Kendi yaptıgım oyun halısı ve kızım

Ellerine sağlık cnm valla hazırlar gibi olmuşşş
Minik kuzum içinde güzel oyunlar oynasın inşallahh

nasıl yaptığınıda anlatımısın

tab cnm ilk önce bi kumaştan büyük minder yaptımmm nalburdan plastik su borusu aldım 3metre onlara kumaş diktim geçirdim mindere sabitledim diktim üstüne ve oyuncakları astım üstüne okadar bide ayna eklencek onu daha sabitlemedim oynarken kendinide görmesi için

sağolda nasıl boru aldın bunlar nasıl eğik duruyo keşke yaparken adım adım fotolasaydın..lınk varmı yaptığın yerin.

çok güzel olmuş gerçekten.. çok düşündüm oyun halısı alayımmı diye vazgeçtim evde yer kaplayacak duracak bi köşede sonra.. çok güzel olmuş bu.. güle güle oynasın zeynebim...bende severim böle şeylerle uğraşmayı.. bikaç hafta önce bezden top ve emzirme yastığı gibi yastık yaptım..

maşallah cnm sende marifetlisin saol cnm bnm bikaçşey daha yapcam elimin emegi geçmesi mutlu edio n benideeeopuyorumnanaktan

Elinize sağlık a.s.
Bunları boru yerine, denizde havuzda kullanılan sosis(makarna) ile de yapabilirsiniz..

Linki de buldum ama ekliyemiyorum, isteyene özelden meaj atabilirim..

Elinize sağlık a.s.
Bunları boru yerine, denizde havuzda kullanılan sosis(makarna) ile de yapabilirsiniz..

Linki de buldum ama ekliyemiyorum, isteyene özelden meaj atabilirim..

sagol cnm bulkamadım onlardan cnmburası küçük biyer bu geldi aklıma zaten borulareı egmek bayagı zor oldukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…