Kendi rahminizi elle test ederek hamileliği öğrenme

yani regli gectikten sonra elimize bisey degmezse hamilemiyiz. ben onu anlamak istiyorum. yani bosluk olmasi lazim regliden sonra???CADIARZU

Ah canım biz nekadar anlarız bilememki:teselli:
Ama anlattığı gibi burda yazdıkların gibi elin değmeyecekmiş boş ve yumuşak oluyormuş orasıa.s.

ya ben bidaha denemedim kizlar.bugun az bir sekilde lekelenme oldu.reglime 2 gun var
hassas testlerden yaptim negatif

artik bilmiyorum neyin nesi

ya ben bidaha denemedim kizlar.bugun az bir sekilde lekelenme oldu.reglime 2 gun var
hassas testlerden yaptim negatif

artik bilmiyorum neyin nesi

Siz denemeye devam ettiğiniz sürece o lekelenme devam ederkaydirigubbakcemile3devam edinngamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

walla cnm benim 12 gün geçti idrarda negatif çıktı kanda baktırmadım kasık ve bel ağrım var hastalanıcak gibiyim sanırım merakımdan bende yaptım walla ama anlamak çok zor parmağım bişeylere değdi ama doğru olabilir wallla sanırım rahim yatağıydı o şeyyy hamiş değilimmmmm

of kizlar bilemiyorum, yarin regli olmam gerekli bakalim.normalde adetten once karin agrim olurdu ama suanda yok.dun sadece hafif oldu ve yok.ama hamile oldugumu hic sanmiyorum.artik dengem bozuldu bu konulari dusune dusune. her yazilan soylenne bir umut oluyor iste.herkese bol bol sanslar diliyorum.umuyorum hersey gonlunuze gore olur

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Adetten önce dediğiniz gibi parmağıma bir şey değdi zaten 1 gün geckmeyle adet oldum ancak adetim ilk gün gece sökülürdü halen sökülmedi ve normalden daha az geliyor ve aşırı derecede belim ağrıyor bugün gene parmağımla kontrol ettim ancak hiçbirşeye değmiyor. Sizce bu normal mi yani çocuk yatağı adet olunca hemen yukarı mı çıkar yoksa adet bitene kadar aşağıda mı kalır? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.

reglim 2 gün gecikti. şimdi wc gidip denedim ama bişey anlamadım. çok tuhaf bi yer orası içim tuhaf oldu :mymeka: :jeyyar:

az önce tekrar denedim parmağıma bişeyler değdi bu sefer hissettim. bu demek oluyorki adet olucam.. sonucu yazarım..

az önce tekrar denedim parmağıma bişeyler değdi bu sefer hissettim. bu demek oluyorki adet olucam.. sonucu yazarım..

evet bende adet olmadım bir gün önce denedim gelmişti. Ancak şimdi gelmiyor. anlamadım ben bu işi :çok üzgünüm:

Ay ben korkarım yapamam ama bunun yapmanın daha kolay ve güsel yöntemi yok değil ya adetime yaklaşınca dikkat ederim takılan bişey var mı diye.

Yaptım elim bişeylere değdi adetim geçti ama ben zaten geç adet oluyorum demekki ben hamiş değilimmafoldumbenmafoldumben

inş hamilesindir canım

benim halen gelmedi regl.. umut ediyorum hayırlısı bakalım :dance:

Amin Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin iki aydır korunmuyoruz bu ikinci ayım ...Beklemek zormuş allah herkese sabır versin:Saruboceq:

Amin Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin iki aydır korunmuyoruz bu ikinci ayım ...Beklemek zormuş allah herkese sabır versin:Saruboceq:

rabbim istediğiniz zaman versin ama daha 2 ay olmuş anca yani bence çokta takma bunu.

ben 5 senedir bekliyorum. 1 kere düşüğüm oldu çok zor hamile kalıyorum. hiç bir problemimizde yok şükür..

hayırlısı

ben regl olmadım daha..

Benimde ilk ayım korunmasız bende bugün test aldım dayanamadım adetim gecikmişti ki benim sürekli gcikir zaten ve tek çizgi çıktı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…