kendi sırlarımızla ilgili oşboğazlık

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
şimdi ben aslında çok iyi sır saklarım başkasının bana anlattığı bişeyi öldür allah anlatmam sağa sola. ama kendimle ilgili bişey olunca dayanamıyıp patır patır dökülüyorum
-biliyo musun şöylle şöyle oldu
-biliyomusun ben geçen gün naptım
- sana bişey analatcam ben var ya bi bok yedim
vs vs
neyse efenim dün bi olay yaşadım ve çenemi tutup en az bi ay kimseye anlatmamam lazım da nasıl yapıcam ben bu işi anlatmazsam ucunda iyi bi ödül var (belki inş. kesin değil)

konuyla ilgili makale yazı yada söyleyecek bişeyleri olanı bekliyorum

git oyuncak ayına anlat, hem rahatlarsın hem de ayın kimseye söylemez

o değil de kendi sırrını sakladığın için kim sana neden ödül versin ki? durumun bu derece vahim mi yani?

Heh aynı ben
Güvenip anlattığın insanlarla aran bozulduğunda sağda solda dolaşsın sırların da gör gününü

Offff bende öyleyim ya.. Karşındakini kendim gibi sanıyorum özeldi, anlatmamam gerekti , yada bu konudan ona ne hiç durmuyorum anlatıyorum. İçim dışım bir benim ondan sanırım laf içimde kalmıyor.başkası hakkında değil ama hep kendimden anlatıyorum,sonra pişman oluyorum .. Sanırım konuşacak kimsem olmadığı için..

Bende üniversite öğrencisiyken ağzımda bakla ıslanmazdı. 10 dakikada kimle konuşuyorsam ona hayat hikayemi anlatırdım. Ne varsa anlatırdım. Her şeyimi herkesle paylaşırdım. Çok gevezeydim.

Sonra tabi bunların çok zararını gördüm. Anlattığım şeylerin nasıl çarpılatılarak başkalarına söylendiğini duydum. Gerçekten bu huyum yüzünden zor zamanlar geçirdiğim oldu. Ondan sonra akıllandım tabi. Artık az konuşuyorum. Kimseye özelimi açmıyorum kolay kolay. Ve kesinliklede beni ilgilendirmeyen konularda başkalarının hakkında da konuşmuyorum. Gerçekten insan bir süre sonra çok zararını görüyor. Bence kendini frenle. Sonra başına iş açarsın.

Biri beni mi anlatti??Bende de var bu huy..kurtulamiyorum..sanki herkes benim hayatimi merak ediyomus gibi gordugume dokuluyorum..baskasininkini devlet sirri gibi acmam hicbiyerde is kendime gelince yeni tanistigim insanla bile icimi dokebiliyorum..nasi tutcam bu cene mi??onemli olan kendi icimde yasamam ama yok sanki anlatinca rahatliycakmisim gibi daha cok pisman oluyorum...

Ben de aynıyım. Hep kızıyorum kendime dönüp kullanıyor fırsatçı insanlar, halbuki sende ne sırlar saklıdır ama bilinir kimseye anlatmayacağın, kendi sırlarını görmezler seninkiler dökülür ortaya! Bir formül bulduysan benimle de paylaş. Yine başıma iş açmam yakın gibi hissediyorum

hihi evet ciddi sıkıntı

uff bayağı savaş veriyorum bu konuda

Ben de aynıyım
Bazen annem bile ona anlattığım şeyleri bana karşı kullanır. Hep derim bu sefer anlatmıcam ama giderim gene anlatırım salak gibi
Çözümü varsa ben de faydalanayım.

Ben de aynıyım
Bazen annem bile ona anlattığım şeyleri bana karşı kullanır. Hep derim bu sefer anlatmıcam ama giderim gene anlatırım salak gibi
Çözümü varsa ben de faydalanayım.

Hadi yav, ben de anormal derecede ketumum öyle böyle değil, bazı yaptıklarımı anlatsam şoka girersiniz. Küçüklüğümden beri her şeyi saklama huyum var, yalnızca kendimle ilgili şeyleri de değil başkalarınınkini de ve hatta tanımadığım insanların başına gelenleri bile. Mübarek CIA ajanı dersiniz. Yakın çevrem çok şikayetçi, zamanla biraz aştım bu sorunu çünkü bazen iletişim problemlerine yol açabiliyordu.

Herkes kendinde olmayanı arıyor sanırım.

Son düzenleme:

Ama bence saklamak en güzeli.
Kendinle ilgili sırları ortalığa ne kadar dökersen gizemin kalmaz, kimse seni merak etmez. Merak edilcek bişeyin kalmamıştır ki
Kızkardeşimin ağzından cımbızla alırsın lafı, ama ben öyle değilim. Herkes de kızkardeşimin peşinde koşar
Bence ketumluk güzel bişey, keşke azıcık olabilsem.

Siz aynı ablamla ben gibisiniz yalnız roller farklı ablamın ağzı çok gevşektir, konuşmayı çok sever.Bir olay mı oldu o akşam 10 kişiyi arayıp söyler teker teker saatlerce ben hayret ederim sıkılmıyor mu bu kadar konuşmaktan diye.O da bana hayret eder. Ama inan ketum olmak da hiç iyi değil. Her şeyi içine atıyorsun, insanlara bir şeyini anlatmadığın içini seni anlamaları zorlaşıyor- gerçi ben arkadaşlarıma anlatırım birçok duygumu düşüncemi ama aşk meşk mevzularında ağzım çok sıkıdır-, iletişim problemleri baş gösteriyor. Benim size tavsiyem kendi kendinize konuşun bol bol, yani sesli olmak zorunda değil. Bir olay olduğunda oturun onu düşünün, kafanızın içinde kendi kendinize anlatın olayı, hatta tartışın, sonra bir kağıda dökün, blog da tutabilirsiniz,mektup yazabilirsiniz. O zaman zaten olayı anlatma arzunuza ulaşıp tatmin oluyorsunuz ve tekrar anlatmaya dahi üşeniyor insan bir olayı yeni baştan, sıkıcı geliyor.
Ya da mesela sizi gerçekten üzen bir olay olduğunda olayları tüm çıplaklığıyla, gerekirse küfürle yazıyorsunuz bir kağıda isimleri kodlayarak sonra yürüyüşe çıkıp onu tanımadığınız birinin kapısı altına bırakıyorsunuz. Birinin bunları görüp, size hak vermesi, sizi anlaması fikri sizi inanılmaz rahatlatıyor.Deneyin derim.

Aynen, şu lafın çok doğru
Dediklerini denicem valla, teşekkür ederim En azından kağıda dökmek, kendi kendine konuşmak falan yapabileceğim şeyler

Benim gibi biri daha varmış. Ben de insanlarla bundan dolayı iletişim problemi yaşıyorum zaman zaman
Ne kendi sırrımı ne de başkalarının sırrını kimseye söylemem. Sır olmasa bile biriyle konuştuğumu biriyle ilgili gördüğüm bişeyleri falan asla söylemem başkasına. Sırlar dünyası gibiyim Çoğu benle mezara gidecek
Bir de ne hikmetse başkasının görse duysa kötü şeyler olacağı olaylar insanların özeli olan şeyler hep bana denk geliyor.
Tesadüfen ya görüyorum ya rastlıyorum. Neyse ki bana denk geliyor nasılsa kendilerine bile senle ilgili böyle bişey biliyorum demiyorum

Biri beni mi anlatti ne :111:

Bende öyleyim. Bu sefer kimseye bisey anlatmicam diyorum, bi bakmisim coktan dökülmüsüm.Sonra keske anlatmasaydim diye pisman ol dur. Ne olcak bizim bu halimiz

Ayy çok güldüm yaa😄 mesela neyi saklıyosun canım küçüklüğünden beri valla merak ettim😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…