kuzu varya ben bu yaz bikaç defa gittim o sıhhiyedeki pazara.Ulan şu sosyete pazarını niye hafta sonuna almazlar bilmem. Ankarada bildiğim kadarıyla bir Sıhhıye'de var o da perşembe günleri. Yazın bazen takılırım akşam 7 den sonra yeminle iğne atsanız yere düşmez. Sıkar beni öyle kalabalık yerler. Ne aldığını biliyorsun ne de baktığını. Mübarek sanki bedava veriyorlar, kadınlar nasıl hücum ediyor yavbenneyaptımki Kundaktaki bebesini alıp gelen gördüm yeminle, hemde o mahşer gibi kalabalığın içinde:1shok:., Pazar iyi güzel hoş da şöyle sakin sakin bakabilsek güzel olurdu bea
Ulan şu sosyete pazarını niye hafta sonuna almazlar bilmem. Ankarada bildiğim kadarıyla bir Sıhhıye'de var o da perşembe günleri. Yazın bazen takılırım akşam 7 den sonra yeminle iğne atsanız yere düşmez. Sıkar beni öyle kalabalık yerler. Ne aldığını biliyorsun ne de baktığını. Mübarek sanki bedava veriyorlar, kadınlar nasıl hücum ediyor yavbenneyaptımki Kundaktaki bebesini alıp gelen gördüm yeminle, hemde o mahşer gibi kalabalığın içinde:1shok:., Pazar iyi güzel hoş da şöyle sakin sakin bakabilsek güzel olurdu bea
Bayılırım pazardan birşeyler almaya bugün pazarımız vardı ben de aldım birşeyler ekliyorum hepsi pazardan hanıııım kaydirigubbakcemile2
tunik 2,5tl
tayt 2,5 tl
etek 5 tl
bluz 5 tl
elbise 5 tl
elbise 10 tl
etek 5 tl
takılar 2,5 tl
cücük anacım çıkmamış taytın tunigin etegin :mymeka:
bi daha ekle bibişim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?