Kendilerini iyi gösterdikleri için mi kötülere bir şey olmuyor?

İçi kötü olan insanlara en büyük ceza zaten kötü olmaları; asla arkalarını dönebilecek insanlara sahip olamazlar.

Hayat, önce sınavını yapar sonra dersini verir...
O kadar da kendine yüklenme canım...Her yaşta yaşayarak bişeyler öğreniyor insan...Öğrene öğrene gelişiyoruz ve biz oluyoruz...Dersini al yoluna kendini sevmeye devam ederek devam :)

bu anlattıklarınızın hepsini hepimiz yaşıyoruz, ben hayatımdan çıkartarak çözüm buldum..

örneklendireyim ciddiliğini anlayın.

bu yaz eşimin ailesi ile büyük bir kavga edip eşimle ayrılık noktasına geldik annemin evindeydim. eşimin kuzen eşleri beni arayıp ahhh canım nasıl üzüldük falan diye aramaya başladılar kv kp suçladılar düşsünler yakanızdan gibi cümleler kurdular derken bir kaç gün sonra eşimden bir mesaj geldi " neden millete x in hayatında biri mi var diye soruyorsun onlar nereden bilsin seni aldatıp aldatmadığımı" diye.. yemin edebilirim böyle bir soru sormadığıma çünkü böyle bir şüphem hiç olmadı.

diğer kuzen eşi sağa sola anlatmış tabi ki asla kabul etmiyor inkar ediyor... hepsini sildim kafam rahat tertemiz

G Gelinlerce Allah uzak tutsun zaten öylelerinden .benim anlamadığım bir nokta da var ki kendilerine bir kaç grup ben en iyisiyim sen kötüsün imajı verip birbiriyle anlaşıyorlar ya.

G Gelinlerce Allah uzak tutsun zaten öylelerinden .benim anlamadığım bir nokta da var ki kendilerine bir kaç grup ben en iyisiyim sen kötüsün imajı verip birbiriyle anlaşıyorlar ya.

aa tabi ki de o iki gelin çok iyi anlaşır çünkü ikisinin de kalbi kötü.. o yüzden çıkartıyoruz insanları hayatımızdan

Kötü olduklari icin kaybeden onlar
Illa görmen gerekmiyor, kötülükleri zaten baslarina gelebilecek en büyük musibettir

maalesef zamanında yapmadım bunu, öylesi daha iyiymiş ama arkadaş yerine koyup devam ettim işte, arsızlığı bana söktü, sonra sildim her yerden, arkadaş toplantılarında da cok döndürmüşlerdir muhabbetimi. sucu bana yıkıp kendilerini haklı ilan ettiler falan. körler sağırlar mantığıyla devam ediyorlar işte
Benim keyfim yerinde olduktan sonra istedikleri kadar arkamdan konuşsunlar bu hayat başka insanların konuştuklarına kafayı takacak kadar uzun değil malesef hayatta ne dertler ne sorunlar var sağlığım yerinde ailem yanımda olsun gerisi vız gelir

Back
X