Benim gösterdiğim toleransı bana göstermeyip ilk fırsatta suçlu ilan edildim ya aklıma geldiğince çıldıracak gibi oluyorum. Ah ahmak kafam.. Sorun çıkmasın diye diye hep alttan aldığım o günler, keşke geri gelseler de ben de onların yaptığı gibi arkadaşlık kisvesi altında laf sokup hesap sorsam. ah! öyle pişmanım ki, bencil davranmayıp ilk olayda ne oluyorsa olsun demediğim için. Hala tevazu gösterip hakettikleri gibi davranmadığım için nasıl pişmanım bir bilseniz. Ama işte yanlışın içerisindeyken göremiyorsun, manipüle edildiğinini fark edemiyormuşsun.Bir gün çizgimi bozup hepsine saldıracağım, zor tutuyorum kendimi.
Tüm laflarımı kendilerince kırpıp insanlarla aramı bozan, sahte kahkahalarına şahit olmak zorunda kaldığım ve bana nefret duygusunun ne kadar keskin olduğunu fark ettiren bu insanlara neden hiçbir şey olmuyor?
Tüm laflarımı kendilerince kırpıp insanlarla aramı bozan, sahte kahkahalarına şahit olmak zorunda kaldığım ve bana nefret duygusunun ne kadar keskin olduğunu fark ettiren bu insanlara neden hiçbir şey olmuyor?