- Konu Sahibi cindrellla
Annemle sürekli kavga ederiz.Ben çok sakin,uysal değilim kabul ama doğduğumdan beri annemin benim için iyi birşeyler yaptığını görmedim.Sinirlenip beni kapının önüne attığı olmuştur bütün gece terasta soğukta uyuduğumuda hatırlıyorum.Sinirlenir gelir bana çatar.Hatta geçen gün odama geldi bütün dolabı yere indirdi ve sonra bağırdı çağırdı çık odamadan dedim çıkmadı babam geldi odayı gördü bana kızdı.Annem at bunu evden dedi ben babama sığınmaya çalışırken oda bana vurmaya başladı.Kendi evim bana cehennem gibi geliyor.Odamdan çıkmak istemiyorum bazen dolabımın içine girip ağlıyorum ve kendime zarar veriyorum işin en kötü tarafıda arkadaşlarımın,öğretmenlerimin,akrabalarımızın yanında iyi aile tablosu çizmesi.Yüzüne bir maske takıyor sanki ve herkesi bizim mutlu mesut bir aile olduğumuza benimde sorunlu bir çocuk olduğuma inandırıyor.Haketmediğim lafları işitiyorum dayanamıyorum aile denen şeyden soğudum,bu evde kalmak istemiyorum ama gidebileceğim bir yerde yok paylaşabileceğim arkadaşlarımda yok.