- 21 Şubat 2020
- 33
- 26
- 38
- Konu Sahibi Hindistancevizzi
canım sıkkın
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıç kırılmamArkadaşlar canım çok sıkkın
Sizinle paylaşmak istedim, abartıyor muyum bilmiyorum ama dünden beri canım çok sıkkın.
Ailem ile dışardaydık dün. Bir aile dostumuz daha vardı.
Eşimle bir nedenden dolayı konuşmuyorduk zaten tartışmıştık.
Eşim başta canının çok sarma çektiğini ancak “hanımın ellerinden” istediğini vs belirtti.
İçimden sevindim ailemin yanında öyle konuşmasına ve hafta içi yaparım diye düşündüm.
Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok severim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.
Ailemin yanında o tarz bir cümle kurması beni çok kırdı.
Evet harika yemek yapabilen biri olamayabilirim ama sevgiyle yapıyordum. Şevkimi gerçekten kırdı.
Siz olsaydınız kırılmaz mıydınız?
Ben mi abartıyorum?
Yaaa hayır tabi pohpohlanmak değil olay :) başka bir sürü konuda neler diyebiliyor aile yanında, hepsine gülüp geçiyorum.abartıyorsunuz.
ailenizin yanındasınız diye sürekli pohpohlanmak mı istiyorsunuz?
hem ne güzel işte kendi yaptığım yemekleri daha çok seviyorum dediğinde bende hayatım senin elin daha lezzetli keşke hep sen yapsan yemekleri deseydiniz ya.
yemek üzerinden ne mana kırılıyorsunuz iyi yemek yapmak mertebe falan kazandırmıyor yani.
Yoo kırılmazdım ben, herkes kendi yaptığı yemeği daha çok beğenir, sonuçta eşim kötü yemek yapıyor dememiş kendi yaptığım yemeği daha çok beğeniyorum demiş. Abartmışsınız bence.Arkadaşlar canım çok sıkkın
Sizinle paylaşmak istedim, abartıyor muyum bilmiyorum ama dünden beri canım çok sıkkın.
Eşim başta canının çok sarma çektiğini ancak “hanımın ellerinden” istediğini vs belirtti.
İçimden sevindim ailemin yanında öyle konuşmasına ve hafta içi yaparım diye düşündüm.
Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok beğenirim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.
Evet harika yemek yapabilen biri olamayabilirim ama sevgiyle yapıyordum. Şevkimi gerçekten kırdı.
Ben mi abartıyorum?
E tamam bu konuda da kötü olmakta bir sorun yok ki.Yaaa hayır tabi pohpohlanmak değil olay :) başka bir sürü konuda neler diyebiliyor aile yanında, hepsine gülüp geçiyorum.
Ama yemek olayı benim çok hassas noktam Nooption. Zaten çok kendime güvenerek yaptığım bir şey değil.
O yüzden acaba abartıyor muyum yada hassas noktam mı diye bu şekilde tepkiliyim diye size danışmak istedim.
O beni o üzdü. Ama yorumun içimi rahatlattı teşekkür ederim :)
Ay keske benjm esim yapsa yemeklrri hiç alinmam brnimkini begenmemesindenArkadaşlar canım çok sıkkın
Bir kaç saat geçmeden yine yemek konusu açıldı ve eşim “ ben çok severek yemek yaparım, hatta kendi yaptığım yemekleri daha çok beğenirim (kısık sesle ve gülerek) ” diye bir cümle kullandı. Bende o sırada ayaktaydım çocuğumla ilgileniyordum sırtım dönüktü ama duydum tabi. O an o kadar üzüldüm ki.
Ben mi abartıyorum?
Bana zor geliyor açıkçası. Tek tek doğra, başında ayakta bekle, tadını tuzunu ayarla...O yüzden genelde fırın yemeği yapıyorum ben. En mantıklısı.Kimse yemek yapmayı sevmiyomus, bu zulmü tek başıma cekmiyomusum. Ay çok mutluyum hdhxbc
Derde bak...Arkadaşlar canım çok sıkkın
Ben mi abartıyorum?