Sinirden çıldırmak üzereyim. 1 saat kadar önce eltim aradı. Napiyosunuz uzun zamandır gorusemiyoruz filan derken yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. Yeni tasindigimiz için evi görmek istiyor digerleri bahane. Neyse. Bende zaten cuma günü çağırmayı dusunuyordum ama sadece esinin ve kendisinin gelecegini dusunerek yarin musaitseniz yarin gelin dedim. Tamam o zaman ben ayşe yle fatma ya da haber veriyim yarın akşam gelelim dedi (11 12 kisi).Tabi ben şok. E benim hiç bi hazırlığım yok cuma günü musaitseniz daha iyi olur hem haftasonu dedim. Müsaitim ama cumartesi günü misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım dedi. Ben hala cuma gunu gelin diyorum ama duymamazliktan geliyor.Neyse baktım bu gelmeyi kafasına koymuş, onlari ben arar davet ederim sen zahmet etme diyebildim sadece..
Calisiyorum ve akşam 5te evde oluyorum. Bunların gelmeleri nerden baksan 7-8. Ben ne ara evimi toparliycam ne ara yemek yiycem ne ara ikramlik hazirliycam ? Cok yorgun ve uykusuzum. Suan biseyler yapmaya hic mecalim yok. Tamam demiş bulundum artık. Bi bahaneyle iptal etsem çok mu ayıp etmiş olurum ?