Kendi yaptığı yemekleri daha çok beğeniyormuş

Arkadaşlar canım çok sıkkın :KK43:
Sizinle paylaşmak istedim, abartıyor muyum bilmiyorum ama dünden beri canım çok sıkkın.

Ailem ile dışardaydık dün. Bir aile dostumuz daha vardı.
Eşimle bir nedenden dolayı konuşmuyorduk zaten tartışmıştık.
Eşim başta canının çok sarma çektiğini ancak “hanımın ellerinden” istediğini vs belirtti.
İçimden sevindim ailemin yanında öyle konuşmasına ve hafta içi yaparım diye düşündüm.
Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok severim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.

Ailemin yanında o tarz bir cümle kurması beni çok kırdı.
Evet harika yemek yapabilen biri olamayabilirim ama sevgiyle yapıyordum. Şevkimi gerçekten kırdı.
Siz olsaydınız kırılmaz mıydınız?
Ben mi abartıyorum?
Hıç kırılmam
Çok iyi yemek yaparım ama asla severek değil
Eşim çok severek yapar ve oda lezzetli yapar.
O yüzden öyle birşey derse başımla beraber. Genelde eşim yapar yemekleri ama öyle birşey derse hepten ona yıkarım benim için daha iyi

abartıyorsunuz.
ailenizin yanındasınız diye sürekli pohpohlanmak mı istiyorsunuz?
hem ne güzel işte kendi yaptığım yemekleri daha çok seviyorum dediğinde bende hayatım senin elin daha lezzetli keşke hep sen yapsan yemekleri deseydiniz ya.
yemek üzerinden ne mana kırılıyorsunuz iyi yemek yapmak mertebe falan kazandırmıyor yani.

Valla hiç can sıkılacak bir konu değil.Ne güzel yemek işini eşinize devredin işte siz de rahat edersiniz harika bir iş bölümü bence.
Bu arada o sizden daha güzel yemek yapıyor da olabilir bunda bir sorun yok bazı insanların eli daha lezzetli olabiliyor.
Siz de başka konularda ondan daha iyisinizdir belki.

abartıyorsunuz.
ailenizin yanındasınız diye sürekli pohpohlanmak mı istiyorsunuz?
hem ne güzel işte kendi yaptığım yemekleri daha çok seviyorum dediğinde bende hayatım senin elin daha lezzetli keşke hep sen yapsan yemekleri deseydiniz ya.
yemek üzerinden ne mana kırılıyorsunuz iyi yemek yapmak mertebe falan kazandırmıyor yani.
Yaaa hayır tabi pohpohlanmak değil olay :) başka bir sürü konuda neler diyebiliyor aile yanında, hepsine gülüp geçiyorum.
Ama yemek olayı benim çok hassas noktam Nooption. Zaten çok kendime güvenerek yaptığım bir şey değil.
O yüzden acaba abartıyor muyum yada hassas noktam mı diye bu şekilde tepkiliyim diye size danışmak istedim.
O beni o üzdü. Ama yorumun içimi rahatlattı teşekkür ederim :)

Sizinle paylaşmak istedim, abartıyor muyum bilmiyorum ama dünden beri canım çok sıkkın.

Eşim başta canının çok sarma çektiğini ancak “hanımın ellerinden” istediğini vs belirtti.
İçimden sevindim ailemin yanında öyle konuşmasına ve hafta içi yaparım diye düşündüm.
Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok beğenirim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.

Evet harika yemek yapabilen biri olamayabilirim ama sevgiyle yapıyordum. Şevkimi gerçekten kırdı.
Ben mi abartıyorum?
Yoo kırılmazdım ben, herkes kendi yaptığı yemeği daha çok beğenir, sonuçta eşim kötü yemek yapıyor dememiş kendi yaptığım yemeği daha çok beğeniyorum demiş. Abartmışsınız bence.

Evet hakkaten çok guzel yemek yapar benden daha güzel den ne olucak ki
Alinacak yer aramayın gülün gecin
Belki sizden övgü istedi

Yaaa hayır tabi pohpohlanmak değil olay :) başka bir sürü konuda neler diyebiliyor aile yanında, hepsine gülüp geçiyorum.
Ama yemek olayı benim çok hassas noktam Nooption. Zaten çok kendime güvenerek yaptığım bir şey değil.
O yüzden acaba abartıyor muyum yada hassas noktam mı diye bu şekilde tepkiliyim diye size danışmak istedim.
O beni o üzdü. Ama yorumun içimi rahatlattı teşekkür ederim :)
E tamam bu konuda da kötü olmakta bir sorun yok ki.
Herkesin kötü olduğu bir konu vardır zaten illa ki hepimiz kusurlu varlıklarız.
Ama iyi olduğunuz konularda vardır.
Uzulmeniz normal insanca tabi ama büyütülecek bir şey yok bence hatta avantaja bile çevrilebilir bu durum.

Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok beğenirim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.

Ben mi abartıyorum?
Ay keske benjm esim yapsa yemeklrri hiç alinmam brnimkini begenmemesinden

Herkes kırılmazdım demiş ama bence cevap sorununuzun içimde gizli.

Eşimle başka bir sebepten konuşmuyorduk zaten demişsiniz.

Dolayısı ile o normal bir şey dahi söylese kırılma, alınma potansiyeliniz çok yüksek çok doğal olarak. O nedenle biraz kırılmışsınız diye düşünüyorum ben :)

Aranızdaki buzlar eriyince sizin de daha serinkanlı yorum yapacağınıza eminim ben.

Ben mi abartıyorum?
Derde bak...

Benim erkek arkadaşım güzel yemek yapabiliyor olsa baş tacı ederim, siz kıskanmışsınız. Oturup keyfime bakarım, o bana yemek yapar.

Back
X