
Sakın eski sevgiline dönmek gibi bir hata yapma !!!
Tekrar bırakır senii .. Şuanda hayatında kimse olmadığı için sana geldi boşluktan yani seni sevdiği için değil .. Sevseydi zaten gitmizdii..
Sen bu sevgilinle mutlu olmaya bakk .. Unut onuu.

Senin veya sevgilinin mutluluğu diyemiycem.
Çünkü sen şimdikini sevmiyorsun, hala aklın eskisinde.
Ve şimdikine haksızlık ediyorsun.
Düşünsene sen sevgilini çok seviyorsun ama onun aklı eski sevgilisinde ama sen üzülme diye seninle birlikte.
Ne kadar kötü bir durum.
Lütfen tam anlamıyla sevmediğin biriyle devam etme.
Eski sevgiline dönersin dönmezsin o senin kararın.
Ama şimdikine bu haksızlığı yapma.
Sorduğun şey bu değildi ama yazmadan edemedim. :44:

ikisiylede olmakla hata yaptım

ikisiylede olmakla hata yaptım

ikisiyle olmakla hata yapmadın
aslında sen şimdi cok seviyorum dediğin eski sevgilini
unutup unutmadığını bilmeden
başka birine ümit verdin
suanki sevgilin nolucakk hiç düşünmedin
bu ikilemi sonuna kadar yaşamayı hak ettin
kusura bakma hata yaptın ve sen eski sevgiline döneceksin sanıyorum
olan şimdiki zavallı seven adama olacak yazık

Son düzenleme:

kendimi çok kötü hissediyorum ama ben böyle olsun istemedim ben kimseyi üzmek istemedim sadece mutlu olmak istedim onuda beceremedim

kendimi çok kötü hissediyorum ama ben böyle olsun istemedim ben kimseyi üzmek istemedim sadece mutlu olmak istedim onuda beceremedim

en azından karşındakine dürüst ol ve ayrıl
sevmediğin biriylesin ve onu kandırıyosun
kendini onun yerine koy

ama ona seni değil aski sevgilimi seviyorum nasıl derim ben onu üzmek istemiyorum

gerçekten durumun çok zor ama insan kalbinin sesini dinlemek istiyo ve sonradan pişman olabiliyo. bence iyi düşün öyle karar ver. eski sevgiline dönsen bu çocuğa haksılk olur ama diğer türlü kendine engel olamayaıp sonradan pişmanda olabilirsin. ya mantığın ya kalbinn hangisi ağır basarsa ona göre hareket et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…