Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı

wcmel hangi günler kuruluyo bu pazar acaba söylermisin güzel işe yarar şeler varmıı??CADIARZU

Cumartesi günleri meltemcim.
Olmazmı canım seç beğen all.

Bende bekarken çok giderdim.
Siyah poşet taşımayım diye elimde çantama mağaza poşetleri koyardım aldıklarımı tıkardım içine :roflol:

evet ama hepimiz rast gelmiyoruz buna ya bazen basit bişey bile insanı değiştiriyo önemli olan yakışması bence

teşekkür ederim ecmel cumartesi pazar günleri müsait oluyoruz zaten iyi oldu hafta sonu sırf tekirdağdan oraya gelicem

ecmel beşiktaş pazarında bi çorapçı vardı hatırlarmısın tezgahın üzerine cıkıp 'gel gel shakırada burdan giyınıyo' diye yırtardı kendini...

Evimizin dibindeki,gitmekten tek keyif aldığım pazar Bospa.:lepi:
Çantalar,gecelikler,takılar...Kapanın elinde kalan ciciler.:dilcikar:

Konuyu görünce uzun zamandır Sıhhıyedeki sosyete pazarına gitmediğimi hatırladım:bbo:
En son 2008 bayramda gitmiştik
Kızın birini dövmemle sonlanacaktı az kaldı Pazardan çıkışım:dilcikar:
Arada uğramak lazım güzel şeyler oluyorkaydirigubbakcemile2
Kıyafet değilde ev malzemeleri iyi oluyor-tatlicadiarzu-
Birde Bu Çankayada Belediyesinin Dikmen caddesindekinde güzel kıyafetler oluyordu
kaldırılmış ama orası bak aklıma geldi..:çok üzgünüm:

offfffff sosyete pazarını bilmemmiiiii
müdavimi olmuştum bi ara bağımlılık yapıyo bünyemde, şimdilerde pek gidemiyorum,
bu durumdan annemde erkek arkadaşımda gayet memnun.. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hangi pazarlardan buluyosunuz bunları yaa ucuz ucuz. pazara bayılırım, süper şeyler alırdım eskiden ama istanbulda bulamıyorum hiçbişey. kadıköy pazarında herşey 20 milyondan falan başlıyo ki ben mağazalarda da o fiyatlardan alıyorum zaten hep indirimden :1no2:

Nasıl buluyorsunuz bunları helal vallahi..Güle güle kullanın,üstünüzde paralansın
Hep içimde ukdedir pazar alışverişleri...Gitmedim gidemedim,sebze meyve kısmına allerjimden dolayı giremiyorum konfeksiyon bölümü de nasip olmadı..Sadece çarşambaları oluyordu Gölcükte..-kocaelide-
Okul olduğundan denk gelmiyordu..Ankarada okuduğum bir sene,kuzenim götürmüştü süperdi hiç unut muyorum dalmıştım hepsine
ömrüm kazık yemekle geçiyor..
Hııı en Son tatile geldiğimizde İSTANBULDA bir pazar götürmüştü yengemler bizi,sosyete pazarı...iğne atsan yere düşmez..
Onda da cüzdanımı ve telefonumu çaldırdım ,pazarın acemisi ve talihli lisi olarak:)

kızlar izmirde bn bi tek özkanlar pazarını biliorum onun dışında bildiiniz ucuzluk yerleri war mı

hep gıttıgımız pazarı kaldırmıslar gecen sene:dilcikar:
agız tadıyla bı pazar gezemedımmirmirmirmir
ınsallah busene acılır.

sende dua etde kk da kurumasın benım yüzümdennaniknanik
dualarım bu yönde zati:lepi:
ya bu arada izmirli arkadaşlar perşembe günü hatay pazarı kuruluodu.metro çalışmalarından dolayı günü değişmiş.
hangi gün kurulduğunu bilen var mıkaydirigubbakcemile2

bursalı arkadaşım bursadaki pazar ataevlerde özhanın arkası

1.5 sene önce kadıköyde salı pazarının içindeydi öğrenci evim camdan bile alışveriş yapardık
basit şeyler yok değil ama ince eler sık dokursan çok hoş şeylerde çıkabiliyor ,ne yazık ki taşındı yeni salı pazarını henüz görmedim

İstanbul Bakırköy' de Cumartesi pazarı var :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar a.s. summerarabian canım özhanın arkasında olan pazar çarşamba günleri kuruluo ama bi de ihsaniyede pazar oluo cumartesi günleri meyve sebze pazarıyla birleşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…