- 30 Ocak 2017
- 14.890
- 200.377
- 598
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Benim babam son son derece muhafazakardır tutucudur :) eşimle 2 sene görüştük.. Ama babama bunu bu şekilde anlatıp beni istemeye geleceğini söyleseydim beni yerdi galibaBir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Tecrübelerinizi bekliyorum.
Ben öyle dümdük söylemiştim :)Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
ayyyy ben babama bunu yapsam varya püfffffff ben daha adamı arastırmamısın belki vermicem gıcıklık yapcam der hem ilk söyleme hem damatla tanısma bence ayrı olmalııeş adayınızı alın annenız tanıyor sanırım babanızla tanıstırın, kendısını tanıtsın ve konuya gırsın ben kızınızı sevıyorum ıznınız olursa kendısıyle evlenmek ıstıyorum desın bu kadar sonra gerısı gelır..
Benim babam flört ederken biliyordu sık sık da bahsediyordum 6 sene sonra okul bitti isyerimi açtım açılıştan sonra biz artik evlensek mi dedim babam kararliysan olur dedi.ailesi geldi ayni gun tanisip soz kesildi.nisan olmadi 1 sene sonra düğün oldu.Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
Ben öyle dümdük söylemiştim :)
Teklifi aldıktan bir süre sonra babamın yanına gitmiştim(farklı şehirlerde olduğumuz için)
Hayatımda birisi var
Uzun zamandır görüşüyoruz biliyorsun zaten (sadece biriyle görüştüğümü biliyordu ama hakkında bilgisi sıfırdı)
Evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim ancak önce seninlede tanışması gerektiğini senin düşüncelerinin benim için önemli olduğunu söyledim
İzin verirsen yanına gelmek istiyor dedim
Ben sana kendi gözümden anlatmayayım sen kendin gör tanı dedim
Tamam dedi
İki kez eşim babamın olduğu şehre gitti
Sonra iki hafta annemle babam gelip benim yanımda kaldılar
Böyle 5-6 akşam kahve içmeye falan gittiler
Son görüşmeden geldiğinde babam haftaya istemeye gelecekler öyle karar verdik dedi
Benim babam son son derece muhafazakardır tutucudur :) eşimle 2 sene görüştük.. Ama babama bunu bu şekilde anlatıp beni istemeye geleceğini söyleseydim beni yerdi galibabu kibarcası tabi, sen anla bir hikaye uydurduk annemle görüp beğenmiş falan sonn derece masumum been yani babam sen istiyor musun bu işi dediğinde küçük emrak bakışlarımla başımı salladım siz bilirsiniz babaaa sonra ne oldu? Babam beni vermeyince o siz bilirsiniz babaa diyen kız yerine gözlerinden ateş çıkaran chocolita canavarına dönüştüm istiyorum seviyorumm birbirimize aşık oldukk ölsem daha iyiii ahahhahahahha
Babam diyor siz hiç görüşmemişsiniz ne ara aşık oldun
Baba 1 ay görüşmüş olabilirim ama lütfen affet
Ayyy işin espirisi tabi.. Ne çektik babam ikna olsun diye.. Yani demem o ki, annen konuyu açsın, babanın durumlara bakışına göre de sen ilişkinizi onayla :))
Normal de anne babaya müsait zamanda evimize hayırlı bir iş için gelmek isteyenler var der
Yüzüğü sakla baban görmesin diyorsa annen istemiyor demektir
Sen babana soyliceksin ozaman baba müsait zamanda hayırlı mesele için gelmek isteyen var diye
Sevgiliniz ailesiyle konuştu mu ailesi müsait zamanda gidelim demismi nisanliniza
Bir kere de sevincimi paylaşayım şurada :) Evlilik teklifi aldım. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum dert bunun neresinde derseniz babam.. Annemle paylaştım baban yüzüğü görmesin diyor diyorum ki e evlenmeyi kabul ettim gizli mi evleneceğim babamdan? Neyi saklıyorum? Etrafımda sorabileceğim kimse yok siz tekliften sonra nasıl aşamalardan geçtiniz, baba faktörünü nasıl aştınız benim babam kızının büyüdüğünü kabul edemeyen babalardan ve tek çocuğum. İçimi kemiriyor karşı taraf da acele etme dedi ama beklenti içindeler.
benim face.te felan fotolarım vardı eşimle. babam görmüş kendi sordu hayırdır diye. ben anlattım o da getir tanışayım dedi öyle oldu. beklediğimden çok kolay yani.
babalar kızları işlerini kendi ellerine aldıklarında ve kendi ayakları üzerinde durduklarından emin olduklarında büyüdüklerini kabul ediyorlar korkacak bir şey yok. sen evliliğe madden ve manen hazırsan baban da hazırdır.
Bende bunu soracaktım nasıl barıştınız en son aramıyordu. Çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olsun bundan sonraAnnemle araları çok iyiydi aslında sevgilimin. Geçenlerde şiddetli bir kavgamız hatta ayrılığımız olmuştu annem biraz soğudu gibi ama ilişkimizi onaylıyor aslında. Biraz daha zaman geçer ve kavgayı unutursa düzelir diye düşünüyorum.
Bende bunu soracaktım nasıl barıştınız en son aramıyordu. Çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olsun bundan sonra
Derdi neymiş ya şapşiğin :)Çok teşekkür ederim. Sonunda aradı birkaç gün sonra da yanıma geldi yüzükle birlikte gelmiş :)
Derdi neymiş ya şapşiğin :)
Gözün aydın , sevindim valla
O kişiden kişiye değişir canım. Benim için sorun olurdu, ama kuzenim farklı mezhepten biriyle evli, nasıl diyim yanlış anlaşılmasın gelenekleri çok uygulamadıkları için sorun yok aralarında.Arkadaşlar mezhep farkı çok sorun oluyor mu? Nasıl aşılır hiç tecrübe eden yok mu?
Dualarımdasın kuzum :)Konuyu açarken bile aklıma sen geldin :)
Yeni barıştık barışmamız bu şekilde oldu biraz daha güvenimi sağlasın hem o da bana güvenini tazelesin konuyu açacağım :) Bir de iş bulsam kendime güvenim çok daha fazla olur.
Seninkiler harika ya umarım benimki de benzer olur :)
O kişiden kişiye değişir canım. Benim için sorun olurdu, ama kuzenim farklı mezhepten biriyle evli, nasıl diyim yanlış anlaşılmasın gelenekleri çok uygulamadıkları için sorun yok aralarında.
Birde karşılıklı inançlara karşı saygı duyulunca sorun olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?