kendi sırlarımızla ilgili oşboğazlık

İyiymiş yalnız değilim demek Ben bir de birinin başına gelen utanç verici olayı anlatamam, anlatsam da benim de yüzüm kızarır sebepsiz yere. Başkaları adına utanma duygusu çok gelişmiş bende. Mesela başkasının yanında ağlamaya da çok utanırım annemin yanında bile ağlayamam. Ve işin komik yanı çocukken bile başkalarının yanında ağlamaya utanırdım. Ağlayacağım zaman kendimi odama kilitler kimse görmeden ağladıktan sonra yüzümü yıkar, öyle annemlerin yanına giderdim. Neyse zamanla aştım biraz, şimdi daha iyiyim.

Ergenken günlük tutuyordum ama yorum almak istiyo insan ister istemez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ayy çok güldüm yaa�� mesela neyi saklıyosun canım küçüklüğünden beri valla merak ettim��

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunları anlatmam ketumluğuma ters düşecek ama anlatayım yine de
Mesela annemlere ve birçok tanıdığıma üniversite sınavına hazırlanırken hangi bölümü istediğimi katiyen söylemedim lise hayatım boyunca. Sonra ortaokulda lisede hoşlandığım çocuklardan en yakın arkadaşlarıma dahi bir kez bile bahsetmedim. Küçüklüğümden itibaren başkalarının yanında ağlamaktan hazzetmem,ya da üzüldüğümü belli etmekten. 10, 11 yaşındayken bile bir olaya üzüldüğüm zaman annemin yanında ağlamamak için bir bahaneyle lavaboya giderdim orada ağlardım adım ailede soğuk nevaleye çıktı sonra Erkek arkadaşımla senelerce flört ettim ablama ısrarla anlatmadım- ki kendisi çok anlayışlı ve moderndir, yani kızma kısıtlama gibi bir olayı da asla yok, aksine hep sorardı 'ee biri yok mu hayatında, bulsana birini' diye,en son evleneceğim zaman mecburen söyledim. Yani ablamın haberi vardı eşimden ama var gücümle saklamaya çalıştım her şeyi son ana kadar, ısrarla görüştürmedim falan. Bir de arkadaşlarımın seneler önce söyledikleri sırlar bile bendedir. Onlar unuturlar ben unutmam, benim hatırlamama şaşarlar. Bu vakte sen hala o bilgileri saklıyon mu diye?

Son düzenleme:

Ay çok tatlısın ya gece gece güldürdün😄😄 sen hala o bilgileri saklıyon mu dediler😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

son dediğini yaptın mı gerçekten =)

Ben ağlamamı asla saklayamam zaten hemen yaşlar süzülür gözlerimden
Hatta bazı filmlerin bazı sahnelerini izler izler ağlarım. Bi daha izler bi daha ağlarım böyle de salakça bi huyum var
Ben de sanırım görüştüğüm kişiyi evlenme arefesinde söyleyeceğim :)
Görüştüğüm kişi benim bulunduğum şehre farabi ile geldi. Onu bile sadece bir arkadaşıma 2. dönem söyledim.
Sadece bir kez resmini gösterdim o da çok merak ettikleri için.

Ben bu konu üzerinde düşünmüştüm neden söylemiyorum paylaşmıyorum falan diye.
Hani normal olan şeyleri bile paylaşmak istemiyorum özel olan şeyleri geçtim.Sonra şu kanıya vardım.
Ben paylaştığım zaman bi durumu insanlar onun üzerinde yorum yapacaklar olumlu veya olumsuz.
Belki de kimsenin yorumunu düşüncesini duymamak için bunu yapıyorum.
Çünkü ben çok ayrıntı düşünen bir insanım.Ufak bir olay hakkında bile olabilecek tüm olasılıkları hesaplarım.
İnsanların bu kadar ayrıntı düşünmeden ya da benim açımdan bakamayacaklarını düşündüğüm için paylaşmak istemiyorum sanırım.

İnsanlar bana bişey söylediklerinde de bana bu konuda ne düşünüyosun diye sormadan ben asla fikir belirtmem.Sadece dinlerim.
Çünkü çoğu zaman insanlar akıl almak için anlatmıyo rahatlamak için anlatıyor. Forumda bile "ohh be yazdım rahatladım" cümlesiyle biten biçok konu açılıyor.
Bir şarkı sözü vardı ya "Verme verme akıl verme vereceksen huzur ver" diye. Bu hesap insanlar da rahatlamak için anlatıyo çoğu zaman.

Evet doğru söylüyorsun, yalnız o sevgili olayında farklıyız ben ilişki başladıktan sonra arkadaşlarıma muhakkak söylerim, ilk hoşlandığım zaman söylemem. Sen benden betermişsin. Bi ablama böyle anlatmıyorum hemen.

Sırrını anlataağın bir arkadaş olmalı bence .Ama mesela diyorsun ki cok gizli ve hatta utanılcak ayıplanacak birşeyse ozaman en yakınına bile söylememen lazım. Boşvereceksin anlattıkça günahın yada ayıbın coğalır derler. Unut gitsin.

Sırrını verme dostuna ,dostunda verir dostuna demişler. O yuzden bu kaideyihep aklında tut.

Son düzenleme:

Çok güzel diyosunda çenemi tutabilmek çok önemli

Çok güzel diyosunda çenemi tutabilmek çok önemli

Düşünki arkadaşın birine anlatmış, o sırada başka biri de kulak misafiri oluyor. Sonra o duyanlar da gidip birilerine anlatıyor, işyerinde yayılıyor yada okulda, hatta bu tür şeyler yayıldıkca değişiyor.. Sonra ailenden birinin kulağına kadar geliyor. Arkadasınla aran bozuluyor nasıl söylersin diye. Onla kavga ediyorsun. Ailen ve arkadaslarından uzaklaşıyorsun. İş yerindeki ortamda durmak bile istemiyorsun. ve daha neler oluyor neler... Bunları düşününce insan hemen vageciyor. Şahsen ben hemen aman tövbe diyip söylemiyorum.
Ve inan şu söylediklerim hemen hemen herkesin başına gelmiştir de akıllanmıştır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…