- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
Bana asildigini soylediginiz kisi beni taniyordu. Ben yolda durdurup tanismaya calisanlardan hatta takip edenlerden bahsetmistim. Insan elbette tanismak isteyebilir ama bu isler sokakta olmaz. Yeri ortami vardir.ben sebeplerden biri bu olabilirdedim. ElBette siz veya esiniz kimseye birsey yapmazsiniz ama kendi aralarinda eglenmk istediler herhalde. Ayni bizim buradaki turk geceleri gibi... genelde yabanci olmuyor turk toplantilari eglenceleri olunca. Uzulmeyin size bar mi yok... para olduktan sonra heryerde eglenilir. Baska yere gidersiniz
biz oraya yıllarca gittik,bu sene böyle birşeyle karşılaştık,evet paramız vardı gittik başka yerde eğlendik,yoldan geçerken millet içeriye atmak için birbirleriyle yarışıyor fakat burası millet seçiyor.en baştada dediğim gibi oraya çok girme delisi olduğum için değil,kendi ülkemde yabancılara ayrıcalık verip beni yok saymalarına bozuldum ben.üstelik bu sadece o gece için değilmiş,yani sezon boyunca devam edecek,sanırım eylül gibi biter.malum eylülden sonra gençler gidiyor,sonra ne olacak yüzsüz ce kapılarını bize tekrar açacaklar.benim öfkem kızgınlığım bu,türk geceleri haftada bir yada ayda 1 falan yapılır ama bunlar sezon boyunca yapacaklar bunu.
elin iskandinavı girecek oraya ama Türk giremeyecek,hiçbir mantıklı açıklaması yok,işletme sahibi o tur şirketine restini çekmeliydi,ne olursa kendi halkımı alırım demeliydi.hangi ülkede hangi barlar kendi milletini değilde başka milleti alıyor,öyle birşey olsa kıyamet kopar.
düşünüyorum düşünüyorum büyüttüğümü sanmıyorum,ben kendi adıma üzülmedim işte bunu anlatamıyorum,ben bunu Türklere yapılan hakaret olarak görüyorum,üstelik buna izin veren yine bir Türk işletmecisi.