Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı

ya buraya bende resim eklemek istiyoma ama foto makinemi abim çaldı ya... senağlama
oysa size kadıköy pazarından aldıklarımı göstermeyi ne kadarda hayal etmiştim....

Son düzenleme:
anacım bayılıyorum böyle topiklere bende eklerim en kısa zamanda pazardan aldıklarımı cuma günü var pazar buradada.................kaydirigubbakcemile2

bende şu sıhhıye pazarını çok merak ediyorum yaa..
en yakın zamanda gideceğim...cüvcüv elbiseler çok güzel.nerenin pazarı orası yutdışımı nee

ben antalyadayım pazarda hiç de ezilmedim bebekle çıktım hemde sabahtan çıkınca pazar boş oluyor sakin sakin gezdim geldim.

çıkıyo gurbik sen çık gir bi daha bakim
bayıldım bunlara senağlama
uzun zaman oluyo gidip de agiz tadiyla pazardan alışveriş yapmayalı
malum buranın pazarı perşembe ve çalişiorum :mymeka:

bugun gidim de çöp topiyim bari akşamüstü kaydirigubbakcemile3

aynen benımde yıllar olmustur adam akıllı pazara gıdıp doya doya gezemedığım özledim çok yaz gelınce en azında pazar erken dağılmıyo bırazda olsa bakabılıyoruz........kaydirigubbakcemile2

aynen benımde yıllar olmustur adam akıllı pazara gıdıp doya doya gezemedığım özledim çok yaz gelınce en azında pazar erken dağılmıyo bırazda olsa bakabılıyoruz........kaydirigubbakcemile2
canım yaa...
yıllar değil ama aylar oldu
kışın neredeyse hiç gidemedim
yazın erken çıktığımdan iş çıkışı ugruyorduk
ama hakkaten o kalabalığı o hengameyi itiş kakışı hatunlarla kavga etmeyi bile özledim :roflol:

Ben de (kadıköy) salı pazarı hastasıyım yıllık izine çıktığımın ilk salısı giderim mutlakamirmirmirmir çok güzel şeyler alırım gamyoncuiremsuözellikle kapanan mağazaların mallarını satan tezgahlarda güzel şeyler oluyor kaydirigubbakcemile5kabin bile var bazı tezgahlarda dene-al kaydirigubbakcemile3ay yaz gelse de gitsem:icecream:

Bende gecen yaz TR de almistim bunlari sosyete pazarindan...kaydirigubbakcemile3

T-Shirt 4 TL
Yelek 7 TL
Saat 5 TL

Gözlük 6 TL
Küpe 1 TL

valla evet ya sorma benım olmustur en az 2 yıl cunku calısıyorum gec cıkıyoruz senağlama

çıkıyo gurbik sen çık gir bi daha bakim

Cüvcüv allahın cezası başkalarınada bişeyler bıraksaydın, toplayıp gelmişsin lan pazarı, her hafta bu kadar şey aldığını düşünsene, herifin topa tutar seni yeminlensırnaşık şey, buarada elbiseler hakkaten güzelmiş. Ya bildiğimiz semt pazarlarındanmı alıyorsunuz bunları. Ben bakıyorumda öyle işe yarar bişe yoook:sm_confused:

birisi pazar mı dedi?

ya bu aralar alışeriş yapamasamda pazartesi maltepe,salı cevizliya da kadıköy,carşamba bostancı,persembe kucukyalı ,cumakartal ve cumartesi pendık pazarını yakından takıp ederım hava guzelse.. kuru kuru gezmesi bıle benı acayıp mutlu edıyor..

pazarcılar artık benı tanıdı sanırım..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ayy bende beşiktaş pazarını çok severim.
Kalkmıştı bi ara şimdi yine kuruluyomuş havalar eccik ısınsın da gideceğim.
Dolduracağım siyah poşetleri delikafadulden

beşiktaş pazarına amma giderdik lisedeyken okul harçlıklarımızı harcamaz biriktirirdik c.tesi beşiktaşa hoooppp bisürü şey alırdık...kurulsun tekrar çok güzel şeyler oluyo...

Ayy bende beşiktaş pazarını çok severim.
Kalkmıştı bi ara şimdi yine kuruluyomuş havalar eccik ısınsın da gideceğim.
Dolduracağım siyah poşetleri delikafadulden

wcmel hangi günler kuruluyo bu pazar acaba söylermisin güzel işe yarar şeler varmıı??CADIARZU

Terbiyeni takın tamam mı :mymeka:
orası sıradan bir pazar değil SOSYETE pazarı :roflol: :roflol: :roflol:

sen sus pazarcı belma kılıklı mirmirmirmir

ne alakası var canımmm ucuza almak varken neden mağazalarda kazıklanalım ki mağazadan alıcakların ayrı pazardan alıcakların ayrıdır şekerim:teytey:

mağazalar bazen beni çıldırtıyor...
sezonunda 70-80 verip bi elbise alıyosun
amanın sezon sonu bakıyosun 15-20
gel de delirme :mymeka:
ama pazarda bu yok en azından kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…