Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kendi yaptığımız doğumgünü kurabiyeleri

tarifini verirmisin cnm
bide cubukları pişmeden mi takıyorsun piştikten sonra takılmaz heralde dağılır di mi kurabiyeler

tarif linki var canım bir önceki sayfada
çubukları pişince sıcakken takıyoruz
sıcakken yumuşak olyor ya giriyor kolayca
ama soğuyana kadar yatay vaziyette bekletmek lazım
yoksa çubuktan ayrılıyorlar

cnm ellerine sağlık harrika olmuşlar tarifi aldım haftaya diş buğdayı partisi var oğlumun orda yapacağım bunlardan süper fikirmiş valla bayıldım peki verilen tarife göre kaç adet kurabiye çıkıyo ona göre yapayım olmassa iki ölçü yaparım yazarmısın cnm :jeyyar:

cnm birde hamuru fırına koyarken yumurta beyazı fln sürmüyoruz dimi üzerine sadece bonibon yapıştırıyoruz dimi....

füsfüs blogunuda takip ediyorum çok güzel .. tarçınlı kekin de güzel görünüyor bizim kızda çok sever keki ama hiç tarçınlı havuçlu denememiştim. ellerine sağlık

demircik baya çıkıyor 40 tane falan olmuştu yanlış hatırlmaıyorsam
üzerine hiçbirşey sürmüyoruz dediğin gibi
elifnaz sağol canım, her zaman bekleriz:))

oo süpermiş baya çıkıomuş 30 kişi gelecek diş buğdayına yeter sanırım birer tane alsa herkes saol fikir için valla çok iyi oldu değişik olacak ya bayılacak herkes ellerine sağlık cnm opuyorumnanaktan

Harika, nefis çooook iştah açıcı görünüyolar.. Ellerinize sağlık.. Bu işi profesyonel olarak yapmayı düşünmelisiniz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…