Kendi üzerinize arkadasiniza telefon alir misiniz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Tünaydin herkese,

arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?

Yapmazdım ama bende sizin gibi nasıl söylerim bilemezdm

Abisi ablası annesi babası yokmu onların üzerine almayı teklif et
Onlar varken arkadş ne alaka
Bilmiyorum onlara neden söylemedigini, ne dersem deyim sen bana güvenmiyorsun nasil arkadassin diyecek.

Tünaydin herkese,

arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
ASLAAA ALMAM. Akrabasi yok mi

eskiden olsa çok yakın dostuma arkadaşıma yapardım ama şimdi yapmam
böyle bişey için trip atacaksa arkadaşlığı bitirecekse de bitirsin yani
kimseyle bu tarz bir alışverişe girmek istemiyorum diyin

oldu bişey oldu faturalarını ödeyemedi ne olacak o zaman?
Cok mantikli benim basim agrir o zaman, ama nasil hayir diyebilirim:(

Almam.
Annesi, kardesi vs yok mu?

Gecen burda calinti telefonla dolandiricilik konusu vardi daha. O sanirim sim kartti aslinda ama yine de cihazi neyde kullanicak belli olmaz. Ben almam

Eski eş napicak ki telefona? Neyden cekiniyor?

Akrabalar falan daha bosanma durumunu bilmiyor sanirim o yüzden onlara aciklamak istemiyor neden bir baskasinin üzerine olmasi gerektigini.
Çok ciddi bir sıkıntı.
Istediği kadar trip yapsın umursamam. Açıkca alamam derim. Yani para iste vereyim. Hatti ben alayim. Ilk 6 ayi odeyim ama hatti üstüme almam

Cok mantikli benim basim agrir o zaman, ama nasil hayir diyebilirim:KK43:
kusura bakma böyle alışverişlere girmek istemiyorum diyin
dediğim gibi küserse de küssün böyle bişey için gidecekse de gitsin zaten
sizi yeteri kadar sevmiyor demek ki bunu anlarsınız

Kesinlikle hayır.
Hat mi alacak direkt telefon mu?
Eski eşi telefonunu nasıl bulsun ki?

Hem yasal değil hem de en ufak şey de benim başıma iş açılır kabul edemem kusura bakma ailenden rica et deyin.
Hat konumda yazmak istemedim cok acik olmasin diye.

Back
X