- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
eş adayınızı alın annenız tanıyor sanırım babanızla tanıstırın, kendısını tanıtsın ve konuya gırsın ben kızınızı sevıyorum ıznınız olursa kendısıyle evlenmek ıstıyorum desın bu kadar sonra gerısı gelır..Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Tecrübelerinizi bekliyorum.
ben şöyle yaptım.
'Baba biliyorsun bir sevgilim vardı ve evlenebileceğim bir insan olduğunu düşünüyorum. Bana evlenme teklif etti. İsterseniz sizler de tanışın, ailesini soruşturun gözünüz arkada kalmasın.' dedim.
O da 'Emin misin kızım?' dedi.
'Eminim baba iyi bir insan olduğunu düşünüyorum sen de tanış' dedim veeee tanıştılar aile araştırıldı.
Babam 'Uygundur' dedi. Süreç başladıç
Ama babam 'Ailemiz birbirine uygun değil kızım.' deseydi asla ama asla evlenmezdim.
Yani annen de komik... böyle gelişmelerde anne aracı olur, ama ondan pek hayr yok ise, babana direk açıl. Sanırım yaşınız da çok küçük değil di mi? Kızacak, endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Teyzem aramıştı babamı. Enişte çok sevdiğim bir arkadaşım var. Çok iyi bir insandır. Eşimde bende kefiliz ve levissi ile tanıştırmak istiyoruz diye. Babamda tamam demişti.
Bence doğrusu babayı şoka uğratmamak.
Gizleyip gizleyip kız isteme zamanı haber vermek bana garip geliyor.
Bence şimdiden söyleyin, işte biri var, görüşüyorum, tanımaya çalışıyorum falan diye hafiften. Evlenme teklifini de daha sonra söyleyin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?