- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
eş adayınızı alın annenız tanıyor sanırım babanızla tanıstırın, kendısını tanıtsın ve konuya gırsın ben kızınızı sevıyorum ıznınız olursa kendısıyle evlenmek ıstıyorum desın bu kadar sonra gerısı gelır..
Barıştınız evleneceksiniz ne hos:)
Ben annemden önce babama söyledim. Yemek yiyorduk. O sıra nasıl cesaret geldiyse evleniyorum ben dedim. Adamcağızın heyecandan sanırım boğazında kalmıştı.Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Tecrübelerinizi bekliyorum.
Ben annemden önce babama söyledim. Yemek yiyorduk. O sıra nasıl cesaret geldiyse evleniyorum ben dedim. Adamcağızın heyecandan sanırım boğazında kalmıştı.Sonra ayrıntılı konuştuk evlenmeye kararlıysan tanışalım dedi. Tanıştılar aileler. İsteme, nişan bir yıl sonrada düğünüm oldu.
Masraflar için mi endişeleniyorsunuz? Çok kurup sıkmayın canınızı, herşey olacağına varıyor bi şekilde.Açılmaya çalışacağım biraz daha bekleyip. 25 yaşındayım. Gönül isterdi ki işten çıkarılmayayım o zaman karşılarında daha sağlam dururdum biraz kasılmam da bu yüzden.
Bu arada sen benim gibi yemek yerken söylemeŞimdi hayal ettim de ağız dolusu "evleniyorum ben." demeyi, kesin ağzımdan "ivliniyirim bin" şeklinde çıkar
Biraz daha zaman geçsin bana da gelir o cesaret bence.
Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Masraflar için mi endişeleniyorsunuz? Çok kurup sıkmayın canınızı, herşey olacağına varıyor bi şekilde.
İnşallah süreç pürüzsüz işler. Mutluluklar dilerim. :)
Ablamın erkek arkadası oldugunu annem zaten biliyordu, yüzügü takınca da "evlenmeyi düsünüyorum, babama söyle" dedi. Annem söylemisti yani. Anneniz söylemeye yanasmıyorsa siz "şu kadar zamandır tanıdıgım biri var ve evlenmek istiyor, ben de bunu istiyorum. Seninle de tanısmak istiyorlar, ne zaman gelsinler" diyebilirsiniz bence.Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Ah barıştınız mı brendacım çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsun
Erkek arkadaşım doğum günümde telefon almıştı bana, babam görünce telefonunu mu değiştirdin dedi, arkadaşımın hediyesi dedim. Biraz fazla pahalı bir hediye dedi, evet beni biraz fazla seven bir arkadaşım dedimKimmiş bu arkadaş vs derken girdim konuya sonra da tanıştırdım
Ben anneme anlatmistim. Annem de babama. Ama annem o kadar farkli anlatmis ki babam esim tanismaya geldiginde tek basina istemeye geldigini dusunup. Senin anan baban yok mu diye cıkışmıştı. Annenin anlatimi babanin tutumunu belirler.Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?